Hai să vorbim despre influenceri! Digital Divas 2017

2

Într-o măsură mai mare sau mai mică, fiecare dintre noi este influențat la un moment dat. Luăm decizii importante sub influența celor apropiați. Ne cumpărăm haine, influențați de afișul uriaș pe care-l vedem în fiecare dimineață în stația de metrou și chiar ajungem ne bem cafeaua în locul preferat de persoana pe care o admirăm.

Ne lăsăm influențați de cei dragi, de media și într-o bună măsură de liderii de opinie din mediul on-line.

În ultimii ani se vorbește foarte mult despre influenceri. Dar mai ales despre  legătura strânsă pe care aceștia au stabilit-o cu publicul lor. Fie că vorbim de bloggeri, vloggeri sau instagrameri. Toți aceștia sunt influenceri, tot mai prezenți și în România.

Din acest motiv, la Digital Divas 2017 se vor reuni o mare parte din liderii de opinie din Fashion & Beauty Blogging.

Anul acesta, pe 17 mai, la Palatul Bragadiru, influencerii dezbat cele mai noi tendințe și prezintă idei și studii de caz pentru cei care își fac deja simțită prezența on-line dar și pentru cei care abia visează să se lanseze :).

Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să-i vezi pe cei mai activi influenceri din România, pe 17 mai poți urmări live pe www.digitaldivas.ro sesiunile de prezentări și Gala Digital Divas Awards 2017.

Printre vorbitorii conferinței se află: Stela Toderașcu- Commercial Marketing Manager pentru AVON România și Moldova,  Alexandra Chelu- Director de marketing al Lenovo România , Matei Dima- producator, regizor, scenarist, actor, și Lorena Buhnici- blogger.

Eu voi fi acolo, cum am promis, cu tocuri cu tot! Ca și anul trecut, sunt sigură că și ediția din acest an a Digital Divas va fi o experiență cu adevărat specială!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram.  Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here