Un weekend de parenting cu Eu, părinte ghemotoc- seminarii de parenting

0

18-19 martie 2017- Un weekend de parenting cu Eu, părinte ghemotoc

Seminarii de parenting gândite ca un kit de bună creștere părintească pentru primii ani cu ghemotocul tău!

În perioada 18-19 martie, la Kindi Center (str. Delea Veche, nr.35), va avea loc a  treia  ediție  a  evenimentului Weekend  de  parenting  organizat de Eu, părinte ghemotoc. Seminariile vor fi susținute de catre Ioana Agachi și Nicoleta Căpraru, psihoterapeuți centrați pe persoană, cu o experiență de peste 7 ani în spate și mai mult de 50 ateliere de parenting realizate.

Subiectele abordate pe parcursul acestui weekend vor oferi părinților toate resursele necesare în primii ani alături de ghemotoci.   De la comunicare la atașament, încă din perioada sarcinii, până la gestionarea emoțiilor și stabilirea unor limite cu blândețe.

Seminariile sunt organizate astfel:

  • Sâmbătă,  18  martie  2017,  între  orele  10.00-12.00  –  Kit  de gestionare a balaurilor emoționali. Despre cum se dezvoltă emoțiile, despre  crizele  de  tantrum,  despre  criza  “Nu”,  despre  agresivitate și anxietatea de separare.
  • Duminică, 19 martie 2017, între orele 10.00-12.00 – Kit de aplicare a disciplinei. Despre limite, între libertate și NU, despre disciplina ca insuflare de valori, despre tipuri de disciplină și despre stilul tău.
Aceste seminarii sunt gândite să răspundă nevoilor viitorilor părinți dar și celor cu copii cu vârsta de maxim 3 ani, pentru că, deși începuturile sunt pline de entuziasm, sunt și pline de teamă de necunoscut, iar informația are rolul de a te liniști și de a te face să te simți în control. În cadrul seminariilor, părinții vor afla despre diferitele teorii și tehnici de parenting astfel încât să ajungă să dezvolte o relație emoțională sănătoasă cu ghemotocii.

 

Vă așteptăm alături de cei mici!

Ghemotocii vor avea o zonă de joacă special amenajată pentru ei cu activități special gândite pentru fiecare vârstă. În plus, dacă vremea ne permite, vor avea ocazia să alerge un pic și în curte.

Iar pentru că ne place să oferim părinților participanți la seminariile noastre o gamă cât mai variată de servicii, ne-am gândit să aducem alături de noi 3 afaceri românești, pornite tot de părinți grijulii, cu produse pe care altfel le-ați găsi doar în mediul online. Produse dedicate copiilor: de la hăinuțe din lână, până la seturi de haine asortate, dar și cărticele educative în limba engleză.

Costul participării la aceste seminarii este de 100 de lei pentru un singur seminar. Pentru cei care se înscriu la eveniment până la data de 1 Martie 2017, avem un preț special pentru participare în valoare de 75 lei/ atelier.

Vă așteptăm, așadar, cu mic cu mare la cea de-a treia ediție Weekend de parenting, de unde copiii vor pleca obosiți de atîta joacă, cu cadouri din partea partenerilor, iar voi veți pleca cu o tonă de informații utile dar și cu multe amintiri frumoase sub forma fotografiilor realizate de fotograful evenimentului.

Detalii organizatorice pe scurt:

  • Data:

○   18 martie 2017, între orele 10.00-12.00 – Kit de gestionare a balaurilor emoționali

○   19  martie  2017,  între  orele  10.00-12.00  –  Kit  de  aplicare  a disciplinei

  • Cui se adresează: Viitorilor și proaspeților părinți, care au copii cu vârsta de maxim 3 ani.
  • Locație: Kindi Center (str. Delea Veche, nr.35)
  • Investiția voastră:

○   100 lei/ persoană/ seminar

○   Early bird: 75 lei/ persoană/ seminar până pe data de 1 martie 2017

○   (copiii au intrarea gratuită)

  • Înscrieri: Înscrierile se fac pe baza completării unui formular online disponibil la link-ul de mai jos, iar plata se face în avans.

Despre organizatori:

Eu, părinte ghemotoc a fost fondat în 2013, de către Ioana Agachi și Nicoleta Căpraru, psihoterapeuți centrați pe persoană, cu o experiență de peste 7 ani în spate și mai mult de 50 ateliere de parenting realizate. Eu, parinte ghemotoc a fost gândit ca un program de prevenție, cu scopul de a fi alături de părinți încă din primele luni de sarcină, să primească încrederea și siguranța atât de necesară în acest început de drum, pentru a pune baza emoțională a relației cu bebelusul, în scopul scăderii tensiunilor și crizelor de furie de mai târziu (atât ale copiilor cât și ale părinților).

Pentru mai multe informații sau nelămuriri puteți să luați legătura cu Ada Chindea,   coordonator   PR,   pe   mail   (ada@go-big.ro)   sau   la   telefon 0722-655-507.

Hai să petreci un weekend cu Eu, părinte ghemotoc, un weekend pentru dezvoltarea ta ca părinte! (www.euparinteghemotoc.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here