De sărbători, printează-ți amintirile și fă-le cadou celor dragi!

19

Sărbătorile de iarnă se apropie vertiginos iar Crăciunul mai că bate la ușă. De la începutul lui decembrie, în fiecare an, și eu dau startul oficial la goana după cadouri pentru cei dragi. Să nu crezi că e prima fugă nebună după cadouri din acest an! De fapt, cred că și tu faci la fel.

Începem anul cu vizite la nași și la rude, ne transformăm în romantici incurabili în preajma zilei îndrăgostiților, nici n-avem timp să ne dezmeticim bine că vine 8 martie, apoi iepurașul de Paște, alte și alte onomastici, zile de naștere și ne trezim că e din nou Crăciunul.

Știi bine care este întrebarea pe care ne-o punem încontinuu? Hai că știi! Poate îți sună cunoscut…”oare ce cadou să-i fac iubitului, mamei, soțului, copilului, bunicilor, tatălui, celei mai bune prietene…?” (și lista ar putea continua…)

Mărturisesc: cu cât trece timpul, cu atât constat că rămân în pană de idei de cadouri pentru cei dragi!

Ne-am tot răsfățat reciproc cu flori, parfumuri, brățări, cercei, cărți, haine, cosmetice, excursii, petreceri surpriză, torturi, gadgeturi, lumânări parfumate, obiecte decorative… wow!

Până zilele trecute mă și vedeam alergând prin magazine și cumpărând tot felul de obiecte, spunându-mi că, la urma urmei, gestul contează! Orice lucru aș alege, ambalat frumos, cu hârtie din aia colorată, cu Moș Crăciun, n-are cum să nu aducă o mică bucurie de moment celor dragi! Așa ar trece și dimineața de Crăciun, iar eu mi-aș îndeplini misiunea și gata!

c4765a110cb04647d9fba26a59529cfb

Din tot scenariul acesta am omis un singur lucru: emoția. Acesta este motivul pentru care, de Crăciun, am să le fac un altfel de cadou celor pe care îi iubesc. Și nu cred că este un cadou numai pentru ei, ci și pentru mine! Crăciunul acesta va veni la noi în familie cu multe amintiri frumoase, adunate într-un mini- album foto.

Albumul fotocarte este cadoul perfect! 

Cu toții ”suferim” de boala fotografiilor, să recunoaștem!

Fotografiile au devenit pentru noi un mijloc de comunicare, martori fiind conturile noastre de Instagram, Facebook sau board-ul de Pinterest. Cu un smartphone în buzunar, oricine se transformă într-un fotograf profesionist pentru familia lui! Mereu încercăm să surprindem momente unice, cele mai frumoase zâmbete și cele mai amuzante fețe! Le afișăm apoi pe rețelele de socializare pentru toți ”prietenii” sau le depozităm în iCloud sau în vreo memorie externă și …acolo rămân!

Pentru că m-am săturat să am amintiri stocate on-line, de anul ăsta am de gând să-mi îndrept greșeala de a-mi fi abandonat, neglijat, amintirile pe care le am alături de cei dragi! De anul ăsta am să le păstrez aproape, în casa noastră, într-un album fotocarte.

in-tolba-mosului

Și i-am ales complici la surpriza mea pe oamenii frumoși de la minialbum.ro.

Pentru minialbum.ro cuvântul “cadou ”este la ordinea zilei. Ei mi-au adunat laolaltă, într-un mini-album foto, amintirile și momentele frumoase!

Să știi că echipa minialbum.ro promite! Primite să oprească timpul în loc și să aducă emoții de fiecare dată când cineva răsfoiește un astfel de album foto.

sc003

Albume fotocarte lucrate manual, din dragoste pentru amintirile tale!

N-aș pierde timp să scriu despre lucruri sau oameni care nu-mi plac! Nici nu m-aș osteni să scriu despre ceva în care nu cred!

Când am citit despre oamenii de la  minialbum.ro am fost convinsă că ei sunt cei mai potriviți să-mi printeze amintirile!

În timp ce mi-am selectat fotografiile, pe care le-am încărcat ulterior pe site-ul minialbum…. am fost curioasă să aflu cu ce fel de persoane îmi voi împărtăși secretele, zâmbetele, pasiunile și momentele unice. Am vrut să știu cum sunt cei care vor face posibil să ofer un cadou de suflet, care va trăi mereu în casa mea, alături de familia mea!

N-am fost deloc surprinsă să descopăr că cei de la minialbum.ro cred în aceleași valori ca și noi: familie, dragoste, respect, tradiții, zâmbete sincere, recunoștință, devotament, bucuria de a oferi.

craciun-mic

Să-ți povestesc puțin cum mi-am pregătit surpriza? Foarte simplu, exact cum îmi place mie!

N-am făcut decât să-mi selectez fotografiile și să le încarc direct pe site-ul lor. Dacă vrei să te convingi, uită-te și tu aici! Iar dacă fotografiile tale nu depășesc mai mult de  2gb le poți trimite la adresa minialbum.ro@gmail.com.  Am primit o variantă digitală a albumului și cum totul a fost ok,  albumul a fost gata în 4 zile lucrătoare.

A fost distractiv să aleg un titlu pentru albumul nostru, felul albumului (hardcover, softcover sau țesătură, ediția de Crăciun) sau ordinea fotografiilor.

Abia aștept să le văd fețele alor mei, în dimineața de Crăciun, atunci când vor găsi sub brad, cel mai special cadou!

Mie nu-mi rămâne decât să le mulțumesc celor de la minialbum.ro, pe care îi poți găsi și pe pagina lor de facebook, pentru că m-au determinat să iau o decizie conștientă, fără bătăi de cap și fără alergătură prin magazine!

Așa am mai mult timp pentru alte amintiri frumoase alături de ei, de cei pe care îi iubesc!

Păstrează-ți și tu amintirile offline! Printează-le și bucură-te de ele, alături de cei dragi ție! Iar minialbum.ro te poate ajuta să păstrezi aproape, emoția momentelor speciale din viața ta!

5

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here