Eu și Lidl, o poveste adevărată!

5

De când a apărut supermarket-ul Lidl în România, eu pot să spun că nu m-am numărat printre fanii acestuia!

Deși tot auzeam la colege și la vecine că și-au cumpărat cine știe ce grozăvii, toate de la Lidl, abia în urmă cu vreo doi ani i-am călcat și eu pragul. În fugă, după serviciu, obosită, cu gândul la o baie fierbinte și la un pahar de vin roșu.

Așa că, după prima vizită, n-am fost dată pe spate!

Ulterior, mi-am făcut cumpărăturile ca și până atunci, de unde apucam, în funcție de locul în care mă aflam. Niciodată n-am urmărit care supermarket are prețurile mai mici, pentru că n-am timp de așa ceva, și nici nu cred că există diferențe majore. În plus, prefer să plătesc mai mult pentru produse de calitate.

De Lidl am auzit mai mult în Belgia, acolo unde locuiește sora mea și unde merg destul de des, în concedii.

Eu cred că sora mea are abonament la supermarketul ăsta!

Croissant cu cafea…de dimineață. De unde? De la Lidl.

Șervețele pentru suprafețe ceramice… frumos parfumate! De unde? De la Lidl!

Acesta era mereu răspunsul ei! De câte ori o întrebam de unde a cumpărat un produs care îmi plăcea și mie, răspunsul ei era mereu același: de la Lidl!

Mi-am spus că deh, Belgia nu-i România! Am judecat imediat că, produsele de acolo, au cu siguranță de o calitate mai bună, în comparație cu produsele din același magazin, de la noi!

Am revenit la Lidl anul trecut, din cauza fiică- mii care-și dorea tare mult niște animăluțe mici și colorate, cu un fel de ventuză. Văzuse la colegii de clasă și, țin minte că în perioada aia, să colecționezi chestii colorate devenise un fel de sport național.

Ca să scap de insistențele copilului, mi-am trimis partenerul conjugal de vreo două ori la Lidl, cu sarcina clară să cumpere ce crede de cuviință… numai să nu vină acasă fără animăluțele copilului!

Până azi, vizitele mele la Lidl au fost rare și scurte. Trei produse aruncate în coș și gata!

Weekend-ul trecut, în timpul unei vizite la niște prieteni, am remarcat că aveau tot felul de produse interesante, aș putea spune. De unde altundeva? Evident, de la Lidl! 🙂

Așa m-am hotărât să-i mai dau o șansă lui Lidl ăsta! M-am înarmat cu răbdare, cu timp liber și la Lidl am fost!

Le-am spus a lor mei să nu mă aștepte. Eram hotărâtă să descopăr de ce e înnebunită toată lumea după Lidl?!

Mi-am luat aerul de exigentă și un cărucior de la intrare. Îmi propusesem să ”tai în carne vie” și să nu mă las tentată cu ușurință.

Cu toate astea, Lidl a știtut să mă cucerească! N-am cheltuit o avere, însă fiecare produs pe care l-am cumpărat a fost analizat și cântărit foarte atent!

Ce m-a determinat să scriu despre Lidl?

Vei spune că sunt superficială… Dar chiar nu contează! 

Într-un frigider, am găsit un pachet frumos, cu gogoșele pufoase de profiterol, umplute cu frișcă.

Brusc, am devenit nostalgică! În urmă cu vreo șase ani, am fost în Spania. Am stat acolo 2 sătămâni. Aveam un proiect în parteneriat cu o firmă din Madrid. În fiecare seară, la cină, se serveau gogoși din astea micuțe, umplute cu frișcă!

Oricât de obosită aș fi fost, coboram la cină numai pentru ele! A fost dragoste adevărată! :))

Șederea mea la Madrid, forfota orașului, clima caldă, compania plăcută, sangria și serile de flamenco, toate ”condimentate” cu gogoșile pufoase, mă fac să spun și acum că a fost vacanța vieții mele! Am atâtea amintiri frumoase de acolo!

Așa că, gogoșile de profiterol pe care le-am găsit la Lidl, m-au făcut să-mi amintesc de o perioadă frumoasă din viață!

Pe lângă profiterol, mi-am mai cumpărat un coș produse, de care sunt foarte mulțumită! Am cumpărat câteva produse de îngrijire personală, câteva pentru curățenie și câte ceva de pus în frigider.

Am fost foarte surprinsă și de o cutie cu bomboane. Da, bomboane!

Este o cutie cu bomboane pe care am primit-o în urmă cu mult timp, de la o prietenă. Mi-au rămas în minte și, de câte ori mă întâlnesc cu prietena mea, îi tot amintesc că mi-a oferit cele mai bune bomboane pe care le-am mâncat eu vreodată! Desigur, ea nu și-a amintit niciodată de unde le-a cumpărat… 🙂

Azi le-am găsit pe rafturile de la Lidl. M-am bucurat ca un copil!

În concluzie, prejudecățile și graba, nu sunt bune. Trebuie să căutăm, să descoperim, să cunoaștem și să avem răbdare, în tot ceea ce facem!

Fie că e vorba de problemele de zilnice, de oamenii din jurul nostru sau chiar de supermarket-ul de unde ne facem cumpărăturile!

 

Probabil că asta este prima și ultima dată când voi scrie despre un supermarket. Nu cunosc pe nimeni la Lidl și nici Lidl nu mă cunoaște pe mine! 🙂

Sunt doar (încă) un client mulțumit!

Ca să ai o imagine și mai clară, am făcut fotografii cu câteva dintre produsele pe care le-am cumpărat.

Enjoy!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram.  Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

Keep on sharing!

5 COMENTARII

  1. m-ai lovit unde ma doare cel mai tare! deci daca ar fi dupa mine, in lidl as cheltui tot salariul! nu e saptamana sa nu trec macar o data pe al ei. cand am avut masina la reparat, a fost doliu national. simteam ca mor daca nu ajung la ei. si cand m-am dus… iti dai seama ca am recuperat! adevarul e ca au produse super faine – sa incerci si pralinele fructe de mare sau inghetata, mai la vara. sa nu uit de hamburgeri… stiu exact unde e fiecare produs la raft :))) asa maniaca sunt!

  2. Tocmai ce am venit din Lidl. :)))
    Pe mine m-a molipsit soacra pe când stăteam împreună. De atunci am ramas fan. Au bureţii de vase cei mai buni şi la cel mai bun pret cred, lavetele umede la fel, faina are pret bun, (chiar în seara aceasta am descoperit şi faina de secara), produsele de curăţenie foarte bune, de dulciuri nu mai spun…Bomboanele acelea îmi trezesc şi mie amintiri şi chiar sunt delicioase! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here