Mami Next Level, evenimentul pe care până și soțul tău și-l va nota în calendar!

7

Un țăcănit sacadat se auzea în urma noastră. Oricine ne-ar fi văzut, ar fi putut ghici că suntem ”fugite de-acasă”. Se vedea pe fețele noastre că eram în căutarea unui loc ferit, unde să punem liniștite ”țara la cale”.

Urma să scriem pe hârtie toate detaliile pentru Mami Next Level.

Lângă nebunele alea două mă simțeam ca una dintre tipele alea cool din ”Sex in the City”!

Gia (theurbandiva.com) era o Carrie Bradshaw cochetă și teribilă, iar Diana (mamenebune.ro) parcă era Samantha Jones, încrezătoare și exuberantă! Iar eu, eu parcă aveam aripi, mai ceva ca-n reclama Red Bull… Pentru că, în noaptea aia de vineri, visul meu de a organiza un eveniment pentru mămici, prindea contur!

Sunetul tocurilor grăbite și râsetele noastre lăsau un ecou prelung pe Calea Victoriei. Nu știu dacă se făceau vinovate pentru entuziasmul meu noile mele botine cu toc pe care aveam ocazia să le port pentru prima dată, sau faptul că fetele (Gia & Diana) mi-au propus să mă alătur lor în organizarea evenimentului Mami Next Level.

Ori poate că ”de vină” era prima ședință de yoga la care mergeam toate trei… Sau poate că era vineri seara și reușeam, în sfârșit, să ieșim și noi ”ca fetele” 🙂 .

Cert este că a fost o seară la care mama din mine a tot visat în ultimii ani!

Cum arată calea Victoriei, după 9 seara, în mijlocul lui septembrie? Vă spun eu! Este aproape goală, pentru că toată lumea se înghesiue prin barurile și cafenelele din zonă. Exact asta am făcut și noi!

Trei femei, trei mămici, trei prietene… și o promisiune pe care ne-am făcut-o una alteia, în fața unui pahar de vin. Câte un pahar de vin de căciulă, asta se știe :)).

Mami Next Level a devenit, în acea seară de vineri, proiectul nostru de suflet, și spun asta fără să exagerez! A fost o seară pe care, eu una mi-am trecut-o în calendar!

La câteva zile, ne-am și făcut de cap (la propriu) în fața Ateneului, la ședința foto pentru evenimentul din 24 octombrie. Și așa, Mami Next Level a scos din casă trei mămici, pe care le-a transformat în fotomodele. Mai… ”next level” de atât chiar nu vedeam la momentul acela! Charlie’s Angels, nu altceva!

mami next level, mamapetoc, urban diva, mame nebune
Diana (mamenebune.ro), Nico- adică eu (mamapetoc.ro) & Gia (theurbandiva.ro) organizatoarele evenimentului Mami Next Level

Cum a fost Mami Next Level din 24 octombrie?

Dacă ar fi să folosesc un singur cuvânt ca să descriu evenimentul nostru de miercurea trecută, când mămicile continuau să vină la ceainărie la mult timp după ora începerii, aș folosi cuvântul “copleșitor”.

Atât eu, cât și Diana & Gia am fost copleșite de emoție! Ne-au surprins într-un mod cât se poate de plăcut deschiderea și receptivitatea participantelor. Am trăit emoțiile alea care te lasă fără cuvinte, care îți umplu inima de bucurie și de recunoștință!

pe 24 octombrie n-am mai fost doar noi trei. Cu ideile noastre au rezonat zeci de femei!

Dar haideți să vă spun mai multe despre Mami Next Level!

Cui se adresează Mami Next Level?

Mami Next Level ți se adresează ție- mama, femeia! Este un eveniment dedicat femeii din fiecare mamă.

Scopul nostru este ca participantele să petreacă aproape 3 ore de calitate, alături de alte mămici. Și nu, nu vom discuta nici în ruptul capului despre parenting, mămicie și nici despre organizarea casei sau gospodărie!

La Mami Next Level TU, femeia, ești regină!

Pot să spun că Mami Next Level este pauza pe care fiecare femeie, fiecare mamă, o merită din plin!

Trei femei, trei mame la fel ca tine… Nico, Gia & Diana, îți facem promisiunea că, de la evenimentul nostru vei pleca cu bateriile încărcate și cu zâmbetul pe buze!

Fiecare dintre noi ne implicăm în acest concept 100%. Venim cu experiențe diferite, povești de viață diferite, emoții și  know-how.

Avem toate ”ingredientele” ca să transformăm Mami Next Level într-un eveniment important pentru mămicile din București, și nu numai!

Și, pentru că am făcut o promisiune, vă mai spun că intenționăm să organizăm Mami Next Level la începutul lunii decembrie.

Le mulțumesc foarte mult și celor care au crezut în noi și au făcut posibil ca la Mami Next Level, fiecare participantă să se simtă răsfățată: 

*Lycon Romania & Moldova; Masaj Thai Regal Bucuresti cu Daniela Oana Vornicescu precum si Yoga MOV;  Alina Botica- fotograf; Serial Readers; Vania Limban -Moașă & Consultant Sanatate Perineală www.activecenter.ro & perineumstudio.ro; Pure Salon.

Mi-ar plăcea să-mi lași un comentariu în care să-mi spui ce crezi despre ideea noastră de a organiza un eveniment pentru mămici? Te rog să-mi spui dacă ți-ai dori să participi și ce ți-ar plăcea să faci sau să afli, la una dintre edițiile viitoare ale Mami Next Level?

***

Dacă îți place ceea ce fac, te invit să mă urmărești și pe Instagram @mamapetoc, pe Facebook mamapetoc.ro sau pe Pinterest. Mă bazez că tu, la fel ca și mine, ești de părere că orice like, share, comment sau inimioară în rețelele de socializare înseamnă că îți place, că apreciezi munca bloggerului sau că îți pasă.

7 COMENTARII

  1. Asteptam cu nerăbdare “mami NexT level” in luna Decembrie , ne-am simțit minunat, ne-am deconectat pentru câteva ore de la viața agitata și am ascultat cu drag toate sfaturile voastre!sunteti minunate!

  2. Trecand si eu recent prin experienta organizarii unui eveniment, tot ce pot sa-ti spun este sa-l faceti iar si iar si iar ca o sa va aduca multa bucurie! Iar eu, daca as avea copii si-as fi o mama ca oricare alta care vrea sa iasa din rutina si sa faca si altceva decat sa schimbe scutece pentru un bebelus simpatic, cu siguranta ca as participa la asa o ocazie! Va pup, sunteti super dragute! Tu, Nico, esti printre cei mai fotogenici oameni pe care-i vad pe FB zi de zi, mi-am confirmat iar chestia asta 😀

    • Asta ne dorim si noi, Ioana! Sa devina un eveniment emblematic pentru mamici, la care acestea sa-și doreasca sa participe. Ne dorim sa abordam subiecte pentru care sa merite sacrificiul mamicilor, de a rupe 3 ore din sanul familiei. Si iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here