Mami Next Level- evenimentul fenomen pentru mămici, organizat de 3 bloggerițe

0
mamapetoc, nicoleta ababei

Am luat de pe dulapul din bucătărie post-it ul roz pe care, cu o seară înainte, mi-am notat notat câteva lucruri. După ce am sorbit ultima gură din cafeaua rece, am început să bifez în minte… roll-up- la ușă, boxă portabilă și pantofii cu toc- pe scaunul din hol. Toate lucrurile erau pregătite!

Un tremur ușor îmi traversa corpul, iar cele câteva emoții de dimineață făcuseră loc și pentru altele. Mult mai multe și parcă tot mai mari! Un mix de entuziasm combinat cu o nerăbdare mă făcea să exclam, din când în când…

”Pot s-o fac și pe asta!”

MamaPeToc- foto: Cristina Petcu @photographaok

La urma urmei, trebuie să recunosc că am căpătat experiență! Doar am ajuns la ediția cu numărul 5 a evenimentului nostru! D&G aveau și ele propria lor listă! Atât de bine ne-am organizat, încât fiecare dintre noi știa exact ce are de făcut!

Ah, dacă ești pentru prima dată pe blogul meu, trebuie să-ți spun că D&G nu înseamnă Dolce&Gabbana, ci Diana și Gia, celelalte două membre ale trio-ului Mami Next Level (Diana – mamenebune.ro, Gia- theurbandiva.com).

Că facem echipă bună nu mai este nicio noutate!

Funcționăm pe bază de sprijin reciproc, dar mai ales pe încredere! Așa suntem noi: trei femei extrem de diferite, care ne întindem mâna una alteia când avem nevoie și ne oferim oricând umărul, una, celeilelte. Trei mame blogger cu un obiectiv comun: evenimentul Mami Next Level.

Oare mecanismul care face să meargă Mami Next Level are o precizie de ceas elvețian??! :))

Cu o măiestrie pe care am exersat-o în ultimele luni, am reușit să-mi ondulez părul în doar 15 minute! Două- trei pufuri de fixativ și eram gata de acțiune! De când organizăm Mami Next Level mi-am dezvoltat câteva abilități cărora nu le-am dat pre multă importanță în trecut!

Acum, mă coafez singură fără bătăi de cap, reușesc să- mi fac un make-up rapid, îmi pregătesc ținuta cu o seară înainte și tocurile…. mai ales tocurile!

Îmi aleg pantofii ăia în care mă simt confortabil și despre care cred eu că, încălțată cu ei, aș putea muta munții din loc!

Și așa mă prezint în fața celor 50 de mămici care aleg să fie alături de noi, la fiecare ediție a evenimentului!

Vin în fața lor așa cum sunt: îmbrăcată pentru scenă și ”dezbrăcată” de inhibiții și de frustrări. Peste toate astea, blindată cu un million de emoții!

femeie care plange
foto: Cristina Petcu @photographaok

Ce este, de fapt, Mami Next Level?

Înainte de toate, vreau să-ți mărturisesc că fiica mea adolescentă râde când aude numele pe care noi ni l-am ales. Nu știu ce exact o amuză atât de tare! Uneori, când e sigură că nu are să-mi mai ceară vreo favoare, afișează un zâmbet ironic și mă întreabă: Next level, mami, cum adică NEXT level?

Într-una din zile, m-am decis s-o înfrunt! O fi ea o adolescentă care mânuiește foarte bine replici condimentate cu un sarcasm fin, dar nici eu nu m-am dat bătută!

Da, Next level! NU suntem mămici obișnuite, pentru că nu ne mai dorim asta! Suntem 3 mămici cool, care îndrăznim să facem lucruri fără să ne mai împiedicăm de critici, fără să ne oprească vreun eșec sau convingerile limitative! Da, suntem 3 mămici ”Next Level”!
  • La evenimentul nostru vin mămici care ies din bula mămiciei și îndrăznesc să-și trăiască viața după alte coordonate, altele decât cele clasice, impuse de societate.
  • La Mami Next Level vin femei determinate! Determinate să-și asume și alte roluri care să le definească, în primul rând, ca femei!

Anul trecut, la prima ediție a evenimentului, habar n- aveam care este obiectivul meu personal legat de mami Next Level! Voiam să învăț să vorbesc în public, să-mi gestionez mai bine emoțiile, să cunosc oameni, să mă distrez??

O mulțime de potențiale răspunsuri la ”DE CE” mi se învârteau prin cap!

După primele reacții ale participantelor, mi-am descoperit obiectivul! Acela de a inspira! Vreau să le inspir pe participante să îndrăznească, să rupă tiparele, să-și urmeze pasiunile, să poarte odată pantofii ăia cu toc pe care îi țin în cutie încă de la nuntă!

Vreau să fiu inspirație pentru alte femei, iar prin poveștile mele doresc să le aduc un zâmbet, să aprind o scânteie în fiecare dintre ele! Să facă pasul, să înceapă afacerea, să îndrăznească, să nu mai aștepte momentul perfect, să nu mai caute scuze în amânarea visului lor, să nu se mai ascundă în spatele rolului de mamă, ca și cum rolul acesta este un scut care le protejează în fața eșecurilor!

La evenimentul din 12 mai am urcat, pentru a doua oară anul acesta, pe scena de la Club 99 din București, clubul de stand-up comedy de pe bulevardul Dacia. Dacă ai auzit de Teo, Vio și Costel, trei dintre cei mai buni oameni de stand-up de la noi, ei bine, vreau să-ți spun că oamenii aceștia ne-au dat scena lor! Au avut încerere că noi, cele trei mămici MNL, vom face o atmosferă unică în club. Și am reușit!

Am râs, ne-am împărtășit experiențe, ba chiar am și plâns! Cred că asta este o rețetă reușită pentru o seară între fete, nu-i așa?

În noi au crezut participantele la eveniment, dar și sponsorii care ne-au susținut și care au pregătit câteva surprize :

Sanosan Cosmetice
Numismed Dermatocosmetice
Editura Trei
Viviana Mârza- atelierul de pâine cu maia

PhotographaOk- fotografii

Vă mulțumesc tuturor!

Ce crezi despre evenimentul nostru? Ai dori să participi la MNL, ediția din toamna 2019?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here