De ce este importantă demachierea tenului? 5 motive care nu te vor lăsa să mai adormi machiată

2

Demachierea tenului poate părea un procedeu destul de greoi mai ales seara, după o zi foarte obositoare la birou sau în zorii zilei, după o petrecere trăsnet (pentru care, între noi fie vorba… ai risipit o bună bucată de timp realizându-ți make-up-ul :)).

Studiile spun că fiecare zi în care adormim nedemachiate ne îmbătrânește cu până la 5 zile.

Asta nu sună deloc bine, nu-i așa? Recent, am început să folosesc pentru demachierea tenului, câteva produse de la Lifecare. Loțiunea tonică cu Aloe Vera și demachiantul bifazic Biotissima. Aceste două produse îmi asigură o îndepărtare eficientă a tuturor impurităților.

demachierea tenului, produse cosmetice, demachiere

Aceste produse LifeCare®  fac parte din gama de produse cu Aloe Vera destinată unui ritual complet de îngrijire facială.

Un ingredient cu proprietăți deosebite pentru frumusețe și sănătate, Aloe Vera, vine cu proprietăți anti-inflamatorii și bacteriene datorită cărora contribuie la reducerea și eliminarea impurităților. Este bogată in vitaminele C și E- două dintre cele mai importante vitamine pentru piele, cu ajutorul cărora tenul devine mai sănatos și mai luminos.

Iată 5 motive pentru care ar trebui să devină o obișnuință demachierea tenului seara:

  1. Reduce cantitatea de sebum

Demachierea tenului seara va reduce cantitatea de sebum, eliminând totodată bacteriile care  conduc la apariția acneei. În acest mod, vei scăpa mult mai rapid de imperfecțiunile pielii. în plus, fără să realizezi, în decursul unei zile îți atingi de nenumărate ori fața cu mâinile făcând-o să devină cea mai expusă parte a corpului la bacterii.

Chiar dacă pare destul de incomod procesul demachierii, îl poți simplifica optând pentru un produs bifazic, precum Demachiantul bifazic cu Aloe Vera Biotissima®.Continutul concentrat de Aloe Vera  și de ulei de macadamia conferă demachiantului o textură ușoară, care îi permite să fie foarte rapid absorbit de piele. Uleiul de Macadamia este cea mai bogată sursă BIO de acid palmitoleic care ajută la menținerea prospețimii și sănătății tenului.

  1. Cremele de noapte au un efect mult mai intens asupra tenului curat

Îndepărtându-ți machiajul, sebumul și murdăria le oferi produselor de îngrijire, în special, cremelor de noapte, o bază mult mai propice pentru o eficiență maximă. În timpul somnului, pielea se află in repaus permițând ingredientelor active să pătrundă în epidermă, accelerând metabolismul celulelor. Acest proces este esențial dacă îți dorești un ten sănătos, tânăr și frumos pentru o lungă perioadă.

demachierea tenului, discheta demachianta, degete

  1. Contribuie la păstrarea vitalității pielii

Tenul are propriul mecanism de exfoliere, constând în îndepărtarea celulelor moarte. Însă, dacă pielea este acoperită cu produse de make-up nu va putea să își ducă la bun sfârșit procesul, rezultând un ten obosit, uscat și lipsit de prospețime. Pentru a observa efecte maxime, este de preferat ca după fiecare demachiere să folosești Loțiunea tonică cu Aloe Vera Biotissima®.Formula 100% BIO imbogațită cu Nectapure și extracte din plante din Alpii Elvețieni revitalizează și energizează tenul obosit, tern și lipsit de strălucire. Extractul de Aloe Vera imbogațit de Clary-Sage contracarează efectele poluării șicontribuie la refacerea aspectului tânar și sănătos al tenului.

  1. Protejează sănătatea zonei ochilor

Dacă nu obișnuiești să îți curețifața de machiaj, este posibil ca pe timpul nopții să te freci la ochi provocând ruperea și fragilizarea genelor. De asemenea, poți căpăta iritații sau posibile infecții ale ochilor. De aceea, pentru a evita astfel de probleme, nu uita să îți cureți bine tenul cu un demachiant delicat potrivit pielii tale.

  1. Vei evita murdărirea pernei

Dacă alegi să te bagi în pat fără să îți fi curățat fața în prealabil, cu siguranță, fața de pernă se va murdări considerabil, iar în următoarea seara, toată această murdărie se va reîntoare pe piele, contribuind la apariția imperfecțiunilor. Un ten curat înseamnă o piele sănătoasă, așa că evită orice acțiune ce i-ar putea dăuna sănătății și frumuseții tale și optează pentru produse naturale, care nu afectează epiderma.

Produsele Biotissima® sunt certificate BIO, oferind astfel garanţia beneficiilor importante aduse sănătăţii tenului. A trăi Bio înseamnă a elimina din jur tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat, astfel că, un mod de viaţă organic reprezintă o alegere firească pentru cei ce vor să-şi schimbe viaţa. Cosmeticele Bio-organice sunt benefice nu numai pentru om, ci şi pentru natură, producătorii de cosmetice organice încercând să folosească ambalaje cât mai puţine, și biodegradabile, pentru a nu dăuna mediului înconjurător.

Despre companie:

LifeCare®® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale şi vegane. În plus, numeroase publicaţii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street şi altele au detaliat activitatea LifeCare®®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

Înfiinţată în 2005, LifeCare®®, prima şi cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viaţă mai bună şi mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate şi frumuseţe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după reţete originale LifeCare® şi produse în Germania, Italia, Franţa sau SUA: cosmetice şi produse de îngrijire personală, suplimente nutritive şi cosmetice terapeutice, precum şi produse destinate curăţeniei şi îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziţionate atât de la partenerii LifeCare®® e, cât şi online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, LifeCare®®  înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute şi peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Comunicat de presă

2 COMENTARII

  1. Tocmai încercam să-mi găsesc motive… să mă bag mai repede în pat și să mă gândesc… „păi ce să demachiez, dacă nu m-am machiat?” :)) Dar știu că n-am dreptate – iar tu ai fost, cumva, vocea conștiinței mele! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here