În joacă

0

Recent am intrat și eu Pe Discord. Am tot auzit ca e cool și că poți găsi acolo niște comunități în care au loc discuții cu sens. Iar la momentul potrivit, ”două puncte”, newsletter-ul Erikăi de la plan clar , m-a convins să-mi fac și eu cont.

Dar nu despre faptul ca mi-am făcut cont pe Discord şi mi-am pus inițial nume de artist :)) … nu despre asta vreau să vorbim. Vreau să vorbim puțin despre joacă. Pot să spun despre mine că mereu am căutat provocări noi, am scornit tot felul de proiecte personale și nu de puține ori mi-am atras și critici. În opinia câtorva ”experți” bine intenționați, evident 🙂 cu care m-am intersectat de-al lungul anilor, comportamentul ăsta al meu și dorința nebună de a face lucruri noi, de a mă implica în tot felul de activități, denota un fel de imaturitate sau o fugă de alte responsabilități.

O perioadă i-am și crezut pe ”experți”, dar m-am răzgândit în ceea ce mă privește după discuțiile cu niște oameni și mai deștepți, cum ar fi un psihoterapeut, un coach, un prieten bun. Și am ajuns la concluzia că această dorință constantă a mea de a face lucruri faine, de a născoci proiecte personale creative, au o traducere foarte simplă: îmi place să mă JOC!

Revin puțin la Discord și la Erika de la planclar.ro care a lansat o provocare foarte simpatică în comunitatea ei de pe această platformă. În fiecare zi propune un cuvânt la care ne invită să reflectăm și să fim mai conștienți de ceea ce înseamnă pentru fiecare dintrenoi. Ieri, cuvântul propus a fost JOACĂ.

Cum mi-am făcut eu tema?

Am pictat. Mi-am murărit degetele cu culoare, am stat așezată pe o cutie din tablă pe care am…turtit-o și n-am reușit apoi să-i mai scot capacul. Asta m-a făcut să râd! Să pictez face parte din joaca mea zilnică. Apoi am fost la întâlnirea cu fetele de la clubul de carte #cititOARE. Din nou am râs mult, ne-am făcut poze și ne-am maimuțărit. Asta da joacă, a fost groozav! Am ajuns seara acasă cu o energie de milioane!

Și da, joaca asta face parte din viața mea, mă alimentează și mă susține atunci când am perioade mai dificile. Așa că vă recomand și vouă să vă jucați cât mai mult, cât mai des!

//www.instagram.com/p/Cn2ImYbo4i7/?utm_source=ig_web_copy_link

Articolul precedentPrimiți cu prevenția?
Articolul următorMemento din comunism şi o lecție de viață de la 4 actori tineri
MAMAPETOC.RO este spațiul meu de exprimare, un blog care ori îți place, ori nu-ți place :) Dacă decizi că-ți place, vei găsi aici o mulțime de subiecte care să te inspire, despre tot ce înseamnă viața unei femei moderne, a unei mame care a decis să iasă din bula mămiciei, care îndrăznește să fie prioritatea numărul 1 în lista ei de prorități și să trăiască așa cum îi place. aici.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here