About me

Salut!

Mă bucur că ai curiozitatea și răbdarea să afli mai multe despre mine!

Eu sunt Nicole! Sunt un om vertical, cu simțul umorului. Iubesc tangoul argentinian și tot ce este frumos! Sunt mama unei adolescente cool care mă molipsește zilnic de un chef nebun de viață!

Cred în noile începuturi, în oamenii pozitivi și cu bun simț. De aceea prefer compania lor. Iubesc micile plăceri ale vieții și încerc să fac din ”a trăi” o adevărată artă! Sunt adepta simplității și îmi place să cred despre mine că sunt un minimalist ”under construction”.

Pun pasiune în tot ceea ce fac (uneori poate prea multă 🙂 ). Aș fi în stare să fac fotografii non- stop și să dansez tango până la epuizare! Obișnuiesc să explorez orașul de una singură și caut mereu să-mi provoc creativitatea!

Pot să spun că îmi dau întâlnire cu artistul din mine în fiecare zi!

Am lansat blogul în luna ianuarie 2016, ca un spațiu propriu de exprimare.

Îmi place să cred că prin blog și prin prezența mea în mediul on-line, am șansa să le vorbesc femeilor care, într-un moment din viață, au nevoie de un impuls pentru a realiza că doar în ele stă puterea de a schimba modul în care văd, dar și modul în care sunt văzute! 

și Cu această perspectivă reînnoită, orice este posibil!

Așa a pornit și preocuparea mea pentru social- media, marketing & comunicare on-line. Îmi place să fiu la curent cu tot ce e nou în zona de branding și storytelling vizual. Curiozitatea și dorința de a dobândi cât mai multe abilități în domeniu, m-au determinat să acumulez suficiente cunoștințe încât, din luna decembrie 2018, am început să organizez o serie de workshopuri pe tema Instagramului ”Primii Pași pe Instagram” #primiipasipeinstagram

Seria de evenimente ”Mami Next Level” dedicate femeilor, în special mămicilor, m-au determinat să conștientizez și mai mult importanța brandului personal. Să le vorbesc celor peste 60 de femei prezente în sală, la fiecare ediție a evenimentului MNL, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit, cât și o oportunitate uriașă de învățare și creștere personală!

Afirmația următoare mă reprezintă 100%:

Make friends, not followers!

Dacă dorești să colaborăm, ai întrebări sau sugestii, te rog să-mi scrii la una dintre adresele de e-mail:

  • contact@mamapetoc.ro
  • mamapetoc@gmail.com