Campania Amazing Leadership- despre cum găsim curajul de a vorbi în fața camerei de filmat sau în public (CONCURS)

0

Când am citit e-mailul prin care eram invitată să fac parte din Campania Amazing Leadership, m-am blocat! Mi se propunea să fiu ambasadoare într-o campanie menită să inspire femeile să aibă curaj, să își depășească blocajele de a vorbi despre ele și visurile lor, în fața camerei de filmat.

Primele gânduri care mi-au venit în minte, au fost… “Nu sunt eu persoana potrivită pentru așa ceva! /Ce-aș putea eu să spun, nu sunt pregătită!/ N-am experiență, ce fac eu este prea mic!/ Cine sunt eu să fac asta?!” Cred că îți închipui  ce emoții m-au invadat în momentul acela!

Fac parte dintre femeile care au simțit, și nu de puține ori, că le este îngăduit să facă un pas în față dacă și numai dacă atât ele, cât și proiectul lor sunt PERFECTE și la adăpost de orice CRITICĂ!

Cu toate astea, ceva din mine nu m-a lăsat să refuz! Aveam ocazia perfectă să le pot spune chiar eu tuturor femeilor că este ok să greșească, să aibă emoții , că este ok să le tremure vocea în fața camerei de filmat sau atunci când vorbesc în public. La urma urmei, trec prin asta zilnic!

Deci, pot să spun că am o vastă expertiză în bâlbe, emoții și palme transpirate, care îmi apar de fecare dată când apăs butonul REC. Fie că fac un Instagram story, un live ”Dialog cu rost” sau un video pentru Facebook, sunt invadată instant de toate acestea ! Așadar, mă pot considera un specialist, un adevărat expert în materie de voce tremurată, emoții și trac! Vouă, celor care mă cunoașteți bine, cred că vă sună cunoscut ce zic! 🤗

În studioul Amaze

Prin faptul că am găsit curajul să spun DA acestei provocări, n-am învins emoțiile și nici nu m-am vindecat de bâlbele pe care le scap în fața camerei de filmat! Însă, am învățat pe propria piele un lucru minunat!

Acela că nu trebuie să am proiecte extraordinare, impecabile, aplaudate de toată lumea, cu multe cifre și inimioare, atât timp cât proiectul meu personal este important pentru mine ❤️ În plus, am învățat că pot să cer ajutor unei echipe de specialiști, cum sunt cei de la Amaze, atunci când doresc să transmit mesajul meu către lume, într-o manieră profesionistă și la îndemână!

În dimineața înregistrării materialului video, mi-am notat câteva idei despre proiectul meu, Dialog cu rost. Am povestit cum am învins vocea criticului interior și cum am luat decizia să merg mai departe. Am povestit cum am continuat cu aceste interviuri live pe Instagram cu femei pe care le admir, cu antreprenoare sau, pur și simplu, cu femei visătoare, ambițioase, de la care avem cu toții de învățat!

Dacă nu știați, Amaze este un loc cu superb din centrul Bucureștiului, special creat și amenajat pentru realizarea de conținut video. Am trimis cele câteva rânduri pe email, pentru ca echipa de la Amaze să le pună pe un prompter, atunci când urma să înregistrăm. Gândul că voi avea această facilitate m-a scutit de stres!

Cum a fost experiența mea la înregistrările video pentru campania AMAZING LEADERSHIP?

Într-un cuvânt… AMAZING!!!

Am primit o sesiune individuală de coaching în producția de video content, dar și o lecție de dicție de la Carmen Ivanov de la dicție.ro. Și, ca să fie experiența completă, am fost machiată de talentata Daniela Ciocan, make-up artist.

Am fost motivată să-mi spun povestea  din perspectiva curajului, a forței interioare și a resurselor proprii pe care le-am accesat ca să depășesc piedicile și să reușesc în ce mi-am propus.

Mai exact, să mă pun în fața camerei video, să intru live cu un invitat și să dau viață proiectului meu #DIALOGCUROST (Live pe Instagram @mamapetoc). 

Campania Amazing Leadership – Frame your story as one of female empowerment – vizează femei din România care dețin experiență într-un domeniu sau sunt deja experte recunoscute, dar nu reușesc să-și monetizeze valoarea profesională cum ar merita. Cel mai adesea din cauza fricii de a vorbi în fața camerei de filmat sau în public.

#femeiamaze

CONCURS – Transformă-ți pasiunea în business! 

Te invit și pe tine să te înscrii în Campania Amazing Leadership!

Ai șansa să câștigi o sesiune gratuită de producție video a unui episod de podcast sau a unui curs de microlearning. Indiferent care-ți este aria de expertiză, fie că ești trainer, coach, mentor, instructor sau creator de conținut! Dacă ești o femeie care simte că a venit momentul să facă primul pas și să povestească lumii despre valoarea și contribuția pe care o aduce prin business-ul sau prin proiectul ei, te poți înscrie prin completarea formularului de pe site-ul a-maze.ro. (link formular de înscriere – //a-maze.ro/campania-amaze-leadership/)

ÎNSCRIE-TE LA CONCURS, COMPLETEAZĂ FORMULARUL AMAZE

Campania se desfășoară în perioada 19 martie- 19 aprilie

Ascultă-ți impulsul de a avea încredere în tine, de a avea credința că, indiferent de câte blocaje și bâlbe vei avea, nimic nu te poate opri! Tu știi că, pe parcurs, vei deveni mai bună, doar dacă vei continua!

#femeiamaze

Dacă te inspiră ceea ce fac te aștept și pe Instagram, pe @mamapetoc !

Articolul precedent15 podcasturi românești care te ajută să crești
Articolul următorUn plus de farmec pentru masa de Paște
MAMAPETOC.RO este spațiul meu de exprimare, un blog care ori îți place, ori nu-ți place :) Dacă decizi că-ți place, vei găsi aici o mulțime de subiecte care să te inspire, despre tot ce înseamnă viața unei femei moderne, a unei mame care a decis să iasă din bula mămiciei, care îndrăznește să fie prioritatea numărul 1 în lista ei de prorități și să trăiască așa cum îi place. aici.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here