În fiecare adult există un copil rănit. Psihoatelier: Copilul invizibil – de la ură la iubirea de sine, cu Gáspár György

0

În fiecare adult există un copil rănit- nimeni nu a avut o copilărie perfectă!

Fiecare dintre noi poartă în suflet experiențele negative mai mult sau mai puțin traumatice din copilărie, care sunt bine stocate în memoria noastră emoțională și care se activează automat atunci când întâlnim persoane ce ne frustrează, în aceeși manieră în care au făcut-o și părinții noștri, în copilărie. Aceste persoane adesea sunt partenerii de viață, copiii, prietenii sau cunoscuții noștri.

Acest copil interior rănit este o parte din noi, de care încercăm să scăpăm cu disperare, de care ne este rușine și jenă, dar care ne urmează mereu – deoarece își cere drepturile psihologice și vrea să revină acasă, în povestea noastră de viață.

Călătoria de la ură la iubirea de sine este responsabilitatea personală a fiecăruia dintre noi, iar în cadrul atelierului din 21 iunie de la Joruney Pub vom vorbi despre cum putem da startul acestei călătorii și cum să-i facem loc copilului invizibil în casa sufletului nostru, folosindu-ne de umanul din noi, de știință și de #puterearelațiilor.

Atelierul este o experiență emoțională inedită, în care teoria validată științific este îmbinată cu experiențe personale din viața autorului și prezentate cu empatie, umor și o stare de prezență conștientă.

Pentru a vă încuraja să vă regăsiți fiecare copilul interior, Gáspár György va răspunde tuturor întrebărilor voastre în cadrul evenimentului organizat marți, 21 iunie 2016, orele 19.00 la Journey Pub.

Gaspar Gyorgy este psiholog clinician și psihoterapeut relațional, Președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie autorul cărții “Copilul invizibil” .

afis GASPAR - web-01PSIHOatelier: Copilul invizibil – de la ură la iubirea de sine

*marți, 21 iunie 2016, orele 19.00 la Journey Pub, (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană), preț  bilet: 60 ron, 100 de locuri disponibile

FB:  //www.facebook.com/events/953541094743089/?active_tab=highlights

Înscrierea la atelier se face aici:  //paginadepsihologie.ro/cs-events/copilul-invizibil-de-la-ura-la-iubirea-de-sine/

CARTEA – Copilul invizibil

„În remarcabila sa carte, Gáspár György ne dezvăluie o perspectivă inedită asupra conceptului de parenting, arătând că nu doar copilul e important, ci şi părintele. El explică în detaliu dinamica interacţiunii părinte-copil şi progresul ce rezultă din această legătură specială. Cartea îmbină perspicacitatea clinică şi inteligenţa analitică, fiind o nepreţuită sursă de informaţii pentru cei care lucrează în domeniul sănătăţii mintale, dar mai ales pentru părinţi. O recomand cu căldură.“- Dr. Frank M. Dattilio, profesor-asociat în Departamentul de Psihiatrie al Şcolii de Medicină de la Harvard, specialist în terapie cognitiv-comportamentală.

Parteneri media: Pagina de Psihologie, Orasul Vorbeste, Filme-carti.ro, Bookuria.info, Romania Pozitiva, InOras.ro, Bookblog.ro, OrasulM.eu, Anyplace.ro, UrbanThings.ro, Mamapetoc.ro, RoEvents.ro

Contact organziare PSIHOatelier: Andreea Tincea- 0747817938

Contact bilete și rezervări:

Simona Ghenea-0736643380

simona@paginadepsihologie.ro și înscrieri directe pe  //paginadepsihologie.ro/cs-events/copilul-invizibil-de-la-ura-la-iubirea-de-sine/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here