Rețeta succesului: muncă, mișcare, distracție și puțină… transpirație

0

Succesul nu este un accident. Nu e ceva ce mi s-ar putea întâmpla pur și simplu în timp ce îmi fac planuri. Nu e ceva cu care mă voi trezi peste noapte, și nici un lucru care-mi va pica din cer, atunci când stau cu mâinile în sân.

Gânduri de genul ăsta îmi treceau prin minte săptămâna trecută, în timp ce mă chinuiam să-mi susțin greutatea în coate și în vârful degetelor de la picioare. Stăteam ca o scândură, dreaptă, tremurând din toți mușchii. Simțeam cum mă arde tot trupul… mă ardea fiecare mușchiuleț din corp, despre existența căruia habar n-am avut vreodată… Mă așteptam  să mă prăbușesc din clipă în clipă.  Dar am rezistat. Ce m-a făcut să continui?

Exact gândurile despre care ți-am spus. Faptul că trebuie să fiu conștientă că nu voi obține nimic din ce-mi doresc fără multă muncă și, în cazul de față, fără multă transpirație.

Am avut această experiență săptămâna trecută, la lansarea noului concept Team Spirit Training.  A fost vorba despre un altfel de antrenament ce îmbină sportul, munca în echipă și food- coaching-ul.

sport, antrenament, team spirit training

Ce mi-a plăcut foarte mult la acest antrenament este faptul că a fost gândit ca un antrenament de echipă, foarte diferit de fitness-ul clasic cu aparate si greutăți.

În cazul în care și tu, la fel ca și mine, ești în căutarea unui antrenament care să ți se potrivească, poți încerca această experiență.

Exercițiile din acest program sunt unele funcționale, cu greutatea propriului corp, având la bază biomecanica mișcării. Antrenamentul include exerciții de tip joc, care îți lucrează corpul și, de ce nu, îți ajustează puțin și buna- dispoziție :).

O particularitate a conceptului Team Spirit Training este analiza jurnalului alimentar. Pe mine m-a convins, mai ales că cel care ne-a antrenat, Bogdan Andrei, are 15 ani de experiență în sport, cu pregătire în fitness funcțional și segmente conexe, alături de nutriție și biomecanica mișcării (actual antrenor personal la WorldClass Marriott si colaborator Lotus Club).

Pornind de la alimentația pe care o ai în prezent, în cadrul acestui programului sunt făcute recomandări de îmbunătățire și meniuri pentru toate zilele săptămânii.

Bogdan spune că “în combinația potrivită și sub îndrumarea antrenorului, elemente simple, pe care multe persoane uită sa le mai folosească în antrenament, devin extrem de eficiente și solicitante. Corpul nostru este foarte inteligent, nu trebuie să reinventam roata cu tot felul de poziții și echipamente sofisticate, ca sa vedem rezultatele. Este mai important să lucrăm corect și creșterea dificultății în antrenament să fie facută treptat”.

Evenimentul de lansare a conceptului Team Spirit Training despre care ți-am povestit a fost sponsorizat de MyProtein Romania– furnizor internațional de echipamente sportive și suplimente nutritive.

Partener locație: Lotus Club- Padeșu, București, un club cunoscut pentru deschiderea către activitatile de grup (foarte aproape de stația de metrou Eroii Revoluției).

Dacă ești tentată să încerci noul concept de training și food- coachig- Team Spirit Training, poți folosi codul TEAMSPIRIT10 și vei beneficia de un discount de 10% la înscriere.

Prima grupă este deja în formare iar antrenamentele vor începe pe 12 Februarie, de 3 ori pe saptămână (luni-miercuri-vineri dimineața, ca sa începi ziua plină de energie) și se desfășoară la Lotus Club- Padeșu.

În cazul în care și tu ai zile în care te simți lipsită de motivație, așa cum cred că este firesc să ni se mai întâmple, sper ca citatul pe care l-am ales să te mobilizeze :).

Ziua în care vei fi responsabil și nu vei mai găsi scuze… aceea este ziua startului, care te va purta către succes.

O.J.Simpson

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here