Cum să ai curaj tocmai atunci când nu ai curaj- live pe Instagram ”Out of my comfort zone” cu @mamapetoc

1
comfort zone

Nici nu știu ce este mai rău!

Sau care rău e mai mic, între a nu avea nicio idee… sau a avea atât de multe idei, dar să nu fii în stare să pui  în practică vreuna! Să nu te poți dedica unei idei 100 % , pentru că o alta te trage de mânecă și îți șoptește în ureche!

Vă zic eu,  a doua situație e mai greu de dus. E frustrantă și coleșitoare!

Sunt regina ideilor noi! Multe și diverse, idei care îmi umlplu deja câteva agende cu un scris mic și buchisit! Nici nu mai știu prin ce agendă mi-am notat ideile alea geniale, care mi-ar putea aduce satisfacția la care visez de pe urma realizării lor… dar asta când va veni momentul perfect!

În fine, din ceea ce am scris, poate să reiasă și că sunt o împrăștiată lipsită de determinare! Un om cu idei multe, dar fără curaj să le concretizeze! Stau bine mersi (:) de luni bune, într- zonă atât de confortabilă (și la propriu, între noi fie vorba, pe canapeaua mea ”cozy”) încât viața mea a intrat pe o traiectorie liniară, pe un drum lipsit de provocări… Pe scurt, nu se întâmplă nimic care să mă facă să tresalt! 

Așadar, simt că am poposit de prea mult timp într-o zonă de confort. E cald și bine aici! E un loc sigur, comod, miroase a cafea și… nu se întâmplă nimic!

Mi-am dat seama că nu e de joacă cu mine! Singura măsură sănătoasă pe care pot să o iau în situația aceasta, este să mă avânt cu capul înainte și să să ajustez strategia pe parcurs!

Altfel, zona în care lenevesc de luni bune, își va lăsa amprenta asupra mea,  iar canapeaua, frumoasa mea canapea, va rămâne cu forma posteriorului meu, imprimată pe locul din stânga :)))

Și ce se poate întâmpla rău, la urma urmei, dacă ies din zona asta de confort, dacă fac ceva? Măcar am șanse să salvez canapeaua! 🙂

Cât privește mult așteptatul moment perfect… știu prea bine că, momentul ”perfect” la care visez eu să pun ceva în practică, momentul acela perfect… nici măcar nu există!

Long story short… Mi-am propus să mă scot din zona de confort și am făcut-o! Am început o serie de live-uri pe Instagram, care chiar așa se numesc ”OUT OF MY COMFORT ZONE cu @mamapetoc” . Vreau să vorbesc și cu alte persoane despre acest subiect și, după cum prevăd, vor veni și multe alte subiecte de discuție! 

Marțea aceasta am și avut primul live! Am deschis Instagramul, m-am poziționat în fața camerei de la telefon, am apăsat start live și… am ieșit din zona de confort! 🙂

M-au trecut toate căldurile, mi-au transpirat palmele, așa cum era de așteptat! Ba chiar am și vrut să renunț la un moment dat, semn că sabotorul meu interior, adică Veta (da, are un nume și este o ea, Veta ) e prezentă și își face bine treaba! Doar am antrenat-o și am alimentat-o ani buni!

Cu toate astea, mi-am atins scopul! Am avut o discuție live cu Andreea Orîndaru, profa cool de la ASE, o femeie grozavă, iubitoare de oameni. Andreea m-a molipsit cu energia ei și mi-a amintit de cât de multe suntem în stare dacă ne dăm voie să facem asta!

Te invit să urmărești și tu acest live! S-ar putea să-ți placă!

//www.instagram.com/tv/CH-8U3spTb_/?utm_source=ig_web_copy_link

Articolul precedentCum să postezi pe Instagram de pe laptop sau computer
Articolul următorCând Facebook mă întreabă la ce mă gândesc
MAMAPETOC.RO este spațiul meu de exprimare, un blog care ori îți place, ori nu-ți place :) Dacă decizi că-ți place, vei găsi aici o mulțime de subiecte care să te inspire, despre tot ce înseamnă viața unei femei moderne, a unei mame care a decis să iasă din bula mămiciei, care îndrăznește să fie prioritatea numărul 1 în lista ei de prorități și să trăiască așa cum îi place. aici.
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here