Review pe bune. Gelul pentru ochi 1000 Roses de la Andalou Naturals

2

 

Ai cearcănele până la genunchi! mi-a spus o colegă de birou, în urmă cu câteva luni

Într-adevăr, când m-am privit mai atent în oglindă, i-am dat dreptate! Aveam niște cearcăne aproape negre, deși eram odihnită. Fiindcă nu foloseam un produs special pentru îngrijirea zonei din jurul ochilor, m-am hotărât să caut unul care să mă ajute cu adevărat!

După cum știi și tu, nu e deloc ușor să găsești o cremă pentru ochi care să ți se potrivească și care să-ți rezolve toate problemele peste noapte! Și, de ce nu, să nu coste o căruță de bani!

De foarte tânără mă știu cu cearcăne! Dacă la 20- 25 de ani nici nu dădeam importanță acestui aspect, după 30, lucrurile s-au schimbat! Zona din jurul ochilor este mai sensibilă, pielea mai subțire și mai închisă la culoare.

Din punctul meu de vedere, un produs eficient trebuie să conțină acele ingrediente care pot să îmbunătățească aspectul pielii, mai ales dacă ne confruntăm cu una dintre aceste trei probleme: cearcăne, riduri sau ochii umflați (pungile de sub ochi).

Eu una, nu aplic pe piele orice cremă ! Și nici nu încerc toate produsele noi de pe piață! Prefer o îngrijire minimală a tenului, iar pentru asta folosesc apa micelară, uleiul de cocos și o cremă de calitate.

Încep să folosesc un produs de îngrijire numai după ce aflu mai multe despre brandul care-l produce și despre ingredientele folosite.

Pe lângă cele două criterii de mai sus, mai țin cont și de câteva detalii care, pentru mine personal, contează enorm: ambalajul, textura și mirosul produsului.

Am bifat toate aceste criterii când am decis să folosesc gelul pentru ochi 1000 Roses, cu efect calmant si hidratant, de la Andalou Naturals.

Cum îl folosesc?

Flaconul este prevazut în partea superioară cu un aplicator, ce face și mai facilă utilizarea gelului în zona de sub ochi, sub arcadă și în colțul ochilor. După ce aplic o picătură de gel, masez zona din jurul ochilor cu mișcări circulare, fără să pun presiune.

Ce-mi place?

Gelul are o textură delicată și se absoarbe rapid. Eu îl țin în frigider, tocmai pentru a păstra acel efect răcoritor, de fiecare dată când îl aplic. Într-adevăr, după 2 luni de când îl folosesc zilnic, am observant o îmbunătățire a aspectului pielii din jurul ochilor,  pielea fiind vizibil mai hidratată și mai tonifiată.

Ingredientele  principale ale acestui gel pentru ochi sunt complexul de celule stem din trandafir alpin, extractele de rodie si aloe.

Cred că un review onest al unui produs de îngrijire sau a oricărui alt tip de produs, se poate realiza numai după o utlizare îndelungată a acestuia! N-aș fi putut să mă pronunț cu privire la eficacitatea acestui gel pentru conturul ochilor dacă l-aș fi folosit vreo două- trei zile, ești de acord cu mine?

În cele două luni de când folosesc gelul pentru ochi 1000 Roses, am avut tot timpul să constat că are rezultate vizibile și chiar pot să spun că-l voi folosi în continuare!

Cearcănele mi s-au estompat și pot să le ”camuflez” cu mai mare ușurință, chiar și cu câteva picături de BB- cream, fără să mai folosesc un alt produs special pentru mascarea lor. Lucru care nu era posibil în urmă cu puțin timp. Folseam un anticearcăn care îmi acoperea cearcănele, pentru ca în câteva ore să fie parcă și mai vizibile!

În plus, după cele două luni de utilizare a gelului, atunci când îmi fac un machiaj mai complex, aplic relaxată fond de ten chiar și în jurul ochilor, deoarece simt că zona respectivă  este mai revigorată.

Dacă ești în căutarea unui produs pentru îngrijirea zonei din jurul ochilor, sper să-ți fie de folos experiența mea!


Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook, pe Instagram și chiar pe Youtube. Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

2 COMENTARII

  1. L-aș încerca și eu…sper să facă minuni și după nopți dormite insuficient. 🙂
    E de apreciat că ai făcut acest review după 2 luni si ai împărtășit cu noi experiența ta. Adevărul e că după 30 ani începem să căutăm și astfel de produse..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here