Mamă și fiică la linia de start

3

Sâmbăta asta, pe 22, mergem la The Color Run București. Adică alergăm. Eu și cu puștoaica mea!

De 2 ani mă roagă să participăm dar eu am folosit tot felul pretexte să nu o facem. Anul acesta, n-am mai avut nici o scuză! Diana mai are puțin și face 13 ani, așa că n-am nici măcar o șansă să mă eschivez.

De când a văzut primul afiș care anunța evenimentul, cel cu ”anul unicornului”, Diana e în priză. Nici n-aveam cum să ratăm The Color Run din acest an, pentru că afișele astea simpatice au împânzit tot Bucureștiul.

La insistențele ei, am acceptat să mă înscriu la cursa asta nebună. N-am văzut-o atât de fericită pe puștoaică de mult timp!

Când i-am spus că sunt de acord să participăm, parcă nu i-a venit să creadă! A chițăit o zi întreagă! Cred că încă mai chițăie!

Așa că, marțea trecută, am mers în Mega Mall, am plătit taxa de participare, am primit kitul de alergător ”color runner” dar și promisiunea că va fi cea mai fericită cursă din lume! Și cea mai colorată, evident!

Și totuși, ce o atrage pe fiică-mea atât de mult la The Color Run? Între noi fie vorba … și pe mine 🙂

Păi, e la mintea cocoșului! Pe parcursul cursei, alergătorii sunt colorați din cap până-n picioare cu pudră colorată!

Stai liniștit, m-am documentat! Pudra este doar amidon de porumb alimentar, 100% natural și sigur. Doar nu credeai că m-aș lăsa colorată cu cine știe ce praf despre care să nu știu ce conține!

Nu suntem atlete experimentate, nici eu și nici Diana, dar trebuie să facem față celor 5 kilometri, cât are traseul. Ea va fi cu mult înintea mea, sunt sigură, pentru mine îmi fac griji!

Sper să nu fiu cu limba pe umăr pe la jumătatea cursei! În orice caz, am să-l rog pe al meu iubit să mă aștepre cu mașina după blocurile de pe Splaiul Unirii, așa, în caz de ceva :).

Va fi cursă necronometrată, axată pe sănatate și bucurie, pe parcursul căreia participanții pot alerga (ceea ce este de dorit 🙂 ), pot face tumbe, pot sări coarda, pot juca șotron, dacă vor să sară într-un picior sunt poftiți să o facă… adică pot face tot ce vor, numai să treacă linia de sosire!

Singura condiție este să purtăm tricoul oficial. Tricou de un alb imaculat. Cu siguranță vom fi de nerecunoscut la linia de sosire!

Cred că fi  distractiv să începem cursa în alb și să o terminăm …. teribil de colorate!

Startul se va da din fața Bibliotecii Naționale, la ora 16.

Noi două vom fi primele la linia de start, asta i-am promis Dianei! Ea vrea să ajungă tot prima la stația de culoare, amplasată pe traseu, către piața Alba- Iulia.

Vai de mine, ce mă așteapă, un ”bombardament” cu pudră colorată, la fiecare kilometru al cursei!

Din câte știu eu până acum, la ora 18.30 se lasă cu o petrecere! Asta cred că e un fel de bal mascat, pentru că toți cei 10.000 de alergători vor fi camuflați sub un strat generos de culoare.

Așa că, dacă vrei să ne vezi sau dacă vrei să te distrezi și tu sâmbătă după-amiază, vino la The Color Run București!

De dimineață nu-mi venea să scot nici cățelul din casă, de frig, chiar dacă n-am cățel! Iar în momentul ăsta, singura mea dorință și rugăminte se îndreptată către Busu’ de la meteo:

”Dragă Busule, te rog eu, pune și tu o pilă undeva, să avem vreme bună sâmbăta asta!”

#TheColorRunRO

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram.  Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

3 COMENTARII

  1. Dacă te ajută, mă rog și eu să fie frumos azi. 🙂
    Ai descris atât de bine atitudinea ei încât primul gând a fost – mă duc la start, să le văd. Nu promit – dacă e frig, de regulă nu ies din casă pt că imediat fac laringită și rămân fără voce, deci fără posibilitatea de a-mi încasa banii pe luna respectivă… 🙂
    Dar trebuie neapărat să faci o poză și înainte și după și să le văd și eu… 🙂
    Frumos proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here