De ce să alegi auto-explorarea prin fotografie FOTOCONNECT

0

Ce este FOTOCONNECT?

FOTOCONNECT este un program de dezvoltare personală. Da, încă unul, pe lângă celelalte, nenumărate care există în acest moment!

Însă, din această infuzie stufoasă de programe de dezvoltare personală este esențial să alegi programul care ți se potrivește cel mai bine. Și anume, programul de dezvoltare personală la finalul căruia să poți spune că ai obținut rezultatul dorit!

Te asigurăm că ceva se va schimba în tine după cele 30 de ore de auto-explorare prin fotografie!

Schimbarea va fi subtilă și blândă, se va petrece de la sine, fără forțări și presiuni inutile. Și va fi, cu siguranță, schimbarea de care ai nevoie!

Ce NU este FOTOCONNECT?

FOTOCONNECT nu este un curs de fotografie, nu este un curs care să ofere rețete într-un anumit număr de pași, nu este un curs care să vă promită ceva ce nu poate să ofere.

Poți alege programul de auto-explorare prin fotografie dacă:

  • ai nevoie de mai mult timp și atenție pentru a-ți explora gândurile și emoțiile. Acest lucru se va întâmpla într-un spațiu sigur, în care tu ești cea mai importantă persoană!
  • îți dorești să fii într-o conexiune sinceră cu tine însuți dar și cu cei din jur. Spunem conexiune sinceră, pentru că metodologia FOTOCONNECT nu utilizează cuvinte, ci imagini. Iar această abordare lucrează cu partea noastră intuitivă, pură și neaccesibilă cuvintelor.
  • ai nevoie de clarificări și de expansiunea perspectivelor în diverse aspecte ale vieții;
  • îți dorești să afli cum să practici prezența și calmul;
  • îți dorești să depășești anumite blocaje și să- ți faci prieteni noi;
  • ai nevoie să treci la acțiune și să faci ceea ce ți-ai propus;
  • vrei să înveți bazele necesare pentru a realiza fotografii reușite, sub îndrumarea unui fotograf profesionist;
  • preferi abordări noi, care pun accentul pe experimentare directă și nu pe teoretizare sau conceptualizare.

Structura profgramului de auto-exploare prin fotografie FOTOCONNECT

Modulul 1- Intro

Vorbim despre puterea fotografiei și despre auto-cunoaștere. Învățăm să ”citim” imaginile și să experimentăm părerile vizuale. Primul modul este despre dezvăluiri și distracție :).

Modulul 2- Cariera

Află dacă ești sau nu în locul potrivit din punct de vedere profesional! Descoperă, cu ajutorul imaginației și al fotografiilor cum te poți dezvolta în sfera carierei, care este principalul tău sabotor și cum îl poți ”îmblânzi”.

Modulul 3- Eu și ceilalți

Un modul despre autenticitate și despre modul în care ne raportăm la cei din jur. Care sunt măștile de care avem nevoie și la care dintre ele putem renunța? Afli răspunsurile prin exerciții de analiză proiectivă a fotografiilor și printr-un interesant proiect fotografic de grup.

Modulul 4- Despre fotografie

Puține vorbe, multe exerciții. Vei intra în lumea fascinantă a fotografiei, vei învăța regulile de bază și vei exersa cu un fotograf profesionist. Vei pune bazele unui proiect visual de final de curs. Rezultatele te vor surprinde!

Modulul 5- Relația cu sine

Un modul intens în care vei pătrunde în lumea ta interioară și vei purta un dialog cu propria persoană, vei exprima vizual ceea ce, uneori, nu se poate exprima prin cuvinte.

Modulul 6- Epilog

Vom face un exercițiu pentru viitor. Vom organiza galeria proiectelor vizuale ale participanților la curs. Vom discuta despre călătoria noastră!

Vezi cum se desfășoară un curs de auto-explorare prin fotografie aici 🙂

Detalii despre acest curs poți găsi pe site-ul Fotoconnect 🙂

Facilitatori:

Monica Georgescu, Fotograf &Psiholog

Nicoleta Neghină, Coach

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here