Frumusețea ești tu!

0

Beauty is you!”

Cuvintele acestea, rostite de un bărbat, au sunat ciudat în urechile mele. Cu toate că bărbatul din fața mea vorbea cu atâta convingere, l-am privit dintr-o parte, cu un zâmbet uşor ironic, în colțul gurii.

-Desigur, mi-am spus, ce bărbat n-ar spune asta când se află în fața unei camere pline cu femei?! E în ADN-ul lui să facă asemenea complimente femeilor!

În încăperea cochetă, cu un aer intim și boem, eram o mână de femei. Privindu-le pe fiecare dintre ele, am realizat că acesta este un lucru cât se poate de adevărat. Era o certitudine. Toate femeile care mă înconjurau erau frumoase! Fiecare avea ceva diferit, ceva frumos, unic. Fie că e vorba de privire, de păr, de siluetă, de gingășie, de picioare sau de piele.

Erau femei frumoase cu adevărat, iar afirmația bărbatului se dovedea a fi justificată.

Asta mi-a trecut mie prin cap, zilele trecute, la ”Povești despre frumusețea din natură”, povestea cosmeticelor naturale Andalou Naturals, organizat de Secom. N-am vrut să ratez întâlnirea cu Scott Egide, Internațional Sales Director Andalou Naturals! 

În primul rând, pentru că am început să folosesc produsele Andalou. În plus, îmi doream să cunosc mai multe despre aceste cosmetice.

Scott Egide nu s-a rezumat să ne vorbească numai despre abordarea Andalou Naturals, în întârzierea procesului natural de îmbătrânire sau despre știința celulelor stem din plante și fructe.

Ne-a provocat la discuții despre stilul de viață sănătos, despre frumusețea interioară, despre piele și atenția pe care trebuie să o acordăm acesteia, chiar și despre yoga și mindfulness… Toate aceste detalii, mi-au întărit convingerea că Andalou Naturals este un brand de încredere.

De aproximativ o lună folosesc câteva produse Andalou Naturals din gama Sensitive. Gama roz. Aceasta este destinată tenului sensibil și cuprinde produse cu celule stem din trandafir alpin, extracte din rodie și aloe, puternic antioxidante, ce ajută la protejarea pielii și la restabilirea barierei sale de hidratare.

Dacă pielea mea este hidratată, nu mai are nevoie de nimic în plus! De asta sunt sigură!

Iar atunci când pielea ”ține”, este uscată, îmi ajung doar câteva picături din uleiul ”Maroccan Beauty Oil” pe care le încălzesc între palme și apoi îmi masez ușor fața.

În urma acestui eveniment, am început să fiu mai conștientă că, într-adevăr, a fi frumos înseamnă a fi tu însuți și că frumusețea este în fiecare dintre noi!

Aşa că, vă doresc să fiți frumoase!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram.  Așa veți fi la curent cu toate noutățile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiți de acord cu:
Please enter your name here