Inspirație pentru masa de Paști

0

Dacă aș avea un top al sărbătorilor, Paștele ar fi cu siguranță pe locul I.

Am copilărit în nordul Moldovei, iar tradițiile au ocupat mereu un loc aparte în familia mea. Am multe amintiri dragi însă, păstrez în suflet, căldura pe care o simt în fiecare an, în preajma sărbătorilor pascale.

Pentru mine, Paștele este primăvară, familie, lumină și viață. Chiar dacă vine la pachet cu drobul, mielul, ouă vopsite, iepurași din ciocolată și pască cu brânză :).

Ce-i drept, eu drob n-am făcut vreodată și nici n-am să încerc, iar pască e posibil să am o tentativă de încercare anul acesta, pentru că în ultimii 6 ani mi-am tot făcut curaj…

Să vopsesc ouă și să fac tot felul de decorațiuni este specialitatea mea! Și pentru că îmi doresc ceva cu totul special, am căutat câteva idei de decorațiuni pentru masa de Paști dar și de cadouri pentru cei dragi.

Inspirație pentru masa de Paști

Cadouri pentru cei dragi

Tu cum decorezi masa de sărbători? Iar atunci când oferi cadouri, preferi să cumperi ceva “de-a gata” sau îți pui și amprenta personală?

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram.  Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

Sursa foto Pinterest

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here