Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Datele tale sunt în siguranță! Nu dezvălui, nu vând și nu transfer nimănui datele cititorilor/vizitatorilor blogului! www.mamapetoc.ro nu are newsletter. Pe acest site NU se pot crea conturi de utilizator și, implicit, nu sunt stocate date în acest sens. 

Acest site nu oferă posibilitatea cititorilor/vizitatorilor de a-și crea crea conturi și nici nu are inclus un newslettser. Asftel, cititorii/vizitatorii acestui site nu vor primi niciun email de la mine!

Dacă lași un comentariu pe acest site poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui (care poate diferi de numele tău real), a adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, fiindcă că nu va mai fi necesar să le mai completezi pe viitor, dacă vei dori să lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Atunci când cititorii/vizitatorii lasă comentarii pe acest site, aceștia completează în mod voluntar formularul pentru comentarii. În formularul pentru comentarii sunt păstrate adresa IP a cititorului/vizitatorului, un nume (care poate diferi de numele real) și adresa de email.

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa pot recunoaște și aproba toate comentariile următoare în loc să le țin într-o coadă pentru moderare.

Ce este adresa IP (Internet Protocol)?

IP-ul este un cod format din aproximativ 11 cifre alocat abonaților de către furnizorul de servicii de internet. În general, adresa IP conţine informaţii despre numele furnizorului de internet, ţara și orașul din care utilizatorii se conectează la internet. Există două tipuri de IP-uri: statice și dinamice. Acestea din urmă se schimbă de fiecare dată când utilizatorul se conectează la internet.

Te asigur că adresa IP care rămâne pe acest site, atunci când lași un comentariu, nu oferă informații despre adresa ta de acasă, de la serviciu etc.

 

În cazul în care dorești mai multe informații cu privire la protecția datelor pe care site-ul www.mamapetoc.ro le stochează în baza comentariilor cititorilor/utilizatorilor sau dorești să șterg un comentariu pe care l-ai lăsat și, implicit, datele enumerate mai sus, poți să-mi scrii la adresa de email: mamapetoc@gmail.com.