Dragă Moș Crăciun, un cappuccino cu multă spumă de lapte, te rog!

1

Ca prin vis am auzit alarma telefonului. Țipa ca o primadonnă. Încet, dar hotărât, s-a ridicat din pat. În camera noastră s-a făcut din nou liniște. Cu ochii încă închiși, m-am cuibărit sub plapumă. Îmi doream să păstrez mai mult starea aia de bine. Era cald și încă se mai simțea un miros de lavandă. Cu o seară înainte am pus în umidificator câteva picături și am aprins, pentru prima dată după mult timp, lumânarea aia mov, pe care o țineam pe pervaz.

Papucii lui de casă lăsau un fâșâit pe holul lung. După un click, lumina de la bucătărie a părut să spună …”Surpiză, e dimineață!”.

Acela a fost momentul meu ”Încă două minute!”. Nu eram încă pregătită să renunț la euforia aia matinală, la căldura și mulțumirea care se ascundeau cu mine printre așternuturile calde!

cafe, cafea cu spuma, cappucino, caffee latte, latte, cafea cu floare pe masa, de longhi

Râșnița esspesorului a fost cea care mi-a dat primul impuls și am sărit din pat. În general, ai spune despre o râșniță de cafea că scoate un zgomot… și cam atât. Râșnița asta însă, zumzăie prelung, în surdină parcă, atât de sigură pe ea! Primadonna

Vreau să te rog un lucru, mi-a șoptit el somnoros! Asta să fie prima și ultima dată când mai faci așa ceva! Gândește-țe și la noi!  

A arătat către esspresorul Primadonna Elite De’Longhi care începuse deja să scoată un abur fin, în timp ce prepara un cappucino cu spumă de lapte, așa cum îmi place mie.

N-am putea să-l păstrăm?

A zâmbit și s-a prefăcut că ascunde esspresorul în spatele lui. Pentru mine, gestul acesta a însemnat: ”Îmi place mult, hai să luăm și noi unul!”.

Săptămâna trecută am acceptat să testez esspresorul De’Longhi Primadonna Elite primit de la Buzz Store. Sunt sigură că nu noi l-am testat pe el, pentru că a fost invers. Ne-a testat și ne-a cucerit fără să depună nici cel mai mic efort!

Și asta s-a întâmplat încă de la primul esspreso dublu și prima cană de lapte cu spumă, pe care și-a preparat-o puștoaica mea! Pe mine m-a răsfățat cu un flatwhite și cu asta am spus totul!

Din prima secundă în care l-am așezat pe blatul de la bucătărie, am simțit că locul lui era acolo!

În fiecare dimineață ne bem cafeaua împreună, ca majoritatea oamenilor!

Însă, în ultima săptămână, ne-am adunat în jurul esspresorului acesta și am experimentat cele mai interesante băuturi pe bază de cafea!

Cafea proaspăt măcinată, pentru că Primadonna Elite de la De’Longhi folosește cafea boabe.

Ne-am bucurat toți trei de el, și chiar i-am pregătit puștoaicei mele primul caffee- latte din viața ei!

Îmi amintesc că, prima mea cafea, a fost făcută de mama. Eram în clasa a X-a. Am stat amândouă, preț de câteva minute, în bucătăria aia mică de care mă leagă atâtea amintiri.

Alături de mama am simțit pentru prima dată gustul adevărat al cafelei!

Iar acum a venit rândul meu să fac același lucru cu fiica mea!

Ce ne-a plăcut cel mai mult la Primadonna Elite de la De’Longhi?

  • În primul rând, designul elegant și materialul de calitate din care este confecționat. Obișnuiesc să aleg calitatea, în ceea ce privește lucrurile pe care le achiziționez pentru familia mea, pentru casă și nu numai. Dacă mi s-ar cere să folosesc un singur cuvânt despre esspresorul De’Longhi, acesta ar fi CALITATE.
  • Faptul că folosește cafea boabe;
  • Aplicația Smart Coffee Link cu ajutorul căreia am dat undă verde creativității și ne-am personalizat cafeaua. Comunicarea în timp real, prin intermediul aplicației, ne-a ajutat să facem rețete noi și chiar să-l curăț fără să mișc un deget :);
  • Sistemul Latte Crema, un sistem patentat de De’Longhi- preferatul Dianei! Și-a preparat singură, zilnic, câte o băutură cu lapte și spumă de lapte.

Până una-alta, noi trebuie să returnăm esspresorul. Ne-am îndrăgit reciproc, dar uite că a venit momentul să ne despărțim!

Cu toate că eu presimt că nu e o despărțire! Am eu un feeling, ceva ce-mi spune că vor mai veni dimineți în care cappuccino-ul meu cu spumă dublă de lapte mă va aștepta cuminte, pe masa din bucătărie.

Că tot nu mai este mult până la Crăciun, aș putea chiar să-i scriu Moșului! De ce nu? Mămicile nu au voie să-i scrie lui Moș Crăciun?

Dragă Moșule,

un cappuccino cu spumă de lapte preparat de esspresorul De’Longhi Primadonna Elite, te rog!  

În fiecare dimineață.

nu cer prea mult! 🙂

Hai, spune-mi și tu care este băutura ta preferată pe bază de cafea? În compania cui îți place cel mai mult să savurezi o cafea bună?

***

Să știi că eu mă bucur mai ceva ca un copil dacă îmi lași un comentariu, dacă îmi dai follow Instagram (@mamapetoc), like pe pagina de Facebook (mamapetoc.ro) sau pe Pinterest. Mă bazez pe faptul că cititorii mei îmi seamănă în multe privințe! Din acest motiv, cred că și tu ești de acord cu faptul că orice like, share, comment sau inimioară în rețelele de socializare înseamnă că îți place, că apreciezi munca bloggerului sau că îți pasă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here