Cum (să) ne iubim ca adolescenții

1
Ne-am iubit și noi, ca toți oamenii, de Valentine`s day!

Astăzi, bărbații cu capul pe umeri știu că au o ocazie numai bună ca le facă curte iubitelor lor! Din nou. Pentru că ei știu cât de mult le place femeilor să li se facă curte. Iar azi, bărbații trebuie să se conformeze!

Între noi fie vorba, fie că vor sau nu, e musai să o facă! Pentru că ele nu vor uita și vor povești despre asta până și nepoților!

Chiar dacă iubita îți spune că nu vrea flori, tu te-ai prins de mult timp că asta e o capcană!  Și știi deja că nu trebuie să pici în ea! Deși, poate ai fi tentat!

Ea va părea înțelegătoare și vei simți că l-ai prins pe Dumnezeu de un picior! Dar, să fii sigur că e un moment în care ea nu realizează ce face! Şi sunt şanse mari să spună că ai înțeles tu greşit! 🙂

Dacă vrei totuși să te trezești de dimineață alături de o femeie care funcționează în parametri normali (măcar zece minute), azi e obligatoriu să fii cât de romantic te țin curelele! 

Trebuie s-o dai pe spate! Trebuie s-o faci să i se reaprindă călcâiele după tine! Ea oricum n-o să facă nimic în sensul ăsta! 🙂

Știi tu, ai prins ideea!

Doamnelor, iertați-mă … nu mai divulg nimic!

Așa că azi trebuie să-i scrii mesaje siropoase și să-i dai întâlnire! Apoi, să-i aduci flori și să-i deschizi portiera la mașină. Exact ca un gentleman!

Iar mai pe seară, trebuie s-o scoți în oraș! Neapărat. Așa se cade de Valentine`s day!

Cam asta am făcut și noi, zic eu! Poate doar puțin, puțin mai diferit!

De dimineață ne-am trimis câteva inimoare și emoticoane drăguțe. De obicei, ne trimitem emoticoane din altă categorie, dar asta e cu totul altă poveste! 😉

Mi-a dat întâlnire pe la 17, după job. M-a aşteptat la Unirii, așa cum fac adolescenții îndrăgostiți! Mi-a deschis portiera mașinii, cum am spus… ca un adolescent îndrăgostit şi mare gentleman, pe deasupra!

El știe toate regulile de ziua îndrăgostiților și se comportă ca atare!

Aseară, mi-a adus trandafiri. Eu i-am promis că am să consider că mi i-a adus azi. Exact de Valentine`s!

Era frig, așa că ne-am pupat în mașină, la cald. Am ascultat muzică la radio și am cântat. Mi-a spus că am ochi frumoși. Apoi și-a trecut degetele prin părul meu nespălat de 3 zile.

Am mâncat covrigi cu semințe. De la Mega. Și, pentru că e o zi specială, am băut Pepsi. Asta înseamnă că ne-am făcut de cap! Și că am mâncat în oraș!

A parcat în fața școlii. Evident, la școala copilului. Până să se sune, m-a mai pupat o dată.

Cam așa am petrecut noi de ziua îndrăgostiților. Mâine o luăm de la capăt!

Mi-a promis că mă scoate la o cafea. La o benzinărie. Știe cât de mult îmi place la OMV, doar mă cunoaște bine! În plus, acolo au cafea bună și găsim și loc de parcare.
Iar dacă ajungem mai devreme, poate ne și pupăm!

Voi cum ați petrecut de Valentine`s Day ? Sper că v-a vizitat Cupidon!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram.  Așa veți fi la curent cu toate noutățile! Și cu toate nebuniile!

foto Pexels

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here