Ziua în care am decis că marțea e o zi norocoasă

0

Ziua de marți este, pentru mulți dintre noi, ziua cu 3 ceasuri rele. Este ziua care are cât multe ceasuri rele își imaginează sau își doresc cei superstițioși.

Pentru că nu mă regăsesc printre aceștia, ziua de marți, 7 februarie, a fost pentru mine o zi minunată!

Chiar dacă vremea a fost mohorâtă și nici soarele nu și-a făcut apariția, chiar dacă n-am dat pe dinafară cu bucuria sau cu realizările la job.

Și chiar dacă un domn șofer a decis că este bine să accelereze în dreptul trecerii de pietoni. Evident, eu fiind acolo. Dar nu m-am supărat eu pentru atâta lucru … câteva pete de apă murdară n- au făcut rău nimănui 🙂

Așa că, nu m-am dat de partea superstițioșilor și a celor care cred că marțea e zi cu ghinion.

Pentru că, pe mine mă aștepta o seară specială, la care mi-a fost gândul toată ziua.

A fost ziua noastră. Ziua în care aniversăm câțiva ani, de când formăm un cuplu.

11 trandafiri și o invitație la un restaurant.

Urma o seară în doi, eu cu un pahar de rozé, el cu un espresso aromat.

Am fost la un restaurant din zona Bulevardului Dacia. Se numește Luna- Caffe&Bistro, un loc în care am fost pentru prima oară. El a ales această locație pentru că mie îmi place să mergem în locuri mai speciale, care au un aer mai vechi. Clădirea mi-a plăcut nespus, lumina, servirea, muzica și mâncarea. Despre companie cred că nu mai este necesar să amintesc!

Aveam deja toate ingredientele pentru o seară romantică!

Am râs la glumele lui, ne-am făcut selfie, ba chiar ne-am amuzat pe seama faptului că, atunci când te afli la restaurant și ai terminat de mâncat, există un cod al tacâmurilor, prin care clientul transmite un mesaj ospătarului.

Deci, tacâmurile așezate paralel, cuțitul lângă furculiță, înseamnă că ai terminat de mâncat și ți-a plăcut și mâncarea 🙂

Ori datorită paharului cu rozé pe care l-am ”atacat” încă din primele minute, ori muzica, ori faptul că mă simțeam răsfățată, sau toate astea la un loc… mă determină în continuare să cred că marțea nu e numai pentru ceasuri rele.

Marțea este încă o zi din viață. O zi de care trebuie să ne bucurăm.

Iar, în cazul nostru, marțea e ziua în care am decis să facem un lucru important. Și asta face marțea, ziua noastră norocoasă!

Cine știe, poate că și de ziua îndrăgostiților, dacă tot pică anul acesta într-o zi de marți, tot acolo vom fi, la Luna Caffe&Bistro, pentru că se anunță un program special pentru îndrăgostiți. Suntem cei doi care chicotesc într-una … masa din colț. Ne recunoști ușor 🙂

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram.  Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here