BAD MAMMA- un spectacol intens, un strigăt eliberator la întâlnirea rolurilor unei femei

0

În 25 februarie, de la ora 19.30, Bad Mamma îți vorbește despre experiența de a fi mamă, artistă, la finalul căruia vom dansa împreună ca să ne eliberăm.

Nu rata un performance poetic și puternic la Centrul Național al Dansului București (CNDB).

Bad Mamma este mamă, artistă, femeie într-o lume în care vocea ei nu se aude mereu. Bad Mamma este o cântăreață care aduce vibrațiile în corp, în organe. Bad Mamma face un drum înapoi către forța respirației, către primele sunete care devin cuvinte. Totul este născut într-o stare de transă. Se pierde și se regăsește, trăiește și moare traversând emoțiile care îi fac corpul să tremure.


„Sunt străină în propriul meu corp, în propriile mele gânduri și de o limbă dintr-o carte prost citită. Scuip proiecții, minciuni și frici. Fac și desfac greșeli. Uneori sunt ceea ce îmi doresc să fiu. Pentru a-mi da vizibilitate sunt femeie, cântăreață, artistă, psihanalistă. Amplific percepția, ascult toate simțurile, devin mai multe lucruri simultan, am 4 creiere și gheare. Învăț să răsun cu ceea ce mă înconjoară, sufletul vibrează împreună cu al celuilalt. Las inconștientul să se articuleze, să răsufle prin trup. Sunt impregnată visceral de toate identitățile întâlnirilor. 
Voi, ceilalți, sunteți simboluri din mine.
În această noapte-zi, unde noțiunea timpului se pierde, trebuie să las totul, să mor pentru a renaște, în această noapte-zi a sufletului meu care răsună.”– Valentina De Piante


Concept și interpretare: Valentina De Piante
Sound design: Denis Bolborea
Videoproiecții: Cozlac Andrei
Light design: Alexandros Rapti
Biletele se pot achiziționa de aici.

Performance de dans contemporan, SINGING BODIES’ TRILOGY, organizat in cadrul D.A.N.S.-Platoforma colectiva de dans pentru Timisoara, dezvoltat in parteneriat cu Indie Box, AREAL-spatiu pentru dezvoltare coregrafica Concentric Projects, la Teatrul German din Timisoara, Sambata 5 Noiembrie 2022. ©Cornel Putan

Centrul Național al Dansului București (CNDB) este o instituţie esențială pentru dezvoltarea culturii coregrafice din România și este o structură unică între toate instituțiile de spectacol aflate în subordinea Ministerului Culturii.

Anul acesta, instituția împlinește 20 de ani și își propune să celebreze prin evenimente speciale, prin spectacole internaționale și naționale, cele două decenii de promovare a creației coregrafice.
Mai multe detalii despre spectacolele din stagiunea curentă și informații despre bilete se pot găsi pe pagina web a CNDB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here