Geanta 3 in 1, simbolul femeii sofisticate

0

Cumpoți transforma o geantă, în trei moduri diferite?

Răspunsul la această întrebare l-am găsit în noua colecție de genți Lyria, create de tânărul designer Armina Popeanu. Cum nu se poate mai simplu, noile genți sophisticated chic se transformă!

Iar acest lucru este posibil datorită fețelor interschimbabile. Noua colecție Lyria este creată în spiritul slow- fashion, încurajând investiția în accesorii de calitate, cu o durată lungă de viață și ușor de purtat în orice moment al zilei.

Gențile din colecția Sophisticated Chic au mai multe capace, pe care le poți schimba în funcție de vestimentația pe care o porți, de dispoziția pe care o ai în ziua respectivă sau de evenimentul la care participi. How cool is that???

Capacele interschimbabile pot transforma complet lookul celei care poartă geanta. Astfel, o ținută office, simplă, sobră, poate deveni jucăușă cu ajutorul unui capac cu presaj sau cu piele specială, cum ar fi cea de ponei, ori de-a dreptul glam atunci când i se aplică un capac cu perle, pene și volane din piele.

Seara trecută am fost la lansarea noii colecții Lyria, într-unul din locurile mele preferate din București, Simbio Kitchen & Bar. Creațiile Arminei, atmosfera și compania plăcută mi-au asigurat o seară reușită, la finalul unei zile încărcate.

100% românesc, brandul Lyria a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare odată cu lansarea celei mai noi colecții, Sophisticated Chic. Aceasta pune accent pe versatilitatea accesoriului preferat al femeii, oferindu-i acesteia posibilitatea de a avea trei genți într-una singură.

Sophisticated Chic, o colecție de genți aparte, se adresează femeii urbane, mereu în mișcare, care are nevoie de accesorii smart pentru a-și adapta ținuta pentru orice ocazie.

Ce spui de această idee, să poți să schimbi capacul genții și să simți că ai o geantă nouă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here