Idei de cadouri peste care nu se pune praful

0

I-am scris și eu Moșului, mai în glumă, mai în serios, o scrisoare. I-am spus că am fost cuminte dar și alte chestii cu care sper să-l impresionez. După texte dintr-astea care-i plac lui, a urmat și lunga mea listă de dorințe. Ca mai toate mămicile, i-am scris că-mi doresc un car de sănătate pentru cei dragi și lucruri din astea nepalpabile, dar care ne fac viața frumoasă.

Este amuzant cum presupunem noi, că ceilalți își doresc lucruri scumpe și strălucitoare când, de fapt,  majoritatea oamenilor își doresc câteva zile liniștite, apropierea celor dragi și un cămin cald, cu miros de brad și de vin fiert!

Pentru categoria aceasta de oameni am făcut o listă de cadouri. Sunt câteva idei de cadouri cu care îi poți surprinde pe acele persoane speciale din viața ta, care nu-și doresc lucruri ci… momente!

glob, craciun

Oferă-i amintiri frumoase!

Un bilet la un concert, la o piesă de teatru, la cinema sau chiar la un eveniment sportiv. Un album plin cu fotografiile celor dragi ar fi o surpriză uriașă, dar și o excursie la sfârșit de săptămână.

Bucură-i simțurile!

Cu un abonament la un workshop de aranjamente florale, la un atelier de gătit, o sesiune de theta- healing, un curs de dans sau chiar un curs de improvizație.

Muzică bună și ceva de citit

Un album, un vinil cu muzică veche sau chiar o compilație cu melodiile preferate. Un abonament la o revistă, o colecție de cărți sau chiar o carte electronică.

Răsfăț

Un voucher pentru un tratament facial, o zi la spa, o programare la coafor la unul dintre cele mai bune saloane, un abonament la masaj de relaxare, un pahar de șampanie, o ciocolată, un ceai aromat sau o lumânare (foarte) parfumată.

Dragostea trece (și) prin stomac

O cină la un restaurant cunoscut sau o degustare de vinuri.

Senzații tari

O după- amiază la patinoar, la o sală de escaladă sau… o aventură la un escape- room.

Și, nu în ultimul rând, arată-i cât de mult îl/ o apreciezi, iar asta se va lăsa sigur cu îmbrățișări și pupături!

Sper că sugestiile mele îți vor fi de folos în alegerea celor mai frumoase surprize pentru oamenii speciali din viața ta. Iar dacă ai alte idei, scrie-mi și o completăm!

Dacă îți plac articolele mele, te invit să mă urmărești pe pagina de Facebook și pe Instagram . Așa vei fi la curent cu toate noutățile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here