PSIHOatelier: Despre iertare, cu psihologul Ligia Moise

0

“-Auzi, mergem pe 31 ianuarie, la Journey? E iar tipa aia blondă haioasă…
-Unde?
-La Journey Pub! În Piața Romană!
-Aaaa… și despre ce e?
-Nu știu prea multe detalii. Ceva cu iertarea…”
Imaginându-mi dialogul acesta între voi, mi-am dat seama că, oricât m-aș strădui să dau un titlu cât mai “nu știu cum” e degeaba. Căci cel mai bine e să vă vorbesc despre asta și să vă reamintesc despre acest proces.

Așa că, vă aștept pe 31 ianuarie 2017, la Journey Pub, să vorbim despre IERTARE și de ce-o fi ea bună pe lumea asta. – Ligia Moise, psiholog

Despre iertare

Câteva gânduri de notat, care pot fi de folos până ne întâlnim la atelier:

  • iertarea este un proces, deci necesită timp. Iertarea nu se instalează de pe o zi pe alta.
  • este util să nu mai alimentăm rana cu scenarii vindicative, ci doar să rămânem conștienți de ceea ce s-a întâmplat.
  • putem alege să nu ne mai consumăm zilnic energia emoțională cu subiectul care ne întoarce în rană.
  • nu merită niciodată să dai la schimb iubirea pe care ai simțit-o cândva, pe un spațiu din tine pe care să îl umpli cu resentimente!

Ligia Moise, psiholog: “De cele mai multe ori ne este greu să vorbim despre noi. Tehnic vorbind, sunt psiholog clinician și terapeut de familie cu o experiență de peste 10 ani în munca de cabinet și tot cam pe atât în cea de spital. Faptul că am ales să pun accent pe emoții atunci când vorbesc oamenilor este pentru că în toți acești ani am înțeles că ceea ce ne animă, ceea ce ne determină reacțiile atât în context social, cât și personal sunt emoțiile noastre cele de fiecare zi.”

PSIHOatelier: Despre iertare | cu psihologul Ligia Moise 

Marți, 31 ianuarie 2017, de la orele 19.30 – seria de PSIHOateliere din acest an începe cu invitatul care vă este cel mai drag, judecând după participarea în sală la evenimentele semnate de psihologul Ligia Moise.
Participarea la eveniment se face în baza unei rezervări telefonice la numărul 0752 285 286. Donație sugerată pentru atelier: 20 ron.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Romania Pozitiva.ro, RRC – Orasul Vorbeste, Bookblog.ro, Filme-carti.ro, Mamapetoc.ro, Literaturapetocuri.ro, Urban.ro, ChestiiUrbane.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here