Un an ghidat de pasiune. Principii de viață ale femeilor prezente

0

Scotocesc prin bibliotecă, găsesc dicționarul gros pe care de-abia îl cuprind cu o mână. E o ediție mai veche. Știu asta pentru că are aproape vârsta mea! Îmi amintesc ziua în care tata l-a cumpărat de la librăria din cartier, pentru că a transformat gestul lui într- o știre de interes pentru toți vecinii din bloc, colegii lui de serviciu, ba chiar și ai mamei.

În fine, găsesc dicționarul și dau nerădătoare paginile îngălbenite, ușor emoționată, cu un mic ghem în stomac. Găsesc în cele din urmă ceea ce caut și citesc cu voce tare, ca pentru mine, definiția cuvântului PASIUNE!

Da, îmi propun să am un an ”guvernat” de pasiune! Pentru că, după ce mi-am pus ultimii ani sub lupă, am ajus la concluzia că pasiunea și numai pasiunea m-a făcut să merg mai departe atunci când mi-a fost mai greu. Pasiunea m-a făcut să ”pășesc” și să mă îndrept în direcția în care mi-a fost frică, inițial, să mă întrept.

Iar azi îmi spun: sunt o femeie puternică, frumoasă, asumată, unică! M-am trezit! Sunt conștientă de feminitatea mea! Sunt deschisă să cresc, să mă dezvolt spiritual, să atrag abundența!

Reguli de viață ale femeii conștiente

 1. Nu ești pentru toată lumea. În loc să încerci să convingi pe cineva de valorile tale, mai bine îți petreci timpul găsind o singură persoană care să rezoneze cu tine.
 2. Identifică- ți ancorele!  Fii conștientă de ele!
 3. Dezvoltă-ți abilități noi! Actualizează-ți cunoștințele, fii la curent cu noutățile în diferite domenii, investește în tine, mergi la traininguri, workshopuri.
 4. Bea din cea mai frumoasă ceașcă, poartă cea mai frumoasă rochie din șifonier!
 5. Dă orgoliul la mic și apoi debarasează-te de el!  Dacă aș fi învățat mai devreme că orgoliul este cel mai mare sabotor al meu, aș fi renunțat la el din timp! Să vrei să demonstrezi că ai dreptate sau, mai grav, să-ți dorești să ai întotdeauna dreptate, e o mare prostie! Învață să taci și să observi oamenii din jurul tău.
 6. Îngrijește-te, iubește-te, răsfață-te!
 7. Atage abundența în viața ta, pe toate planurile!
 8. Nu te compara cu ceilalți, nu te uita în afara ta, nu căuta validarea sau permisiunea celorlalți. Nu ai nevoie de aprobarea nimănui!
 9. Concentrează-te mai mult pe ceea ce ai, decât pe ceea ce îți lipsește. Când te concentrezi la ceea ce-ți lipsește, îți epuizezi energia pe care o poți folosi în dezvoltarea punctelor tale forte.  Concentrează-te pe ceea ce faci bine!
 10. Începe din punctul în care te afli! Nu aștepta momentul potrivit, pentru că nu există! Evită amânarea și renunță la perfecțiune. Nu uita că ”bine făcut” este chiar mai bine decât ”perfect”! Acțiunea consecventă este singura cale prin care îți poți crea realitatea dorită. Începe acum și îmbunătățește mai târziu!
 11. Un hobby poate fi, la un moment dat, un colac de salvare.
 12. Fă-ți viața mai puțin istovitoare! Nu uita să cauți plăcerea și relaxarea în activitățile pe care le faci!
 13. Actualizează-ți dialogul intern! Da, ai citit bine! Este regula de aur! Actualizează-ți dialogul intern!  Nu-ți alimena propriul coș de gunoi! Schimbă-ți dialogul intern și fă-l pozitiv, încrezător, astfel încât să-ți susții visurile și obiectivele personale.

Amintește-ți zilnic că ești o zeiță! Fii o femeie înțeleaptă, o femeie care crede în măreția ei fără scuze! Fă-ți timp să-ți descoperi pasiunea și impactează în mod intenționat lumea, cu darurile tale unice! 

Și hai să ținem legătura pe Instagram, ce spui? @mamapetoc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here