Top 3 măști de față eficiente în rutina mea de îngrijire a tenului

0

Dimineața în care mi-am pus o mască de față a fost pentru mine un adevărat răsfăț!

Am stat 15 minute întinsă pe canapeaua din sufrageria mea plină de plante și am uitat că stau în casă de câteva săptămâni!  

Sunt convinsă că nu sunt un caz izolat și că nu sunt singura persoană care s-a plâns, nu de puține ori, că nu are timp. ”Nu am timp” a devenit, pentru foarte mulți ani, un răspuns, ba chiar o scuză la tot ce am pus vreodată în stand- by.

Pe lista mea de așteptare am pus și un curs de automachiaj. Ba mi-l doream și eram gata- gata să mi-l ofer cadou de ziua mea, ba renunțam la el și îl consideram un moft, o frivolitate, un lucru mai puțin serios pentru o femeie de aproape 40 de ani!

Evident, în sinea mea am știut întotdeuna că greșesc și că este foarte important să știu să pun în valoare  fiecare mic detaliu care mă face să mă simt frumoasă!

Indiferent de meserie, vârstă, statut social, frumusețea este necesară!

Motiv pentru care, în perioada aceasta, în care universul meu s-a limitat la patru pereți, am considerat că a venit momentul potrivit pentru un curs individual de automachiaj on-line.

În dimineața cursului, experiența și instinctul m-au dus către frigider. De ce?

Pentru că raftul de sus al frigiderului meu este locul în care îmi păstrez măștile de față. În urmă cu câteva zile am analizat minute bune site-ul Notino, în căutarea unor măști de față. Am pus de mult timp ochii pe o mască de față cu orez!

Evident, orice femeie știe să transforme o sesiune de shopping într-o adevărată terapie, așa că am profitat și mi-am făcut un mic stoc cu măști de față 🙂

În trusa mea de îngrijire se găsește acum o mască exfoliantă peel- off împotriva punctelor negre, cu cărbune activ, pe care o aplic ori de câte ori simt că în zona nasului și a bărbiei porii se încarcă de impurități. Masca aceasta are o textură lipicioasă și se aplică pe fața uscată. După câteva minute se îndepărtează foarte ușor, iar toată „activitatea ” asta poate fi foarte distractivă!

Preferatele mele sunt măștile de față cu extract de melc, de la Mizon Joyful Time, dar și minunatele măști de față  Missha Airy Fit , cu efect de curățare și hidratare.

Acestea sunt măști de față textile, ambalate individual, care se aplică foarte ușor și, ce apreciez eu foarte mult la ele, este faptul că sunt îmbibate într-o cantitate foarte mare de produs.

Dintotdeuna am fost o adeptă a moderației , eleganței și a bunului gust. De la mama mea am preluat cele mai bune obiceiuri pe care le respect cu sfințenie: o picătură de parfum la încheietura mâinii în fiecare dimineață, o mască de păr din ingredient naturale, o manichiură simplă și curată, precum și folosirea unor măști de față săptămânal, care să mă ajute să îmi mențin un aspect sănătos al pielii.   

Cât despre cursul meu de automachiaj, pot să spun că- mi vine să-l adaug în CV, atât de bine m-am descurcat! 😉

Pe un ten hidratat, până și eu mi-am dezvoltat abilități de make-up artist!

Însă, și mai important este că am învățat pe propria piele că o mască de față aleasă corect reîmprospătează pielea, o face mai luminoasă și, pe lângă beneficiile pentru piele, vine la pachet cu un zâmbet, cu o schimbare de atitudine și cu chef de viață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here