Invitație la joacă. Atelierele de olărit Clay Play

4

În aproape toate fotografiile, Diana mea zâmbește. Are un zâmbet larg și de fiecare dată își arată dinții. Numai dacă o privesc, încep să zâmbesc și eu. Îți spun, zâmbetul copiilor este molipsitor!

Și, zic eu, ar trebui să ne molipsim mai des de la ei!

Fiica mea m-a învățat multe. M-a învățat să fiu liberă și să nu-mi fie teamă să mă joc. Și să recunosc că iubesc să fiu copil. Pentru că, în sufletul meu, sunt un copil care nu crește niciodată. Sunt un copil căruia îi place să viseze și să se joace.

De altfel, și cuvintele lui Eliade au fost mereu ca o muzică de fundal, în tot ceea ce fac:

”Dacă ar trebui să-mi rezum în puţine cuvinte experienţa mea, aş spune că jocul m-a dus mereu tot mai departe, tot mai adânc în real. Şi filozofia mea s-ar reduce la o singură dogmă: Joacă-te!”

 Iar azi îți lansez o provocare: hai să ne jucăm! Ce spui?

Joaca pe care ți-o propun este cu ceramica, cu lutul, cu formele și culorile.

Unde?

La Clay Play- Centrul de Ceramica si Olarit. Îți promit că te vei conecta cu tine însuți, te vei bucura de magia lutului, a formelor și culorilor.  Cursurile de olarit, de modelaj în lut, de pictură și de dezvoltare personală prin coaching oferite de prietenii mei de la Clay Play, se adreseaza atât copiilor cât si adulților.

Așa că te provoc la joacă! Te provoc să creezi! Fără teama de a greși, fără să te gândești prea mult la ce va ieși. Cu încredere și pasiune. Pentru că orice lucru făcut din  suflet este un miracol!

Te invit să te joci cu Pamantul, cu pânza și culorile. Cu creionul și cu pensula. Să fii copil, chiar dacă ești adult. Să te bucuri, pentru că ești copil! Să te lași purtat de imaginație acolo unde n-ai mai ajuns!

bucurie, joy, paint

Dintotdeauna am simțit că luna decembrie este o lună magică!  Este perioada în care ne gândim mai mult la familie, la părinți și la copii. Sunt sigură că, dacă ai include în programul vostru de dinainte de sărbători un curs de olărit la Clay Play, le vei face și o surpriză minunată celor dragi!

La Clay Play poți merge de marți până vineri, între orele 17.00- 20.00, iar sâmbata de la 11.00 la 16.00. Clay Play este situat pe Str. Nerva Traian nr. 4, sector 3 în incinta Wahaka Street FoodPark.

Clay Play oferă un loc gratuit la oricare din atelierele de modelaj în lut, olărit sau pictură pe ceramică, în perioada  2- 15 decembrie. Atelierele sunt potrivite pentru copiii cu vârsta peste 5 ani.

Din discuțiile cu Diana, experta mea în modelaj în lut, am identificat câteva beneficii pe care le are această activitate asupra copiilor:

  • Este terapeutic. Modelarea unei bucăți de lut are un efect calmant și poate ajuta la înlăturarea stresului.
  • Este o activitate care ajută la dezvoltarea senzorială, a abilităților motorii și a dexterității.
  • Este o învățare ce se bazează pe joc. Joaca cu lutul stimulează imaginația și chiar capacitatea de rezolvare a problemelor.
  • Nu în ultimul rând, modelajul în lut este o activitate distractivă!

Lasă-mi un comentariu, spune-mi dacă îți dorești să mergi la unul dintre ateliere, iar în zilele următoare voi alege câștigătorul. Let’s… clay!

4 COMENTARII

  1. Primul motiv la care mă gândesc e că Lidiei îi place să mânuiască tot felul de chestii moi, gen nisip kinetic, slime squishy şi alte nebunii :)) În al doilea rând, m-ar ajuta să petrec timp cu ea într-un mod placut, fără să fac curățenie prin casă 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here