Un plus de farmec pentru masa de Paște

0

Minimalismul sau designul nordic se poate adapta, poate cel mai ușor, pe masa de Paște. Decorul mesei poate fi, în acest caz, cu fețe de masă monocrome sau într-o cromatică neutră, în nuanțe inspirate din natură și din materiale naturale. Accentul de culoare vine din verdele puternic al plantelor naturale.

Un farmec aparte îl oferă frunzele de eucalipt, la care eu am apelat mereu în decorul meselor festive, la frunzele de monstera ori de zamioculcas.
De asemenea, designul în stil color block este la mare căutare, așa cum se poate observa în tendințe. Vedete sunt decorurile all black – cu accente metalice sau albe, dar și în culori neutre- alb, bej sau pasteluri – roz, bleu, lila. Indiferent de decorul ales, fiecare ar trebui să vină ”la pachet” cu o doză de parfum: flori de primavară care completează perfect decorul- frezii, lalele, zambile sau narcise.

Iar dacă ai la dispoziție un copacel în floare, poți lua de acolo câteva crenguțe.
O alta variantă de a decora simplu și rapid masa de Paște este să comanzi 1-2 aranjamente florale. Preferatele mele sunt aranjamentele florale de mărime medie, astfel încat să-i văd pe toți cei care stau la masă. Perfecte pentru această perioadă sunt aranjamentele cu ouă de prepelită, păstrate în culoarea lor naturală. Aduc un plus de eleganță decorului! Ești de acord cu mine?

Eu am comandat aranjamentul meu de Paște de pe Floria.ro, cu livrare în două ore de la confirmarea comenzii. Aici gasesti colectia Floria.ro de sezon: //floria.ro/flori-de-paste/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here