Cum arată parcul Izvor de la înălțime? Vino să vezi cu ochii tăi, dintr-un balon cu aer cald. Hai la LollyBoom pe 22- 23 octombrie 2017

1
În cazul în care nu știai, inventatorii balonului cu aer cald sunt frații Mongolfieri. Iar primele vietăți care au zburat cu acest balon au fost o oaie, o capră și un cocoș. Se pare că frații Mongolfieri aveau și un simț al umorului destul de dezvoltat și, cu siguranță că iubeau foarte mult animalele, dacă tot le-au oferit acest privilegiu :).

Dar tu? Tu ți-ai dorit vreodată să trăiești această experiență? Ți-ai imaginat vreodată cum arată lumea de sus, dintr-un balon cu aer cald?

Dacă răspunsul tău este da, atunci ai șansa să zbori cu adevărat! Visul tău poate deveni realitate la LollyBoom. Sâmbătă și duminică, pe 21 și 22 octombrie 2017, fii pregătit să te ridici deasupra Parculului Izvor din București.

Ne vedem înainte de apus, când vremea este prielnică pentru ridicări!

LollyBoom este pentru tine! Să-ți reamintească cât de important este să te bucuri de lucruri simple, să zâmbești fără vreun motiv anume, exact așa cum o fac copiii și să trăiești experiențe inedite în locul unde distracția este la ea acasă!

Cum este în lumea LollyBoom?

Printre decoruri desprinse din poveste, spiridușii lucrează cu drag și spor ca tu, alături de toată familia să vă bucurați de activități în aer liber, de ateliere creative, destinate celor mici dar și adulților, de spectacole de teatru, de numere de magie. Va fi un weekend cu dans, concerte și cu o mulțime de surprize!

În tărâmul de basm LollyBoom, copilul din tine va retrăi momente magice din copilărie!

Așadar, ce spui? Ne dăm întâlnire la LollyBom?

Hai să ne trecem în agenda următoarele detalii:

Ce? Cel mai mare festival al familiei din România

Unde? Parcul Izvor, București

Când? 20 – 22 octombrie 2017

Festivalul se adresează tuturor membrilor familiei. Indiferent dacă vorbim de un bunicuț de 90 de ani sau de un copilaș de 2 ani. Activitățile din cadrul festivalului LollyBoom sunt diverse, astfel încât fiecare participant își va găsi locul în cadrul evenimentului.

De aici pornește conceptul celui mai mare festival al familiei din România al cărui scop este să aducă oamenii în natură, să petreacă timp de calitate alături de cei dragi și, cel mai important, să retrăiască cea mai frumoasă etapă, copilăria.

Adulți fiind, uităm că am fost copii la rândul nostru!

Stă în puterea noastră să ne încărcăm cu bucuria celor mici, dar și cu emoția retrăirii propriei copilării! De la copiii învățăm să ne redescoperim în fiecare zi.  Uneori, ne trezim schimonosindu-ne fără motiv, imitând personaje, scoțând sunete caudate. De la copiii învățăm să râdem de parcă grijile n-ar exista! Ce mai încolo și încoace, haideți să ne bucurăm fără motiv, să găsim resurse inepuizabile de zâmbete și emoții, și să învățăm ”să dăm din coate” pentru tot ce ne dorim!

Sudiile arată că, prin joacă, putem descoperi soluții la aproape toate problemele! Pentru că micuții din viețile noastre au destule lecții de împărtășit, haideți să îi ascultăm și să ne jucăm împreună, în cadrul celui mai mare festival din România dedicat familiei!

După cele 4 ediții de succes din inima Transilvaniei, desfășurate la Cluj și la Brașov, festivalul LollyBoom ajunge fix în capitală!

Te invit să faci și tu parte din povestea LollyBoom ediția București 2017!

Să știi că participarea la eveniment este gratuită! Trebuie doar să-ți iei familia și să ai chef de distracție, de restul se ocupă organizatorii! Și eu, alături de cei dragi mie, te așteptăm la balonul cu aer cald! Nu vrem să ratăm experiența aceasta!

Iar dacă îți plac articolele mele și tot ce se întâmplă aici, te invit să mă urmărești pe pagina de Facebook și pe Instagram . Așa vei fi la curent cu toate noutățile!

1 COMENTARIU

  1. Wow, zbor cu balonul cu aer cald, cât de tare! Ce mi-ar fi plăcut şi mie! dar sunt singură acasă cu bebe şi nu cred că bebeluşii au voie în balon 🙂 Deşi cine ştie, simbolul care simt eu că îl reprezintă pe bebe e balonul cu aer cald, poate totuşi încercăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here