Unde MAI mergem în weekendul 4- 6 mai?

0

Nu vă mai plictisesc cu introducerile!

Pentru că ar fi păcat să stăm în casă pe o vreme așa frumoasă, am făcut o agendă cu câteva dintre evenimentele din weekendul 4- 6 mai, care mi-au atras mie atenția.  Sper să găsiți cât mai multe idei de petrecere a timpului liber într-un mod cât mai plăcut şi, oricare vor fi alegerile voastre, să vă fie bine, vă doresc!

Vineri, 4 mai

Seafood, sweets & party by Kunefe la Mall Promenada

Amatorii de street- food se pot bucura de un spectacol gastronomic în aer liber,  la Promenada Mall, în perioada 3-6 mai. Organizatorii se laudă cu muzică de calitate, seafood by Taverna Racilor și cu un desert arăbesc fabulos, Kunefe, pe bază de lapte și mozzarella, cu apă de trandafiri și fistic.Yummy!

Febra spaniolă- concert de chitară la Muzeul Micul Paris

Vineri seară, pe 4 mai, chitaristul Maxim Belciug va face să tresară cele mai împietrite inimi:). La Muzeul Micul Paris din Centrul Vechi poți călători la ceas de seară, spre Spania, în acorduri de chitară. Dacă te hotărăști să-ți iei jumătatea și să vă petreceți o seară pasională, acesta este numărul de telefon la care poți face rezervare 0726694005.

Iar dacă preferi alt gen muzical, de la ora 20, la Bistro Matrioska este Broadway Stories. Veți intra povești cum sunt “Chicago”, “West side story” sau “Breakfast at Tiffany’s”, în cadrul unei seri ca pe celebra arteră din New York, alături de burgeri și Curiosity Cola. Poți să-ți faci rezervare la tel. 0725 494 988 .

Sâmbătă, 5 mai

Adolescența și anii pregătitori, un atelier dedicat dascălilor și părinților cu copii între 9 și 18 ani, susținut de Oana Moraru

O invitație la dialog despre marile transformări din viața copiilor noștri: cum se formează standardul intern, care este drumul definirii identității, al asumării de sine și al încrederii în propria voce? Cum apar selecțiile de traseu școlar, cum se împletesc nevoile practice cu vocațiile aparent neproductive? Conflictul cu familia- o fumigenă sau un divorț adevărat? 

Un seminar despre ferestrele de oportunitate ale adolescenței, despre creșterea cognitivă și împlinirea emoțională. Vom răspunde împreună la cele mai neliniștitoare întrebări, alături de cele mai interesante puncte de vedere ale specialiștilor în adolescență.

Evenimentul are loc la Crystal Palace Balrooms, între orele 10- 14.30. Link event 

Tot sâmbătă, la ceainăria GreenTea în grădină, Pancake Planet te așteaptă să încerci un Desert vegan & gluten free delicios. O altă veste bună este că desertul nu conține zahăr, doar un strop de miere. Îți dau un singur indiciu: ciocolată neagră. Nu uitați să vă rezervați o masă în grădină la numărul 0749 090 202.

Hrană, meditație și oameni frumoși- Teahouse 5

Pentru cei care își doresc să se relaxeze în aer liber, o pot face în grădina de la Teahouse 5. Organizatorii vă asteaptă cu mic, cu mare, să vă bucurați de hrană gatită cu multă iubire, meditație, bucuria de a fi alături de oameni frumoși și de ce nu, de joacă, dacă veniți cu copiii. În cadrul evenimentului va avea loc și o meditație ghidată condusă de Ionut Chiriac. Link event 

DICHISAR la Impact Hub Bucharest

De sâmbăta aceasta încep cele 2 zile de fun, food & shopping alternativ în care veți face cunoștință cu ”spuma” noilor designeri români.  

Iubitoarele de Yard Sale pot merge la o sesiune de shopping conștient, sâmbătă și duminică la Centru (Str. Blănari 21) sau la Joben Bistro (Str. Selari, nr 16) pentru a descoperi comori la preț de chilipir!

Pentru sâmbătă seara, vă recomand un Concert de Orgă, la care intrarea liberă, la Catedrala Sf.Iosif, susținut de organistul Adrian Antal, între orele 19.30- 20.30.

Pentru duminică, 6 mai, îți propun …

Zece La Rece ft. Enescu & the gang, în curtea Muzeului Enescu

O zi însorită de duminică, de la 11:00-22:00, de stat la palavre, cu o porție de mâncare bună & băuturi artizanale, asezonate cu un strat de muzică, servite cu zâmbete, în curtea Muzeului George Enescu. Ne vedem acolo, să încheiem săptămâna cum se cuvine! Link event

O piesă de teatru la Godot Cafe 

Masculin – Feminin de Lia Bugnar este un spectacol în care granițele dintre sexe sunt încălcate, mai întâi cu seninătate, după care, cu tristețe, apoi cu haz de necaz și, în toate aceste situații, cu umor. O comedie la care râsul e cu lacrimi… de tristețe. Un spectacol despre iubire în toate genurile ei, adică masculin, feminin și tot ce încape între acestea două. O piesă în care iubirea n-are nevoie de nimic ca să existe, nici măcar de buletin de identitate, nici măcar de dată de naștere. Program 21.30- 23.00, rezervări la 0736 414 244.

Nu în ultimul rând, o vizită la Grădina Japoneză din parcul Herăstrău. Este obligatorie, nu uitați! 🙂

Pe mine mă puteți “găsi” şi pe Facebook sau pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here