Cum să arăți ”de milioane” fără prea mult efort!

3

Trebuie să recunoaștem: noi, femeile,  dorim să arătăm bine!

Și asta, indiferent de cât mult sau cât de puțin câștigăm. Indiferent de hainele pe care le purtăm, fie că sunt scumpe și poartă semnătura unui designer renumit, cumpărate cu riscul că rămânem fără un leu în portofel, fie că sunt mai ieftine, cumparate de la un second-hand.

Te-ai întrebat vreodată cum fac unele femei să arate impecabil, de parcă ar poza pentru revistele de modă? Ți s-a întâmplat să te întrebi cum fac unele femei să arate de milioane?

Știi tu… genul ăla de femei care, chiar dacă poartă un simplu tricou alb cu blugi, arată ca și cum ar fi pe podiumul unei prezentari de modă?!

Iar asta poate să pară destul de înspăimântător, nu-i așa?

Ei bine, eu spun că ar trebui să stăm liniștite! Pentru că m-am ocupat de asta, hotărâtă să le deconspir :)))

Am să îți spun și ție ce am testat eu, ca să (pară că) am o ținută ”de milioane” 🙂

pexels-photo-47401

Frumusețea este pe primul loc

Nu e musai să fii cea mai frumoasă Ileană- Cosânzeană! Nici una dintre noi nu este așa, fiecare femeie este frumoasă în felul ei, asta o știi! E aceeași placă pe care o tot auzim.

Când spun ”frumusețe” mă refer la a fi îngrijită. Să cauți să fii în permanență aranjată, ăsta este un lucru pe care știu că îl cunoști, doar că îmi fac datoria să-l reamintesc. Din câte observ în jurul meu, femeile sunt în general foarte atente în ceea ce privește aspectul fizic, părul, unghiile, machiajul etc. Cu mici excepții, pe care le-am identificat în comunitățile de femei sau mămici de pe facebook :). Am găsit, printre sutele de mămici super- mega cochete și comentarii ale unor femei care se plâng că au și uitat cum să se aranjeze, iar postarea asta sper să le inspire și să le dea curaj să arate cât de frumoase sunt!

La capitolul frumusețe , eu  mizez pe simplitate și pe …ta-da-da…păr!
Dacă ai părul curat, ai o tunsoare/coafură care să te avantajeze, simplă și care-ți pune în valoare trăsăturile feței, asta e extraordinar! Deja o piesă din puzzle este la locul ei.

De asemenea, cred că o piele îngrijită și un machiaj discret sunt esențiale. Eu evit trucurile alea înșelătoare, cum ar fi meșele sau genele false, deoarece acestea, din punctul meu de vedere, tind să arate ieftin.

simplicity_is_the_ultimate_sophistication_by_juhattu-d5tl3l2

Simplitatea este esența

Nu spun că trebuie să te îmbraci într-un mod plictisitor!

Dacă ai o bază de haine clasice, îți permiți să faci orice, îți permiți să creezi ținute noi! Eu am pus această teorie în practică și chiar am ajuns să cred, așa cum am mai spus-o și în alte postări ”iubesc piesele vestimentare clasice”!

Ce am testat eu?

O piesă clasică, cum ar fi sacoul negru, cu blugi, tricou și puține accesorii.  Când am fost îmbrăcată așa, zilele trecute, la birou, am primit mai multe complimente decât atunci când am fost la o nuntă și aveam o rochie de seară care a costat o mică avere! Încă regret greşeala asta!

Recunosc, în îmbrăcămintea aia, la birou, m-am simțit chic, am simțit că am o ținută adunată și asta, fără să depun vreun mare efort!

schneider-1149346_1920

Hainele trebuie ”să-ți vină bine”

Să încapi în ele perfect, să nu se vadă colăceii din cauză că hainele sunt prea strâmte, dar nici să cadă de pe tine.

Așa că trebuie să te împrietenești cu o… croitoreasă. Găsește o doamnă amabilă la tine în cartier sau caută în zona în care locuiești (la curățătoria din Mall Vitan poți să faci mici retușuri, aviz amatoarelor). Eu am găsit foarte multe croitorese, doar că trebuie să mă hotărăsc care dintre ele este ”cea mai cea”!

Așadar, o tanti croitoreasă este cea mai bună investiție pentru garderoba Chiar și pentru portofelul tău!

Pantofii :).  Sunt esențiali pentru o ținută ”de milioane”! Un costum modest, cu o pereche de pantofi ”criminali” … şi vei fi o apariție, îți garantez asta!

Ce trucuri am mai încercat eu, ca să pară că am o ținută ”de milioane” (cu hainele pe care le aveam deja)?

Port ceasuri
pexels-photo
Colierul statement

necklace-518275_1920

Cămașa albă

camasa

Ochelarii de soare

sunglasses-1246251_1920

 

Și nu uita! Caută inspirație, fii curajoasă şi încearcă tot felul de combinații … imprevizibile!

Tu ce trucuri foloseşti ca să arăți de milioane?

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here