Tocuri cui și minte brici la Digital Divas 2019

0

Prin 2016, la prima ediție Digital Divas by Avon, primul lucru pe care l-am făcut, imediat ce am ajuns la Palatul Bragadiru, a fost să dau buzna la toaletă.

Printre altele, așa am descoperit că și divele acestea digitale sunt oameni!

Spun asta, pentru că acolo am dat nas în nas cu Ana Morodan. I-am adresat un WOW brunetei (pe atunci) îmbracate într-un costum roșu. Mi-a oferit un zâmbet larg și o strângere de mână fermă, în ciuda unei mâini mici și delicate. A spus ceva, ceva dragut, bănuiesc… pentru că n- am auzit aproape nimic! Morodan

eveniment, sala, fotografie eveniment, sala plina de oameni

Ieri, la același eveniment, după câțiva ani și ediții, am dat din nou, nas în nas, cu Ana. Numai că, de data asta, pe un covor grena, întins pe un hol lung.

Era blondă și avea o rochie albă, din dantelă, cu un șliț îndrăzneț care îi ajungea până sub posterior. Aceeași strângere de mână, parcă puțin mai fermă de data asta, același zâmbet larg, sigură pe ea și agitată mai ceva ca un țânțar :). Ana Morodan

Apoi, când a urcat pe scenă, în fața sutelor de ochi și urechi din public, am constatat că era aceeași femeie pe care eu o întâlnisem la toaletă, în urmă cu câțiva ani și cu câteva minute în urmă, pe hol.

Nu și-a pus nicio mască. Nici nu e nevoie să facă asta, pentru că ea însăși s-a construit ca un personaj care, mie una, îmi cam place! Nu a înșirat clișee, a fost onestă (unii poate că ar folosi cuvântul ”agresivă”), autentică și foarte tonică. A vorbit fără ocolișuri sau metafore inutile, nu a ezitat să folosească auto- ironia și să- și recunoască punctele slabe!

Concluzia zilei ”You are not Madonna!”

bloggers, femei,moda, bicicleta
Eu (in alb) cu fetele de la evenimentul Mami Next level Gia& Diana

Long story short despre ziua de ieri, 28 mai 2019!

femei, blugi albi rupti, foto eveniment
Asta se numește o gașcă de mămici fugite de acasă. Mămici bloggerite 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here