Habanegra- un concert de muzică sud- americană pe 11 noiembrie la Puro&Bio

0

În zonele mărginaşe ale satelor şi oraşelor Americii Latine s-a născut o muzică la fel de fierbinte ca sângele oamenilor de-acolo. Fie că e vorba de bolero, pasillo, merengue, tango, zamba, milonga sau vals creol, fiecare melodie e încărcată de o trăire aparte, de la nostalgie la visare, de la tristețe la explozia de bucurie, mereu dusă până la capăt, fără jumatăți de măsură.

Ioana Ernea – voce
Alexandru Nucă – chitară
Raubel Torres Gonzalez – chitară bas
Luis Angel Palomino Tuero – flaut, sax şi percuţii

afis-11noiembrie1

Ioana Ernea, de formație actriță, face în așa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăiește de fiecare dată, alături de public.

Alexandru Nucă, un muzician care aproape că s-a născut cu chitara în braţe i se alătura cu har în această experiență pentru a-ți face să vibreze și coardele propriului suflet.

Cine l-a mai ascultat pe Raubel ştie cum îi pulsează muzica coardele basului şi în vene.

De fapt, e de ajuns să spunem că Raubel şi Palomino sunt originari din Cuba ca să înţelegeţi aportul lor de “pasion” la acest proiect.

Palomino, invitatul lor special, membru al trupei Urma, li se alătură, nu doar la partea de percuţie, ci va aduce cu flautul şi saxul său, drept contrapunct, latura tandră a muzicii şi a sufletului latin.

Despre Ioana, Alex şi Raubel mai găsiţi informaţii, poze, video, pe pagina proiectului lor, Habanegra.
//www.facebook.com/Habanegra-141256216045021/?fref=ts

Un eveniment susținut de Radio România Cultural

Parteneri media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Metropotam, Inoras.ro, Sapte Seri, IQool, Anyplace.ro, YumStops, BookBlog, Zile și Nopți, Mama pe Toc, Ro Events, Teen Press, Vin și eu, Coțofana Urbană, Subversiv.info, România Pozitivă, Feeder, Asociația Culturală Sarang, Happy Channel, Ceașca de cultură, Umblat.ro, 100 de locuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here