Secrete de stil pentru cele mai fabuloase mămici: #2.Cizmele scurte

4

Așa cum v-am promis, continuăm să redescoperim ”Secretele de stil pentru cele mai fabuloase mămici” (secrete pe care cu toate le cunoștem însă, de când am devenit mămici, le-am cam uitat 🙂 ), cu un element must have în toamna aceasta: cizmele până la gleznă.

Nouă femeilor, încălțămintea ne-a stârnit mereu interesul și, nu de puține ori ne-a golit chiar și protofelul! Câte dintre noi nu ne-am dat  până și ultimii bani din buzunar pentru o pereche de cizme trăznet sau pentru o pereche de stilettos sexy?

Nu am de gând să vă plictisesc cu o analiză asupra motivelor pentru care noi avem această ”plăcere vinovată”, însă, un lucru este cert: atât Cenușăreasa cât și Carrie Bradshaw din ”Sex in the city” știau foarte bine că pantofii joacă un rol esențial în viața fiecărei femei.

e79fcd55688acc1e2054a80d94579a64

Așadar, în garderoba noastră de toamnă trebuie să facem loc pentru o pereche de cizme scurte. Eu am făcut deja acest lucru și mi-am achiziționat, după destul de mulți ani, o pereche de cizmulițe negre din piele întoarsă, de toată frumusețea.

bott

Că tot am vorbit despre versatilitate în materialul despre fusta creion neagră (despre care poți să citești aici) trebuie să-ți spun că, aceste cizme sunt reginele versatilității. Sunt cameleonice de-a dreptul și nu mi-aș pierde timpul să scriu despre asta, dacă nu aș fi cu adevărat mulțumită de felul în care arată ținutele mele, atunci când mă încalț cu ele.

Știu că toamna aceasta, vedetele sezonului sunt, de fapt, cizmele peste genunchi. Însă, din punctul meu de vedere, luând în calcul și activitățile zilnice ale unei mămici, cred că acestea nu pot fi purtate chiar la orice ținută și în orice moment al zilei. Cum asta este numai părerea mea personală, oricine poate să poarte cizmele peste genunchi după propriul plac :).

colaj-1

Revenind la cizmulițele pînă la gleznă, știm că acestea sunt o alegere clasică. Ne sunt familiare, le cunoaștem și le iubim.

Cu toatea astea, cizmele scurte au căpătat în ultimul timp un look nou: au detalii metalice, franjuri, broderii, fermoare și lista poate continua.

befunky-collage

sursa foto Pinterest

Așa că, dragi mămici, toamna asta, pe lângă scorțișoară, condimente pentru plăcinte cu dovleac și pentru vin fiert, unul dintre cele mai bune lucruri pe care îl putem face este să ne răsfățăm cu o pereche nouă de cizme scurte.

Merg foarte bine cu jeanși, cămăși boho, cu cardigane oversized, cu ciorapi plasă, cu rochii largi și, nu în ultimul rând, chiar și cu fusta noastră neagră :).

Tot ce trebuie să faci este să fii creativă și să-ți pui amprenta personală în ținutele pe care le alegi. În definitiv, modul în care știm să purtăm hainele contează, nu-i așa?

Dacă te-am convins că cizmele scurte fac diferența, nu ezita să-mi scrii, poate schimbăm câteva idei!

2

4 COMENTARII

  1. Mor dupa ele! Dar ce naiba sa fac ca nu mai pot merge prea mult pe tocuri???! Azi am scos limba de un cot (de un toc era sa scriu…) cat am misunat prin buricul centrului in cizmulitele mele pana la glezna cu toc mediu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here