Women March Together pe 7 martie, un eveniment TEDxBucharestSalon, despre prezentul și viitorul femeilor

0

Îți propun un execițiu de imaginație!

Să presupunem că cineva te-ar întreba chiar acum dacă vrei să fii speaker la un eveniment important. Să ne imaginăm că este vorba despre ”Women March Together”, un eveniment marca TEDxBucharestSalon, care chiar va avea loc sâmbăta viitoare, pe 7 martie.

Care ar fi răspunsul tău la propunerea de mai sus? Ai accepta? Sau ai găsi o scuză bună, numai să nu onorezi invitația?

Ce spui dacă mai introducem în exercițiul nostru de imaginație încă un detaliu?

Women March Togheter este un manifesto pozitiv despre prezentul și viitorul femeilor și feminității.

Să zicem că ai luat decizia curajoasă și ai acceptat provocarea, cu toate că a vorbi în public este ceea ce ai putea numi ”coșmarul vieții tale”! Între noi fie vorba, să știi că nu ești singura persoană din lumea asta căreia îi este teamă să vorbească în public!

Acum, că decizia a fost luată, nu-ți mai rămâne decât să-ți pregătești un speech beton și să înveți te dai peste cap, să faci impresie bună, nu-i așa?

Își mărturisesc că și eu am făcut exercițiul acesta de imaginație, chiar în seara asta, înainte să ți-l propun ție! Și m-am întrebat… dacă eu aș accepta să țin un discurs la Women March Together, care ar fi subiectul despre care aș vorbi?

Mărturisesc, eu sunt o visătoare, o visătoare cu o doză prea mare de curaj, pentru o visătoare și stai să-ți spun și de ce!

Cu cunoștințe zero de social-media, branding, digital marketing, administrare de site, creare de conținut, am lansat MamaPeTOC. Acesta este modul în care eu am ales să le vorbesc femeilor ca mine despre libertate, despre libertatea de a fi în toate formele ei… feminină, creativă, puternică, îndrăzneaţă, sociabilă şi cu încrederea că se poate, că întotdeauna se poate mai mult sau…altfel. 

În exercițiul meu de imaginație am ales să prezint pe scena TEDxBucharestSalon, un subiect pe care îl stăpânesc foarte bine.

Subiectul este… povestea mea!

Aș vorbi despre experiențele prin care am trecut și care m-au adus azi aici. Le-aș povesti celor prezenți la TEDxBucharestSalon ”Women March Together” despre călătoria mea, despre evenimentele pentru femei pe care le organizez în prezent cu toate că, și în cazul meu, teama mea cea mai mare este aceea de a vorbi în public!

Le-aș povesti despre emoțiile uriașe care m-au invadat anul trecut, atunci când m-am aflat în fața unui public format din peste 60 de femei, participante la serile #MamiNextLevel. Și asa nu o singură dată, ci în 4 ediții la rând!

Le-aș spune că mi-am depășit limitele!

Speech-ul meu ar fi despre cum mi-am asculat intuiția și am reușit să ies din zona de confort (din locul acela călduț și sigur în care oricum nu se întâmpla nimic).

Discursul meu ar fi cu siguranță despre cum am crescut ca femeie, ca om!

Mereu am crezut că elementul diferențiator al unui speech extraordinar, de unul mediocru, este capacitatea speakerului de a-și gestiona emoțiile, la pachet cu capacitatea acestuia de a recita un text pe de rost.

Experiențele pe care ți le-am împărtășit m-au făcut să înțeleg că un discurs bun este acela care are un mesaj puternic!

Iar un speaker bun este acela care reușește să se strecoare în inima publicului și-l ”molipsește” de aceleași trăiri intense, de aceleași emoții.

Poate că acestea sunt și așteptările mele de la speakerii care vor fi pe scena TEDxBucharestSalon ”Women March Together”, pe 7 martie! Dintre aceștia, mărturisesc că m-a cucerit deja Mihaela Miroiu (expert în științe politice, scriitoare) al cărei discurs îl aștept cu maxim interes, dar mai ales cu inima deschisă. Cuvintele Mihaelei îmi confirmă că fiecare femeie are un mesaj puternic de transmis! Și eu, și tu, fiecare dintre noi!

Sursa TEDxBucharest @TEDxBucharest

Iar dacă te hotărăști să vii și tu la eveniment, poți folosi codul ”MamapetocMarch” cu care beneficiezi de 10% reducere din prețul de vânzare a biletului.

Evenimentul are loc în București, la Auditorium Pallady, începând cu ora 14.00.

Până și cele mai îndrăznețe visuri și obiective încep cu un simplu exercițiu imaginație, ești de acord cu mine? Ne imaginăm un lucru pe care ni-l dorim cu adevărat. Îl vizualizăm, îl plantăm în subconștientul nostru. Așa ne lansăm intenția în Univers . Și n-ar fi o surpriză pentru mine ca, la ediția de anul viitor a evenimentului TEDxBucharestSalon ”Women March Together” să văd pe scenă figuri cunoscute, femei despre care știu cu siguranță că îmi citesc blogul și au făcut făcut alături de mine exercițiul de imaginație de la început.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here