Vrea să câștige concursul. Și-a înscris poneiul cu pedigree la atelierele imaginației

2

De când Diana, fiica mea, a început să citească, televizorul și desenele animate nu o mai atrag atât de mult. A avut o perioadă, în jurul vârstei de 8 ani, când urmărea anumite seriale de desene animate cu niște ponei colorați și cam atât.

Acum, cititul este principala ei preocupare și modalitate prin care preferă să își ocupe timpul liber. Harry Potter a luat locul poneilor colorați. Asta până de curând, când am participat la  întâlnirea părinților bloggeri, la care am mers însoțită de puștoaică.

De ce am luat-o pe Diana cu mine la întâlnirea cu părinții bloggeri?

Pentru că așa a avut ocazia să facă un curs de storytelling, organizat de Parenting PR și să-și pună imaginația la bătaie!

Toți copiii au participat la cursul susținut de minunata Liviana Tane, pe care noi deja o cunoșteam de ceva timp.

Să-ți spun un secret! N-o să- ți vină să crezi! Nu știu ce truc a făcut, dar Liviana a influențat-o atât de tare pe fiica mea, încât aceasta a început să scrie o carte! Pe bune, vezi că ți-am spus un mega- secret!

Da, fiică-mea a început să scrie, încet- încet, câte un paragraf din cartea ei, în fiecare weekend. Și asta s-a întâmplat imediat după prima ei întâlnire cu Liviana.

Așadar, motivată de reîntâlnirea cu cea care a inspirat-o să facă primul pas spre a-și scrie propria carte, Diana a mers încântată la curs. Deși ploua cu găleata și vântul ne-a luat ce câteva ori umbrelele pe sus, noi ne-am prezentat la întâlnire cu zâmbetul pe buze!

Așa am aflat noi, că postul TV Cartoon Network, singurul post de televiziune care promovează numai animație, deschide oficial a treia ediţie a concursului Atelierele Imaginației Cartoon Network. Astfel, postul TV îşi propune să susțină tinerele talente și chiar să le ofere premii care să îi ajute în dezvoltarea talentului pe care îl au.

Evident că Diana s-a înscris la Atelierele Imaginației Cartoon Network cu un desen. Dar nu cu orice desen! Stai să vezi!

Îți amintești că, la început, îți spuneam de niște desene animate cu ponei colorați? Ei bine, Diana mea a desenat un superb ponei roz. Dar nu orice ponei, un ponei din ăla cu pedigree! Adică un unicorn. Un ponei roz, cu un corn în frunte!

Pe care l-a și botezat! Îl cheamă ”Steluța norilor de zahăr”. Un unicorn roz, care zboară zi de zi printre nori de zahăr!

Ce viață trebuie să aibă și unicornul ăsta!?

Ca parte a Atelierelor Imaginației Cartoon Network, portal online unde cei mici pot învăţa cum se realizează desenele animate preferate, concursul îi încurajează pe copii să dea frâu liber imaginației și să creeze propriile personaje, scenarii sau chiar propriile animații.

Exact așa a procedat și Diana! Și-a înscris desenul în concurs și acum așteaptă ca juriul să delibereze. Și speră ca ”Steluța norilor de zahăr”, personajul creat de ea, să fie câștigător!

Un lucru foarte interesant este că, în cadrul  Atelierelor Imaginației Cartoon Network, copiii au posibilitatea să-și înscrie opera în mai multe categorii: desen, scenariu sau animație. Marii câştigători ai celor trei categorii vor primi câte o tabletă grafică, dar şi alte premii Cartoon Network.

Pentru că acest concurs se desfăşoară până pe 2 iulie 2017, iar răbdarea Dianei este măsurată, o țin ocupată până la anunțarea câștigătorilor, cu tot felul de cărți pe placul ei. Secretul este să aibă peste 500 de pagini, pentru că puștoaica joacă dur!

Ce-ar fi să-ți înscrii și tu copilul la acest concurs? Eu zic că este o ocazie frumoasă să-și pună în valoare talentul și creativitatea. Uite, pentru mai multe detalii le poți vizita website-ul //imaginationstudios.cartoonnetwork.ro/

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook, pe Instagram  și chiar pe Youtube. Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here