Despre mine

Dragă cititorule,

Mă bucur că ai curiozitatea și răbdarea să afli mai multe despre mine.

MAMAPETOC.RO vorbește oamenilor care, la un moment din viață, pot schimba modul în care se văd dar și modul în care sunt văzuți, pentru a trăi o viață mai bună din toate punctele de vedere!
Și, cu această perspectivă reînnoită, orice este posibil!

Eu sunt Nicole. Un om vertical, cu simțul umorului. Iubesc tangoul argentinian și pantofii de tango! Sunt o mamă ca toate celelalte mame și chiar îndrăznesc să spun… cu ceva în plus!

Cred în noi începuturi și în oamenii cu bun simț. Cred din tot sufletul că ”A TRĂI” este o adevărată ARTĂ!

Nu mă feresc de schimbare și consider că am ceva de învățat din fiecare experiență pe care o trăiesc! Și, mai presus de toate, pun pasiune în tot ceea ce fac!

 Trebuie să știi că, acest cuvânt ”toc” pus pe lângă ”mama” îmi amintește mie, zi de zi, de faptul că, în viață, schimbarea atitudinii și a perspectivei aduce după sine lucruri minunate!

Despre blog

MAMAPETOC.RO a fost lansat în luna ianuarie 2016, ca un spațiu propriu de exprimare.

În scurt timp, mamapetoc a devenit un spațiu al parteneriatelor pe care le derulez alături de branduri și de oameni în care cred. Un spațiu de dezvoltare personală, un spațiu al comunicării, prin care îmi doresc să ofer inspirație.

Mamapetoc.ro s-a dezvoltat treptat, ca o platformă unde sunt împărtășite experiențe, idei și proiecte destinate oamenilor cu mintea deschisă.

Voi aborda pe blog subiecte legate de viața mea, de moldoveancă ce iubește tangoul argentinian, de mamă, de femeie, de om simplu!  Voi povesti cum îmi petrec timpul liber, cum îmi cresc copilul, voi vorbi chiar și despre relația mea de cuplu, despre lucrurile care îmi plac, locurile pe care le vizitez. Dar și despre pasiunea mea pentru tango și pentru pantofii cu toc.

Nu în ultimul rând, voi vorbi despre oamenii pe care îi cunosc și care MĂ INSPIRĂ.

Vei găsi pe mamapetoc.ro detalii despre evenimentele la care particip, proiectele și campaniile în care mă implic. 

Te invit să comentezi ce-ți place sau nu, să-ți spui opinia și chiar să ”dai share” pentru că ”Sharing is caring!” 🙂

Principiul care stă la temelia blogului este:

Make friends, not followers!

De vei găsi aici un mesaj care îți este util sau care îți aduce un zâmbet, te rog să-l păstrezi, ca pe un cadou din partea mea!

Dacă îți plac articolele de pe mamapetoc.ro, ai întrebări sau sugestii legate de conținutul acestora, dacă dorești să ne cunoaștem, să colaborăm sau să derulăm proiecte împreună, îmi poți scrie pe adresa de e- mail contact@mamapetoc.ro sau pe mamapetoc@gmail.com.

Dacă vrei să fii la curent cu toate noutățile, mă găsești peste tot în social media!

Te  invit să dai like paginii de Facebook și să mă urmărești pe Instagram și pe Youtube.