Despre mine

Dragă cititorule,

Mă bucur că ai curiozitatea și răbdarea să afli mai multe despre mine.

MAMAPETOC.RO vorbește oamenilor care, la un moment din viață, pot schimba modul în care se văd dar și modul în care sunt văzuți, pentru a trăi o viață mai bună din toate punctele de vedere!
Și, cu această perspectivă reînnoită, orice este posibil!

Eu sunt Nicole. Un om vertical și cu simțul umorului. Sunt o mamă ca toate celelalte mame și chiar îndrăznesc să spun… cu ceva în plus!

Acel ceva în plus este capacitatea de a-mi schimba viața radical, de a mă redefini, de a mă reinventa! Lucru pe care mi l-am asumat în urmă cu 6 ani și care m-a condus în cea mai frumoasă călătorie.

Pentru că mi-am dat șansa să reiau CĂLĂTORIA VIEȚII MELE!

Fiindcă EXISTĂ VIAȚĂ după divorț, eșec, pierdere sau frică!

Probabil crezi că sunt o mamă care își crește copilul singură, căreia îi place să poarte tocuri și care s-a gândit să- și facă un blog :). Știu, nu pare prea greu de ghicit! Deși, lucrurile nu stau întocmai așa! Ci sunt cu mult, mult mai frumoase!

Pentru că eu cred în noi începuturi și în oamenii cu bun simț. Cred că fiecare dintre noi trebuie să fie actor principal în propriul său film. Cred din tot sufletul că ”A TRĂI” este o adevărată ARTĂ!

Nu mă feresc de schimbare și consider că am ceva de învățat din fiecare experiență pe care o trăiesc!  Iubesc tangoul argentinian și pun pasiune în tot ceea ce fac!

 Iar ”tocul” reprezintă pentru mine capacitatea de schimbare a atitudinii!

MAMAPETOC.RO a fost lansat în luna ianuarie 2016, ca un spațiu propriu de exprimare. În scurt timp a devenit  un spațiu al parteneriatelor, al dezvoltării, un spațiu al comunicării.

Mamapetoc.ro s-a dezvoltat treptat ca o platformă unde sunt împărtășite experiențe, idei și proiecte destinate oamenilor deschiși, oamenilor dornici să facă bine, să informeze corect, să sprijine. Mamapetoc.ro este pentru oamenii cu caracter!

Dacă ești o persoană care acționează…

Dacă ești un om care are dorința să se schimbe, să se reinventeze, să crească în toate planurile vieții…

Înseamnă că ești în locul potrivit!

Vei găsi aici o mulțime de subiecte, de la modul în care mi-am schimbat radical viața, la felul în care aleg să-mi cresc copilul și până la hainele pe care le îmbrac. Voi vorbi despre evenimentele la care particip, proiectele și campaniile în care mă implic, despre oamenii pe care îi cunosc și care MĂ INSPIRĂ.

Vei găsi AICI un om care, în urmă cu 6 ani, a luat hotărârea să-și facă singur propriul drum, a găsit puterea și resursele să se REINVENTEZE.

Te invit să comentezi ce-ți place sau nu, să-ți spui opinia și chiar să ”dai share” pentru că ”Sharing is caring!” 🙂

Principiul care stă la temelia acestui blog este:

Make friends, not followers!

Iar dacă vei găsi un mesaj care îți este util sau care îți aduce un zâmbet, te rog să-l păstrezi, ca pe un cadou din partea mea!

Dacă îți plac articolele de pe mamapetoc.ro, ai întrebări sau sugestii legate de conținutul acestora, dacă dorești să ne cunoaștem, să colaborăm sau să derulăm proiecte împreună, îmi poți scrie pe adresa de e- mail contact@mamapetoc.ro sau pe mamapetoc@gmail.com.

Dacă vrei să fii la curent cu toate noutățile, mă găsești peste tot în social media!

Te  invit să dai like paginii de Facebook și să mă urmărești pe Instagram.