Îngrijirea pielii este un ritual. Cum îl transform în răsfăț?

0

Pentru mine, primăvara a început în mod oficial într-o seară de joi. Chiar în penultima zi a lunii martie.

Așa m-a surprins pe mine primăvara, la sfârșit de martie, în superba mansardă a florăriei Iris!

Pentru că, pe 30 martie, Secom a lansat în exclusivitate în România, gama de cosmetice naturale Andalou Naturals. Am fost și eu acolo, și mi-a plăcut foarte mult!

Chiar aș putea spune că acest eveniment este unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am participat în acest an!

Și când spun frumos, mă refer la faptul că l-am privit ca pe o celebrare a frumuseții, în toate formele ei.

Am rezonat cu cuvintele Melaniei Medeleanu care a spus în deschiderea evenimentului ”Pentru ochi frumoşi, caută frumosul în ceilalţi. Pentru buze frumoase, rosteşte doar vorbe bune…”.

Cu toate că o femeie frumoasă știe că frumusețea vine din interior, și că zâmbetul este cel mai frumos machiaj, cred că fiecare dintre noi trebuie să acorde o atenție deosebită produselor de îngrijire pe care le folosește.

Eu, spre exemplu, sunt adepta unor principii de îngrijire provenite din tradițiile japoneze. De ani buni, câteva picături de ulei, încălzite între palme, fac parte din ritualul meu de îngrijire din fiecare seară.

Din cauza tenului meu uscat, acord o mare atenție hidratării corecte a tenului, inclusiv dimineața, înainte să mă machiez. Da, baza machiajului este esențială pentru mine, la fel cum este și demachierea!

Trebuie să știi că, atunci când am început să scriu pe blog, mi-am promis să scriu numai despre lucruri pe care le fac, le cunosc și în care cred.

Este și cazul cosmeticelor naturale Andalou Naturals, pe care am început să le folosesc și care m-au cucerit.

Cosmeticele Andalou m-au convis să le încerc datorită faptului că sunt primul brand din industria de frumusețe din SUA care a obținut certificarea Non-GMO (conțin ingrediente nemodificate genetic), au ingrediente certificate organic, sunt Cruelty-Free (nu au fost testate pe animale), nu conțin gluten, nu conțin parabeni, sunt Eco-Friendly, provin din comerțul echitabil (Fair Trade), sunt Vegetariene & Vegane și datorită formulelor naturale pot fi folosite de femeile însărcinate sau care alăptează.

Noua gamă de cosmetice naturale de la Andalou Naturals cuprinde 60 de produse pentru îngrijirea tenului, părului și corpului. Sunt sigură că până și cele mai capricioase dintre noi vor fi curioase să le încerce! Andalou se remarcă prin formulele inovatoare cu ingrediente naturale, atent selecționate, care corespund celor mai înalte standarde și exigențe privind cosmeticele naturale.

Un alt lucru care m-a determinat să le folosesc cu încredere este faptul că produsele Andalou oferă o perspectivă unică în întârzierea procesului natural de îmbătrânire a pielii, prin celulele stem din plante și fructe.

Ce am aflat interesant despre celulele stem din fructe și plante este faptul se obțin printr-un proces tehnologic care se succede pe mai multe etape. În prima fază plantele/ fructele selecționate sunt tăiate și păstrate în condiții speciale astfel încât fructul sau planta să intre într-un proces de regenerare.

În acest proces se produc celulele stem care sunt recoltate ca extract. Aceste extracte sunt numite celule stem „universale“ datorită capacității lor de a se adapta la activitatea proprie a celulelelor pielii, sprijinind procesul lor de regenerare.

Un aspect foarte important pe care îl apreciez la brandul Andalou Naturals este faptul că derulează un program de responsabilitate socială denumit „A Path of Light”, donând profitul net pe care-l generează vânzările cremelor de mâini, către educația femeilor din țările măcinate de conflicte (programul SHE-CAN are ca beneficiare femei din Afganistan, Rwanda, Cambodgia).

Frumusețea este rezultatul acțiunilor și alegerilor pe care le facem zilnic, acesta este credo-ul Andalou.

Pornind de la sloganul Beauty is YOU”, Andalou Naturals a pus natura în slujba științei, oferind produse naturale prietenoase cu pielea noastră, ideale pentru rutina noastră de îngrijire.

Eu folosesc produse din gama Gama 1000 Roses, pentru tenul sensibil. Această gamă cuprinde produse cu celule stem din trandafir alpin (Rhododendron ferrugineum) și alte substanțe cu efect antioxidant și nutritiv din plante.

Dimineața, înainte de machiaj, folosesc Crema de zi 1000 Roses, o cremă satinată, cu efect intens hidratant și revitalizant, pentru ten sensibil, reactiv. Iar seara, mă răsfăț cu câteva picături din uleiul marocan din acceași gamă ”Maroccan Beauty Oil”. Acesta este un ulei absolut minunat, cu o textură lejeră, cu efect intens hidratant și nutritiv.

Cu câteva picături din acest ulei îmi fac un masaj ușor al feței, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care iubesc uleiurile pentru îngrijirea tenului!

În cazul în care vrei să încerci cosmeticele naturale Andalou Naturals și nu știi ce produs este potrivit tipului tău de ten, trebuie să știi că fiecare gamă pentru îngrijirea tenului cuprinde un kit de start care include toate produsele din rutina de îngrijre, în cantitate redusă.

Acestea pot fi o soluție practică atunci când suntem în căutarea gamei care ni se potrivește, dar și pentru concediu, când avem nevoie de toate produsele de îngrijire, în cantități mult mai mici.

Pe mine, primăvara mă inspiră!

Iubesc primăvara pentru că este momentul în care simt că mă reinventez. Primăvara îmi aduce energie, vitalitate și mă face să am curaj să- mi pun în valoare frumusețea!

Ceea ce te provoc și pe tine!

Ai grijă de frumusețea ta și pune-o în valoare!

Iar când vine vorba de frumusețea fizică, nu uita că mai puțin înseamnă mai mult!

Trebuie să facem alegeri înțelepte, care să pornească din dorința de a îngriji, de a proteja și de a sublinia tot ceea ce avem mai frumos!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram.  Așa veți fi la curent cu toate noutățile! Și cu toate nebuniile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here