Memento din comunism şi o lecție de viață de la 4 actori tineri

0

Duminica trecută mi-am amintit un moment din copilărie, când mama a pus între plapumele întinse pe şifonierul din sufragerie, 2 banane. A fost un fel de memento din perioada comunismului.

Zile în şir am păzit sufrageria, cu ochii ațintiți în sus, spre plapunele alea! Nu-mi amintesc exact momentul în care am primit şi eu o bucățică de banană, dar ştiu sigur că cele 2 banane ascunse de mama între plapumi, erau verzi. Şi bine păzite! 😅

Cum spuneam, duminica trecută, la Muzeul Național al Țăranului Român am urmărit… şi am făcut parte dintr-un spectacol imersiv, care m-a răscolit, mi-a amintit de “mostra” de comunism pe acare am trăit-o şi eu, copil născut în anii ’80, din generația cu cheia de gât.

O mână de actori tineri culmea, născuți după ’89, au reuşit creeze o atmosferă identică cu cea căreia i-am fost şi eu martoră 9 ani… cu pană de curent, cu lucruri căpătate “pe sub mână” aşa cum cred că au fost şi cele 2 banane verzi, ascunse de mama pe ṣifonier.

Mergeți la spectacol, luați şi copiii cu voi, merită! #eunuamfuratniciodatanimic

//www.facebook.com/eunuamfuratniciodatanimic

//eventbook.ro/theater/bilete-eu-nu-am-furat-niciodata-nimic

Articolul precedentÎn joacă
Articolul următorEu și soarele
MAMAPETOC.RO este spațiul meu de exprimare, un blog care ori îți place, ori nu-ți place :) Dacă decizi că-ți place, vei găsi aici o mulțime de subiecte care să te inspire, despre tot ce înseamnă viața unei femei moderne, a unei mame care a decis să iasă din bula mămiciei, care îndrăznește să fie prioritatea numărul 1 în lista ei de prorități și să trăiască așa cum îi place. aici.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here