Îți ia 30 de secunde să fii irezistibilă… poartă accesorii!

0
accesorii

Dintotdeauna am apreciat oamenii talentați și creativi. Oamenii ăia care pun o bucățică din sufletul lor în fiecare obiect ce iese din mâna lor. Oameni care își pierd nopțile și zilele pentru o pasiune, pentru un lucru cât ar fi el de mic, căruia reușesc să îi dea o valoare uriașă! O valoare ce constă în timp, muncă, migală și pasiune. Sunt oamenii aceia cu suflet de artist, care văd frumosul peste tot în jurul lor.

Exact așa o văd eu pe Gia, prietena mea. O femeie talentată, o adevărată artistă. Din mâinile Giei ies niște minunății care bucură orice femeie. Ea creează accesorii handmade. Coliere, genți, clipsuri pentru pantofi și chiar haine!

Toate sunt extrem de elegante, feminine, dar mai ales unice. E o bucurie pentru mine să port la gât o creație de-a ei sau să-mi accesorizez pantofii cu niște clipsuri trendy.

Pentru că săptămâna trecută am fost la lansarea noii colecții SASHaccessories, nu pot să nu împărtășesc cu voi, dragile mele cititoare, povestea acestei femei care, prin creațiile ei, aduce un plus de feminitate și stil celor care îi poartă accesoriile!

În urmă cu 3 ani, Gia Bacioiu, fost designer de rochii de mireasă, cu o experiență de peste 10 ani, începea să cocheteze discret cu designul de accesorii. Traiectoria destinului a determinat-o să hotărască ferm încotro se îndreapta focusul ei creativ. A ales. A decis. A acționat.

Rezultatul de astăzi este un brand de accesorii statement din piele naturală, feminine, unice prin designul, materialele și combinațiile de culori folosite, dar și energia pozitivă pe care o presară, rând pe rând, asupra fiecărui produs.

SASHaccessories este brandul pe care l-a creat de la zero, iar pe 10 octombrie, a bifat unul dintre primele momente importante – evenimentul oficial de lansare.

Participanții la eveniment au avut plăcerea să descopere în detaliu cea de- a III-a colecție de accesorii din piele, Urban Nature by SASHaccessories, dar și prima colecție de genți din piele naturală, My Dream Bag, ambele semnate Gia Bacioiu.

După cum spune și Gia, MyDreamBag by SASH este despre ea și nevoile pe care le întampină zilnic. A creat o geantă versatilă și surprinzătoare, ce poate fi purtată atât pe umăr dar și ținută pe încheietura mâinii, într-un mod ingenios.

Gia despre My Dream Bag:

“My Dream Bag este, așa cum îi spune și denumirea (nu întamplător aleasă), geanta visurilor mele. Nu de puține ori m-am aflat în situația de a nu mă putea hotarî ce geantă să aleg din mulțimea pe care am tot adunat-o de-a lungul timpului. Prin urmare, anul trecut mi-am schițat geanta visurilor. Am ales dimensiunile cu grijă, astfel încat să fie încapătoare dar compactă, potrivită atât pentru un eveniment, dar și pentru activitățile de zi cu zi.

Paleta de culori a fost aleasă special, după o atentă studiere a culorilor ce se regăsesc cel mai mult în garderoba unei femei, astfel încat să contrasteze frumos și să duca ținuta la un alt nivel. Designul genții este unul curat și minimalist, pentru că am pus accent pe versatilitate.

Nu mi-am dorit o geantă în trend, ci una ce se poate purta 30 de ani de acum încolo. Elementul surpriză este accesoriul detașabil ce oferă posibilitatea creării unei genți personalizate, una care să se potrivească în totalitate cu femeia ce o poartă.

Accesoriile sunt de cele mai multe ori în combinații puternice de culori, iar ele pot fi achiziționate și separat. Dacă iarna poți opta pentru culori mai terne, sezonul de primavară – vară va aduce alte modele în combinații de culori vii. Dacă garderoba va suferi transformări din punct de vedere coloristic, atunci este suficient să schimbi accesoriul și nu să achizitionezi o altă geantă.

‘My Dream Bag’ poate deveni ‘your dream bag’!”

Gia despre Urban Nature:

“Colectia Urban Nature a fost inspirată de natură și creată pentru femeia urbană, femeie ca și mine, ce iubește accesoriile și știe că poate crea usor o ținută wow, din piese simple, dar cu accesorii bine alese. De la prima colecție de accesorii din piele naturală pe care am creat-o, mi-a plăcut teribil efectul pe care aceasta îl conferă.

Tocmai de aceea continui să creez colecții de accesorii statement în care pielea este nelipsită. În opinia mea, o femeie care poarta SASHaccessories este sigură pe ea, inspiră și se lasă inspirată.

Pentru că acum câteva luni am descoperit și studiat efectele pietrelor semiprețioase, am folosit mult mai multe în colecția Urban Nature. Le-am combinat cu sticlă și elemente metalice, într-un mix echilibrat care să ofere din puterea cristalelor, din modernismul metalului și din efectul usor sexy al pielii.

Colecția cuprinde 8 modele de cercei și 4 modele de coliere, gândite pentru momente diferite, nevoi diferite și femei diferite. De la colierul cel mai simplu care te lasă să îl porți cum vrei tu, și până la piesa cea mai statement din colecție, Urban Nature oferă versatilitate și originalitate.”

Pe Gia Bacioiu o puteti citi pe: www.theurbandiva.com

Colectia SASHaccessories o puteti gasi aici: SHOP MY COLLECTIONS- theUrbanDiva

Multumesc tare mult și sponsorilor care au facut posibil acest eveniment și au crezut în ideile Giei:

AVON, SLOOP, AQUA CARPATICA, FABRICA DE CAFEA, DAVINO, Cabina foto PHOTOMAGIQUE

Fotografi: Sebastian Bacioiu și Cristina Petcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here