Drumul de la un păr uscat, la un păr minunat, are un singur nume: Time Machine

1

”O  femeie este coafată atunci când i se văd cerceii” mi-a spus Simona, în timp ce-mi aranja cu grijă părul. Îmi făcuse câteva bucle lejere, pe care mi le răsfira cu delicatețe peste umeri.

Într-adevăr, cu părul așa aranjat mi se vedeau cerceii, linia gâtului și parcă aveam chipul mai luminos. Am văzut-o în oglindă cum a zâmbit discret și n-am putut să nu remarc siguranța și precizia cu care mânuia ondulatorul de păr. Atitudinea Simonei, stilista de la Gett’s Salons, pe mâinile căreia îmi dădusem podoaba capilară, mă îndemna să fiu relaxată și să mă simt frumoasă.

În august, am fost la o nuntă, în Botoșani. Ca să fiu și eu în rândul lumii, coafată, m-am prezentat la un salon, cu două ore înainte de a merge la restaurant. Timp de o oră și ceva m-am confruntat cu tanti Tanța, coafeza, o doamnă de vreo 60 de ani, care m-a smotocit ca la carte. Era o cucoană robustă, rotunjoară, cu părul tapat- vâlvoi, blond oxigenat. Deși i-am spus că vreau ceva lejer, niște bucle naturale, tanti Tanța mi-a făcut niște sarmale de toată frumusețea! Și, ca toată “lucrarea” să stea la locul ei, cu tot cu cuibușorul de cuci cocoțat în vârful capului,  mi-a pulverizat în cap 2 tone de fixativ, cât să-mi ajungă până la pensie!

Am plecat de acolo dezorientată, bulversată, cu părul sârmă, uscat, ce îmi stătea ca o caschetă! Eram pregătită de nuntă, după standardele lu’ tanti Tanța, coafeza. După standardele mele, de nuntaş la locul lui, eram praf! Nici n-am fost surprinsă că aproape nu m-au recunoscut copilul și nici bărbatul.

De atunci, nu  mi-a mai trebuit coafor! Mi-am protejat părul și l-am îngrijit cum am putut eu mai bine.

Lunea trecută am decis că este timpul să mă dau pe mâna unui specialist. Mărturisesc că de dimineață am mers cu inima cât un purice la Gett’s Salons, dar îngrijorarea mi s-a spulberat de cum am fost întâmpinată de Simona, despre care ți-am vorbit. După experiența neplăcută din vară, părul meu a fost răsfățat cu un tratament inovator, care parcă i-a readus vitalitatea!

Iată-mă pe mine după tanti Tanța și după răsfățul de la Gett’s Salons. Observi vreo diferență?

 

 

Pentru mine, părul este unul dintre atuurile cele mai de preț ale unei femei! Când îmi țin părul desfăcut simt că îmi exprimn feminitatea în mod firesc. Îmi place să-l simt sănătos și curat, acestea fiind singurele criterii care contează pentru mine, atunci când vine vorba despre un păr frumos. De fiecare dată când îl aranjez o fac cu delicatețe și folosesc produse care să nu-l agreseze, mai ales că în ultimii ani am pierdut din volum, iar firul de păr s-a subțiat.

Tocmai din acest motiv am visat să fac un tratament special, iar visul meu a devenit realitate: mi-am răsfățat părul cu un  tratament în trei pași care restructurează firul de păr de la interior către exterior, cu rezultate care durează până la 10 săptămâni.

Folosit după colorare, decapaj, permanent sau pentru a repara vârfurile despicate și a păstra lungimea părului, are rezultate dovedite. Tratamentul pe care l-am făcut la Gett’s Salons și de care sunt extrem de încântată se numește TIME MACHINE, primul tratament de restructurare capilară care șterge istoricul părului și îl protejează de agresiunile viitoare. Și a costat 20 de lei. Da, 20 de lei! 🙂

Răsfățul de la Gett’s Salons și tratamentul care mi-a făcut părul mai viguros, mi-au făcut ziua cu adevărat specială! Săptămâna întreagă am purtat părul desfăcut și am căutat să-l pun în valoare cu o beretă așezată pe o parte. M-am simțit ca o franțuzoaică chic, iar părul meu a fost admirat încontinuu!

Fiica mea a remarcat schimbarea și și-a tot plimbat degetele prin părul meu, exclamând de fiecare dată cât de este de mătăsos și cât de bine miroase. Iar el, curtenitor ca întotdeauna, m-a întâmpinat cu un compliment. De fiecare dată când mă vede cu părul desfăcut îmi spune:

– Hmmm, iar ai scos artileria grea?!

Iar de data aceasta chiar simțeam că am făcut-o! Părul meu face parte din arsenalul meu de frumusețe!

Dar să vă spun mai multe despre tratamentul Fudge Time Machine

Ce face acest tratament?

Șterge istoricul părului tău!

Unde îl poți face?

În orice locație Gett’s Salons din București.

TIME MACHINE este un  sistem în trei pași de întărire capilară, care reprogramează structura internă și externă a părului pentru rezultate demipermanente, obținute în salon și continuate acasă, pentru încă 10 săptămâni.

Pașii 1 și 2 ai tratamentului se realizează în salon, și promit 10 săptămâni de păr nedeteriorat, în timp ce pasul 3 al tratamentului este reprezentat de produsul de întreținere pentru acasă pe care eu deja îl folosesc!

fudge, tratament par, coafor, femeie la coafor

Rewind Fuel, pasul 1

Cu ingrediente active precum Keralink- o proteină restructurantă și Kerabind- un aminoacid asemănător keratinei, această formulă penetrează rapid structura părului și o repară.

Seal& Armour, pasul 2

Ingredinetul activ Keraguard pătrunde în cuticulă ca un lipici puternic și aftfel vârfurile despicate. Și cloarea este astfel sigilată pentru 10 săptămâni, iar părul se simte mai moale de la rădăcină la vârfuri.

Top Lock cu ingredinetul Keralock, pasul 3

Acest tratament poate fi folosit săptămânal acasă, pentru o protecție dermipermanentă a părului. Firul este protejat de vătămările viitoare, iar culoarea rămâne vie și vibrantă. Antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi și protejează împotriva stresului oxidativ. Produsul oferă protecție termică și hidratare de durată.

Avantajele pe care le-am simțit în urma tratamentului Time Machine:

  • Un păr mai puțin deteriorat, un păr mai puternic
  • Repară vârfurile despicate după o singură utilizare
  • Un păr de 5 ori mai fin și mai moale, până la 10 săptămâni

Pentru că săptămâna viitoare este ziua mea, cred că știi deja ce îmi doresc, nu-i așa?

Precizare 🙂

Să știi că, doamna- tanti Tanța, coafeza din Botoșani, există cu adevărat, nu este un personaj fictiv. Sunt sigură că este o persoană minunată, numai că la capitolul coafat a cam dat-o în bară. Sper că numai o singură dată!

1 COMENTARIU

  1. Hehe, după cum ai expus-o tu, pare tare haioasă întâmplarea cu tanti Tanța. Dar sunt sigură că nu te-ai simțit prea bine în ziua cu pricina. Din păcate, mai sunt și doamne de genul, îmi vin și mie în minte câteva exemple – femei extraordinare, de altfel, însă care au rămas un pic în urmă la capitolul “dorințele clientului”. În fine, fără să lungim prea mult povestea, mă bucur că ți-ai găsit răsfățul de care aveai nevoie. Părul tău arată excelent acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here