Mă pregătesc pentru Digital Divas 2017

14

Stai să-ţi spun ceva! Să ştii că am să mă laud!

Sunt Blogger Ambasador al Digital Divas by Avon 2017. Gata, ţi- am spus!

De câteva zile am primit email-ul prin care eram nominalizată ca blogger ambasador al acestui eveniment. Primul gând care mi-a trecut prin cap, atunci când am citit email-ul a fost: bun… şi eu cu ce mă îmbrac?!

Digital Divas este un eveniment care reuneşte toată crema social- media din România, iar singura mea ”nelinişte sufletească” este legată de haine!

Dacă tu crezi că exagerez sau că am frivolități din astea inutile, țin să te contrazic! Crede-mă că, în zilele următoare voi studia atent blogurile nominalizate la categoria Best Fashion Blog,  Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs) și, desigur, Best Beauty Blogs. 

După mine, ”Digital Divas” este denumirea cea mai inspirată pentru a le particulariza pe femeile din spatele blogurilor de beauty și fashion de la noi. Pe multe dintre ele le-am văzut în primele rânduri ale prezentărilor de modă și chiar implicate în campanii sociale. Femeile acestea sunt apariții stilate și influente, care domină rețelele sociale. Ele dau ora exactă în industria online de beauty & fashion din România.

Acesta este al doilea an în care sunt nominalizată ca blogger ambasador al Digital Divas by Avon. La ediția de anul trecut a evenimentului am cunoscut specialiști în media, PR, social- media, marketing on-line. Pe scurt, am avut o experiență frumoasă, pe care mi-am dorit tare mult s-o repet! Și, iată-mă aici, nominalizată din nou blogger ambasador al ediției din acest an.

Dacă ești curios cum a fost anul trecut la Digital Divas by Avon te invit să citești aici.

Gala Premiilor Digital Divas by Avon 2017 din data de 17 mai 2017  este un eveniment exclusivist, poate cel mai aşteptat eveniment glamour al anului. Digital Divas by Avon 2017 celebrează cele mai bune bloguri de fashion şi beauty, precum şi cele mai importante realizări şi proiecte sociale desfăşurate în special de femei, în mediul on- line.

Că tot sunt blogger ambasador și anul acesta, trebuie să spun că am mari așteptări de la Digital Divas!

Sper ca oamenii din spatele blogurilor nominalizate să împărtășească publicului câteva din secretele care stau la baza poveștilor lor de succes.

Și mă mai aștept ca, în pauze, să mai mânânc înghețată din aia bună și să beau un cocktail energizant, în curtea din spate a Palatului Bragadiru!

Așadar, pe 17 mai mă transform în Divă, pe bune!

Eu sunt deja o divă la mine acasă, iar ”digitală” aș putea spune că sunt peste limita admisă de lege! Că tot îndeplinesc toate condițiile de ”divă digitală” și sunt blogger ambasador (sper că ai remarcat câte titulaturi importante am 🙂 ), te aștept pe blog în perioada următoare pentru că voi reveni cu informații proaspete.

Iar la eveniment, poate ne și cunoaștem. Pe mine ai să mă recunoști după aura de divă și după  tocuri, evident!!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram. Așa veți fi la curent cu toate noutățile! Și cu toate nebuniile!

14 COMENTARII

 1. N-as putea niciodata sa “duc” un blog de fashion, dar doamnele ce le mai iubesc😍. Astept poze de la event, bag mana in foc ca ai sa arati ft fain😘

 2. vrei o rochie cu bufnițe de la mine? 🙂 🙂
  sau un pantalon scurt cu un tricou cu bufniță.
  am și ceas lănțic – bufniță și cercei și brățări.
  dacă te gândești să ieși din eleganța ta, eu te aștept să alegi orice din dulapul meu
  🙂 🙂

  • Hmmm, rochie cu bufnită? Nu sună rău :)). La pantaloni scurti trebuie sa spun pass de data asta. Multumesc pentru oferta, sa stii ca nu o refuz. Lasa-mi adresa in privat! :))

 3. Vaaai imi doream tare mult sa merg anul trecut la Digital Divas, doar ca ma trezisem cu o zi inainte, dar nici anul asta nu mi-e clar cum face cineva sa ajunga la eveniment, in calitate de blogger pur si simplu 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here