Vibrația pozitivă a unei culori. Cum a fost experiența mea acasă, cu vopseaua de păr Wella Color Perfect

0

Cu stresul din ultima perioadă, este o mare provocare să ne menținem moralul cât mai ridicat! Dintotdeauna am știut că micile bucurii îmi fac viața mai frumoasă însă, de când sunt în autoizolare, mi-am demonstrat cu adevărat cât de mult înseamnă toate astea!

De când stau în casă, m-am bucurat parcă mai din plin de cafeaua băută în tihnă, alături de soțul meu, am savurat ca niciodată o bucățică de ciocolată neagră și un pahar vin roșu, m-am simțit cu adevărat răsfățată de o picătură de parfum și m-am privit cu mai multă înceredere în oglindă după ce mi-am vopsit părul într-un arămiu intens, cu Wella Color Perfect cu uleiuri hidratante!

Frivolitățile și mărunțișurile de care nici nu eram foarte conștientă până acum, și pe care le făceam pe pilot automat, au căpătat o importanță uriașă pentru mine!

Prioritățile noastre s-au schimbat și au devenit priorități lucruri despre care nici n-am crezut vreodată că ar putea fi pe primul loc! 

În tot zbuciumul acesta din lume, a avea grijă și de noi înșine, ar putea spune unii că e ceva exagerat! Însă, dacă mă întrebați pe mine, grija aceasta este o dovadă de iubire de sine, esențială în momentele grele!

Cred că multe dintre noi, cele care suntem și mame, mai ales în momentele astea grele, avem tendința să ne putem pe ultimul loc. Avem tendința să ne abandonăm și să uităm de lista de promisiuni pe care ni le-am făcut nouă înșine… să facem mai mult sport, să ne îngrijim tenul mai bine, să folosim săptămânal o mască de păr sau să ne vopsim părul în culori îndrăznețe, menite să ne sublinieze cele mai frumoase trăsături.

Cât de bine și de încrezătoare ne simțim după ce ne vopsim părul, mai ales când știm că nuanța aleasă ne scoate în evidență verdele ochilor! Eu, spre exemplu, îmi vopsesc părul arămiu (-roșcat) de vreo 5-6 ani! Dintotdeauna le-am admirat pe celebrele Amy Adams, pe Julia Roberts, Emma Stone, pe Julienne Moore sau Isla Fisher, nu numai pentru calitățile lor actoricești, cât și pentru frumusețea părului lor!

Stați să vă povestesc ce am pățit!

Ieri, după ce i-am spus ”bună dimineața” am observant că Diana, fiica mea, mă privea fix. Dacă nu aveți acasă un adolescent, n-aveți de unde să știți cum te poate fixa o tipă într-a noua, vă spun! M-a fixat cu privirea și a ridicat sprânceana dreaptă!

M-am simțit analizată. Eram sub lupă și credeți-mă pe cuvânt că, dacă Diana mă analizează, ceva nu este în regulă! Nu era de bine felul în care îmi privea părul! S-a apropiat de mine, mi-a ridicat o șuviță de păr și a ”decretat”:

  • Mama, trebuie să te vopsești! Neapărat!

Nu știu cum sunteți voi, dar la mine, ce spune Diana e lege! Sunt un părinte ascultător! 🙂

Știam că nu mi-am vopsit părul de câteva săptămâni. Cu stresul din ultima perioadă, am uitat și de vopsit și de orice altceva m-a făcut, în alt context, să mă simt bine. Să mă simt femeie, să mă simt frumoasă!

Am analizat puțin situația chiar ieri, la masa din bucătărie, când mi-am propus să iau taurul de coarne! Până nu demult propăvăduiam cât este de important să ne îngrijim atât de lumea noastră interioară, cât și de corpul nostru.

Cuvântul ”coronavirus” parcă m-a făcut să uit până și de principiile astea!

După remarca Dianei, mi-am amintit de comanda pe care o făcusem în urmă cu o săptămână. Printre alte produse pe care nu are sens să vi le enumăr, pentru că vă închipuiți și voi despre ce este vorba, am pus în coșul de cumpărături și vopsea de păr Wella. Nu era prima dată când aș fi folosit Wella, însă acum m-a atras noua gamă, Wella Color Perfect, vopseaua permanentă cu noua formulă hidratantă. Iar acesta era momentul perfect să o folosesc!

 Și așa mi-am amintit și de sfatul lui Dominique Loreau:

”Dacă vă neglijați părul, vă reduceți șansele de a avea zile pline de bună dispoziție!”

Și uite cum, după o săptămână de autoizolare la domiciliu, m-am pus pe treabă! Mi-am oferit o sesiune de răsfăț, mai ceva ca la salon! La final, rezultatul a fost WOW și asta n-am spus-o eu, ci Diana, cu al ei ochi critic, dar și soțul, care n-a ezitat să mă invite spre seară la Muzeul Luvru. Un tur virtual al muzeului, alături de o soție mai relaxată, după ce s-a privit în oglindă cu alți ochi. Wella Color Perfect și-a făcut treaba!

Dacă vă spun că m-am vopsit foarte ușor în bucătărie, în 40 de minute, n-o să mă credeți! Însă am filmat toată experiența mea cu Wella Color Perfect și am postat-o pe Instagram!

Pentru că am părul uscat, mai ales la vârfuri, Wella Color Perfect este o alegere de care sunt foarte încântată! M-a cucerit cu WP- water protection factor- dar și cu formula îmbunătățită care conține ulei de argan, macadamia și cocos. În plus, rezultatul cred că este vizibil, chiar accentuează semnele unui păr sănătos și a acoperit perfect firele albe care, între noi fie vorba, nu erau deloc puține!

Cârcoașii poate vor spune ”țara arde și baba se piaptănă”! Însă, în condițiile date, chiar recomand să ne mai ”pieptănăm” din când în când!

Sănătatea noastră emoțională depinde foarte mult de micile bucurii pe care ni le facem! Faptul că ne îngrijim, mai ales în perioadele stresante, ne ajută să ne întărim reziliența și ne oferă un plus de încredere, de plăcere și de satisfacție! Și, haideți să fim serioși, orice om echilibrat și responsabil este conștient de lucrul acesta!

Așadar, doamnelor, dacă vă hotărâți să faceți o schimbare sau dacă și la voi se impune un vopsit, cum a fost în cazul meu 🙂 , chiar vă încurajez să puneți o sesiune de vopsit, pe lista voastră de priorități! Oferiți-vă 40 de minute de răsfăț și bucurați-vă de o culoare intensă, bogată! Wella Color Perfect are o paletă foarte bogată de nuanțe, așa că aveți de unde alege! Eu am ales nuanțele 6/74- Light Copper Brown și 5/37- Chocolate Brown. Pentru că cunosc foarte bine vopseaua de păr Wella, am îndrăznit să combin cele două nuanțe! Am folosit un tub de Wella Color Perfect 6/74 și jumătate de tub 5/37.

Și, ca să ne mai îndulcim puțin zilele de autoizolare, să știți că Wella derulează o campanie în această perioadă, în care puteți câștiga  foarte multe premii atractive – 3 iPhone, aparate pentru coafat și produse Wella.

Ce trebuie sa faceti ca să intrați în concurs?

Să alegeți nuanța de vopsea Wella preferată on-line, de pe eMag //www.emag.ro/label/Wella-Color-Perfect și să înscrieți codul de pe factură pe  alegecadoulperfect.ro , pentru a vă înregistra în concurs. Puteți obține un discount dacă folosiți codul „NICOLETA” la achiziționarea produselor.

Produsele Wella Color Perfect se găsesc și în magazinele Cora și Auchan.

Iar dacă v-ați vopsit părul recent, să știți că vă puteți înscrie la concurs și fără să achiziționați vopseaua de păr Wella Color Perfect. Vă puteți înregistra pe www.alegecadoulperfect.ro în secțiunea separată și aveți ocazia să câștigați o placă de întins părul, foehn sau ondulator de păr. De asemenea, vă rog să menționați, la înscriere, NICOLETA.

Vă spun, părul este ”semnătura” mea!

Pun mare preț pe îngrijirea părului și folosesc mereu produse de calitate! Nuanța părului meu mă reprezintă, mă face să am mai mult curaj să exprim celorlalți cine sunt și care este rolul meu în lume. De aceea, vă invit să intrați pe Instragram (dacă nu ați făcut-o deja) să vă convingeți cu ochii voștri!

View this post on Instagram

În urmă cu 5 ani mi-am vopsit părul pentru prima dată, în nuanța pe care o am și astăzi, un arămiu intens! Părul este ”semnătura” mea, este motivul pentru care obțin imediat un compliment și acel mic detaliu care mă face să-mi zâmbesc dimineața în oglindă! De când lucrez de acasă și îmi petrec mai tot timpul în apartamentul nostru de 2 camere, parcă și timpul se scurge diferit, la fel cum emoțiile mele schimbă de la o zi la alta. Iar dintre toate, zilele cele mai bune sunt cele în care reușesc să-mi mențin cât mai sus starea de spirit și să-mi ofer cel puțin o mică bucurie pe zi! În urmă cu 2 săptămâni m-am vopsit acasă cu Wella. Nu știu câți bani ați cheltuit voi la salon însă eu, la fiecare vopsit, am plătit sume care mi-au făcut portofelul să plângă :). Mă și amuz acum, când am văzut cât de simplu am obținut culoarea mea preferată de păr, acasă! Vă reamintesc că Wella derulează o campanie în această perioadă, în care puteți câștiga  foarte multe premii atractive – 3 iPhone, aparate pentru coafat și produse Wella. Ce trebuie sa faceti? Să alegeți nuanța de vopsea Wella preferată  de aici-//www.emag.ro/label/Wella-Color-Perfect și să înscrieți codul de pe factură pe  alegecadoulperfect.ro , pentru a vă înregistra. Vă rog să menționați, la înregistrare, codul  NICOLETA. Dacă vreți să intrați în cursa pentru premiile 2 și 3 (aparate de coafat si kit-uri Wella), o puteți face doar prin înscriere. Cine introduce codul NICOLETA, beneficiază de o reducere la achiziția produsului de pe eMag ❤ . . . . #wellahair #wellafamily #wellalove #wellacolorperfect #redheads_of_insta #redheadsdoitbetter #gingersdoitbetter #redheadsofinstagram #redheaded #gingerhairdontcare #haircolorideas #goodhairday #hairgoals #haircolouring #hairinspo  #athomehaircolor #hairtrends2020 #goodhair #loveyourhair

A post shared by MamaPeToc | Nico #microblog (@mamapetoc) on

Să nu uităm că suntem alcătuiți din vibrații și stă în puterea noastră să le schimbăm, să dăm un sens realității existente și să alegem mereu iubirea, iubirea de sine, bunătatea, blândețea și speranța.

Să nu uităm de micile plăceri, care  aduc frumusețe în viețile noastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here