Ne despărțim pentru că e urât și plictisitor

0

Îl port de aproape un an. Îndes în el toate lucrurile de care am sau n-am nevoie și îl atârn în spate. Cu el merg peste tot, mă prezint oriunde. La serviciu, la plimbare și chiar la evenimente.

M-am despărțit de el de zeci de ori dar, numai după o zi de despărțire, m-am întors. Nu c-ar fi frumos, dimpotrivă! E urât rău, e trist și anost.

Indiferent de ținuta pe care o port, rucsacul meu negru e nelipsit. Dar îl port pentru că, recunosc, n-am și eu o geantă de care să fiu îndrăgostită!

Așa că, tot port rucsacul negru care nu-mi mai spune nimic! El tace mâlc, știe că nu-i frumos, știe că nu-l iubesc, ci doar îl folosesc! N-am ce să fac, asta-i relația nostră!

Miercurea trecută l-am luat cu mine. Purtam o fustă midi, amplă, într-o nuanță pastelată. Eram ca o floare, nu alta! În picioare aveam o pereche de sandale elegante, cu toc. Atârnat de un umăr, tovarășul meu posac și negru! La cât e de trist, mă face și pe mine tristă numai când îl văd!

Cum îți spuneam, miercurea trecută, îmbrăcată ca o floare și cu nelipsitul rucsac negru, am fost la un eveniment. La lansarea noii colecții de genți Ethnos de la Lyria- povestea ta pictată. L-am dus și pe el, amărâtul, să vadă cum arată o geantă cu clasă, o geantă pe care să o porți cu încântare și să o mângâi din priviri!

Nu-i așa că sunt frumoase?

Colecţia Ethnos de la Lyria- povestea ta pictată este dedicată Zilei Universale a Iei. Picturile de pe gențile Ethnos sunt inspirate din arhitectura populară, dar şi din cea mai dragă piesă a portului românesc, Ia.

Eu una mă declar îndrăgostită de gențile din colecția Colecţia Ethnos de la Lyria- povestea ta pictată, manufacturate în inima Transilvaniei. Am admirat gențile pictate cu atâta migală și pasiune cu peisajele feerice ale Deltei Dunării, cu macii Dobrogei și chiar cu elemente arhitecturale, Coloana Infinitului, Mănăstirea Voroneţ sau Castelul Bran.

Și am pus deja ochii pe o geantă minunată cu maci! Iar din 20 iunie cred că o voi comanda online, pe www.lyria.ro. Îți las link-ul dacă dorești să arunci și tu o privire.

Pentru că alături de genţile Lyria a luat naştere şi brandul Desirette, cred că rucsacul meu negru nu mai are nici o șansă. Vreau să-mi petrec vara alături de o geantă deosebită, dintr-o piele de calitate, cu linii elegante, clare și simple. O geantă pe care să o port cu plăcere!

Vreau o geantă de femeie independentă, sofisticată și cu atitudine! Acum chiar simt că a venit momentul să mă despart definitiv de rucsacul negru!

Ce spui de gențile pictate de la Lyria? Care este preferata ta?

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook, pe Instagram  și chiar pe Youtube. Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here