Despre joacă, amintiri și cadouri cu personalitate cu Hoopla- hoops by Anabanana

24

Oamenii pasionați de ceea ce fac sunt asemenea unor magneți pentru mine! Sunt oameni care mă  lasă fără cuvinte, pentru că pur și simplu emană o vibrație pozitivă molipsitoare și pun suflet chiar și în cele mai mărunte lucruri!

Pentru mine, sunt genul acela de oameni, puțini din păcate, care mă inspiră și care mă determină să-mi doresc și eu mai mult. Mai mult de la mine!

Câți oameni care pot să transforme un vis în realitate cunoști? De fapt, vreau să-ți lansez o provocare mult mai mare: câți oameni care au reușit să transforme o joacă, într-un lucru cât se poate de real, cunoști?

Ca să nu stai prea mult pe gânduri, te invit să descoperi un om cu suflet de artist, care a transformat o joacă de copil, în adevărate opere de artă, în opinia mea, în cadouri care au suflet.

Vorbesc despre Ana, creatoarea Hoopla- HOOPS by Anabanana, care brodează, pe o bucățică de pânză, cuvintele, versurile sau imaginile pe care tu vrei să le ai mereu aproape sau îți dorești chiar să le oferi în dar celor pe care îi iubești.

 

Fiecare dintre noi  avem niște cuvinte, vorbe, versuri sau citate care ne motivează și ne influențează în mod pozitiv, nu-i așa?

Avem momente speciale pe care parcă ne-am dori să le comprimăm, dacă s-ar putea, într-un lucru mic, pe care să-l păstrăm lângă noi; momente precum nașterea unui copil, momentul în care ne-am logodit, avem realizări cu care ne mândrim, imagini care ne evocă nostalgie sau evenimente frumoase.

15055652_1472393619437844_2943677092088700813_n

Din acest motiv, te invit în lumea Hoopla- HOOPS by Anabanana unde momentele unice ale fiecăruia dintre noi se transformă în decorațiuni brodate cu grijă și cu pasiune.

Hoopla- HOOPS by Anabanana este un proiect care a prins viață din dragoste, de asta sunt sigură!

Și nici nu avea cum să fie altfel pentru că, atunci când o mămică cum este Ana, își pune în minte ceva, cu siguranță reușește!

15095016_1476568542353685_7509760772101929148_n

Faptul că un gând bun este brodat cu atâta migală pe o bucată atât de mică de pânză, mie îmi pare fascinant! Găsesc atâta dragoste, talent, pasiune și muncă în aceste broderii, încât sunt de-a dreptul copleșită.

Un pictor își pune sufletul în tablourile sale! Sunt convinsă că asta face și Ana: pune câte o bucățică din sufletul ei, în micile pânze pe care brodează și le transformă în decorațiuni.

Așa au ajuns să prindă viață, din mâinile de artist ale Anei, cele mai interesante, drăguțe și gingașe decorațiuni de perete sau de etajeră!

Pe lângă aceste mici minunății, Ana mai personalizează și sacoșe din pânză, știi tu, din acelea de care ne place tuturor să purtăm… Numai că Ana, brodează pe fiecare sacoșă, ”amprenta” purtătoarei: un citat frumos sau o imagine reprodusă în cel mai mic detaliu, în funcție de preferințele persoanei care o poartă.

Nu cred că există o femeie care să nu viseze la un astfel de accesoriu cu personalitate!

Privind imaginile cu frumusețile care ies din mâinile Anei, retrăiesc momente minunate din viața mea! Regăsesc în imaginile acestea povești adevărate: o poveste de dragoste, o poveste cu copii frumoși, o poveste în care un om are puterea să-și transforme visul în realitate!

Parcă mi-o și imaginez pe Ana, când brodează: se lasă mângâiată de micuțul ei, căruia îi place să o simtă lângă el atunci când doarme sau stă turcește pe canapea, în fundal cântă Jonny Lang, iar motanul Hendrix o ”supraveghează” atent.

14606486_1432658483411358_8549699434572109735_n

Am convingerea că Hoopla- HOOPS by Anabanana este un concept deosebit, pentru că are un potențial uriaș de a aduce bucurii!

Îmi aduce bucurie mie, numai când privesc obiectele realizate de Ana, o bucură pe fiica mea, care nu-și poate stăpâni curiozitatea despre cum anume reușește Ana să brodeze cu atâta precizie… Și vom transmite la rândul nostru această bucurie prietenilor care vor avea aproape, în căminul lor sau chiar la birou, o decorațiune care să le amintească de ziua nunții sau de venirea pe lume a micuțiului lor.

Fie că apreciezi obiectele originale, create cu dragoste sau vrei să oferi un cadou unic, nu ai decât să o cauți pe Ana și să-i spui ce vrei. Îți va broda cu migală citatul care te motivează sau chiar primul desen pe care l-a făcut copilul tău.

Dacă ar trebui să-mi rezum în puţine cuvinte experienţa mea, aş spune că jocul m-a dus mereu tot mai departe, tot mai adânc în real. Şi filozofia mea s-ar reduce la o singură dogmă: Joacă-te! (Eliade)

În acest citat o regăsesc eu pe Anabanana 🙂 și al ei Hoopla- HOOPS by Anabanana.13568845_1326842053993002_3392143822959532823_o

Sunt convinsă că ai descoperit în aceste rânduri mai mult decât o poveste despre un proiect sau despre o mămică care face handmade și care e foarte bună la asta!

Eu văd în Hoopla- HOOPS by Anabanana o poveste despre ambiție, perseverență, talent și muncă, despre puterea de a transforma un vis în realitate, despre iubire necondiționată, susținere, familie și multă, dar muuuuultă veselie!

Acum, nu-ți mai rămâne decât să te hotărăști ce versuri din melodia aia pe care o tot fredonezi, vrei să-ți brodeze Ana, pe o decorațiune de perete și apoi să o cauți pe pagina ei de facebook!

5

24 COMENTARII

  1. Atat de frumoase sunt toate. Pe lângă faptul ca sunt speciale si unicele, transitsi caldura cu care au fost confecționate special pentru tine.

  2. Si mie imi plac astfel de oameni si de aceea imi place sa merg la diverse de targuri sa ii descopar. Cand eram mica imi placea si mie sa cos diverse modele si eram foarte mandra de realizarile mele. Multumim ca ne-ai prezentat-o, are maini de aur!

  3. Foarte dragut! Si e ceva munca, sunt sigura! Astfel de lucruri mi se par foarte faine sa le oferi cadou, pentru ca le poti personaliza fix pentru acea persoana pe care vrei sa o impresionezi sau sa ii arati cat o iubesti si apreciezi! 🙂

  4. Ce bine arata! Imi plac lucrurile handmade, si eu confectionez gentute din materiale reciclate si apreciez munca depusa, dar si minunile care iau nastere cu dragoste si pasiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here