Experiența mea cu F64

0
De când m-am apucat și de blogging, am intrat într-o lume nebună, cu care trebuie să țin pasul! Așa mi-am spus zilele trecute când trăgem cu ochiul pe un site de gadget-uri!

Și cum mă gândesc serios să-mi fac singură fotografiile pentru blog, trebuie să mă “utilez” cu toată aparatura necesară! În primă etapă, am să-mi repar un aparat de fotografiat care nu funcționează de câteva luni, dar asta este altă poveste!

Deși toată lumea e fascinată de selfie-uri, eu sunt îngrozită de acest lucru! Nici nu mă las foarte des fotografiată, iar la evenimente evit să le zâmbesc celor care au chef să facă poze, în stânga și-n dreapta :).

Cu toatea astea, cu puțin curaj, mi-am făcut și eu selfie. Evident, cu smartphone-ul din dotare, un minunat Samsung S7 :). Oricât ar fi de grozav, tot nu sunt mulțumită de fotografiile realizate şi pun asta pe seama faptului că lumina din cameră nu este potrivită. Dar, am aflat eu de existența unui ”selfie ring”, care promite să mă ajute să-mi fac și eu selfie ca la carte!

Acest selfie ring e un dispozitiv sub forma unui cerc luminos, pe care îl atașezi de smartphone, cu o clamă. Lumina este reglabilă iar dispozitivul se încarcă cu ajutorul unui cablu USB ce poate fi conectat la orice încărcător de smartphone.

Pentru că am un fotograf profesionist în familie de la care aud că-și tot cumpără ”aparatură” de la F64, am intrat imediat pe site-ul lor.

Știi, mie mi-a lăsat impresia că de acolo cumpără cei mai fițoși și tari fotografi de la noi! Și cum eu deja mă simt fițoasă și tare în domeniu, F64 scria pe mine! :))

Eram în metrou, la Piața Victoriei, în drum spre casă. Am intrat pe site, am căutat ”selfie ring” şi am plasat comanda, cu ridicare de la sediul lor, care este foarte aproape de Unirii și de Biblioteca Națională. “Operațiunea” durat mai puțin de un minut.

Asta se datorează și faptului că am internet pe mobil cu super viteză!

Glumesc! Site-ul celor de la F64 m-a ajutat să găsesc imediat ce căutam și totul a fost foarte simplu. Am primt imediat un mesaj că îmi pot rdica produsul comandat, în termen de 48 de ore.

N-am așteptat atât de mult, pentru că într-o oră am fost acolo! Am fost întâmpinată de un domn simpatic, cu barbă, care m-a întrebat politicos cum mă numesc, la fel de politicos mi-a dat o factură și m-a îndrumat către colegii de la casierie.

Foarte tare mi s-a părut mișcarea, adică organizarea! Mă simțeam importantă!

La casierie am plătit cu cardul și am fot trimisă mai departe, la ghișeul unde mi s-a predat produsul comandat. Am parcurs un circuit foarte interesant, care mi-a confirmat că toate detaliile astea sunt puse la punct de niște profesioniști.

Am luat o bomboană cu cafea dintr-un bol așezat pe o măsuță și în 3 minute mă îndreptam deja înapoi spre casă.

Știi sentimentul ăla când îți cumperi ceva nou, aproape că nu mai ai răbdare să-l deschizi și vrei să-l testezi cât mai repede? Așa eram eu cu punga de la F64 în mână, ca un copil care a primit jucăria dorită!

Ai mei și-au făcut cruce pe furiș iar eu mi-am pus selfie ring-ul la încărcat. În câteva minute l-am pornit, fără să-l scot din priză. Cercul cu lumină albă, din aia numai bună pentru fotografii, se potrivea perfect cu smartphone-ul meu. Gata, intrasem în rândul fotografilor profesioniști, social media e a mea! Să vezi ce poze, ce selfie-uri, or să mă vadă toți ce expresivă sunt, voi posta pe blog fotografii cu mine, visam, eram în altă dimensiune!

Puțin mai târziu, am scos dispozitivul de la încărcat. L-am pus pe telefon, mi-am pus zâmbetul cu dinți și eram gata de selfie! Pornesc ”ring-ul” și… nimic. Nimic. Nici o lumină nu s-a aprins!

M-am resemnat că există și erori tehnice, că am nimerit eu un aparat defect, vorba aia… ”ghinion!”. Ai mei au râs puțin pe seama mea, că am dat banii degeaba, însă eu tot cred în el. Am mai încercat de câteva ori să-l aprind, am fost ca și copilul din poezia ”Gândăcelul”, am încercat să-l învii, nici o șansă!

Azi voi merge să-l returnez și sper să primesc altul în loc. Am să revin cu impresii și cu siguranță, cu un selfie!

P.S. 🙂 Gata, am rezolvat problema! Mi-au schimbat “jucăria” cu una care luminează. Acum mă enumăr printre clienții mulțumiți 100%!

N-am nici o legătură cu F64, nu cunosc pe nimeni acolo! Mie mi-au făcut o impresie bună, în ciuda faptului că produsul cumpărat de mine inițial, a fost defect. Azi voi rămâne să beau un ceai în cafeneaua lor și mă voi interesa și de cursul de fotografie pe care îl organizează.

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram. Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

Love&share!

N

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here