Fă-ţi selfie ca o vedetă!

0

Am “cunoscut-o” pe Celeste Barber într- o dimineaţă ploioasă de luni, în aprilie.

Singurele lucruri pe care am  fost dispusă să le fac, în dimineaţa aia mohorâtă, după ce m-am asigurat că puştoaica mea şi-a luat tot ce-i trebuia şi a plecat la şcoală, a fost să îmi torn jumătate de ceaşă de cafea rece, pe care el mi-o pregătise în urmă cu 2 ore şi apoi să intru pe instagram.

Mi-a atras atenţia o postare a unei foste colege stabilite în Franţa. O fotografie cu o femeie în chiloţi, cocoţată pe o comodă.  Nimic ieşit din comun, doar că, femeia asta evident, ridicolă, m- a amuzat teribil!

celeste-barber-bella-hadid

Îţi spuneam… era una din dimineţile alea în care nu- ţi vine să te ridici din pat, când îţi vine să îţi suni colegii de muncă să anunţi o gripă spontană, cine ştie ce problemă personală sau că …”un crocodil  mi-a mâncat caietul de mate!!!”

Însă, femeia aia zănatică mi- a schimbat brusc dispoziţia. Am intrat pe pagina ei de instagram şi am văzut-o în toate ipostazele alea hilare, imitând- o pe Beyonce, pe Justin Bieber sau chiar pe Lenny Kravitz.

Celeste-Barbed-imita-a-famosos-en-instagram-14

Tare m-am distrat! Apoi, în drum spre serviciu, după ce am râs copios de una singură (sper să nu mă fi auzit vecinii)  am vrut să aflu mai multe despre nebuna asta, care a avut curajul să ironizeze pe mai toate vedetele.

Am aflat că Celeste Barber este o actriţă de comedie, din Australia, care recreează fotografii ale celebrităţilor. Până aici, nimic ieşit din comun.

Câte dintre noi nu s- au fotografiat în diverse ipostaze, mai mult sau mai puţin haioase?

Însă, Celeste, cu pozele ei, a lansat un trend în social media, prin imitarea unor fotografii cunoscute ale vedetelor, cu intenţia de a sublinia cât de nerealiste sunt postările acestora.

Ea le-a imitat pe Kim Kardashian şi pe Miranda Kerr,  susţinând că, fotografiile acestora de pe reţelele de socializare, cu figuri candide şi o atitudinie ingenuă, nu au nicio legătură cu realitatea, cu viaţa normală.

2B61939C00000578-3198981-image-a-9_1439624576198

Dacă la început, joaca lui Celeste era doar pentru prietenii săi, acum are milioane de fani care o urmăresc şi îi apreciază fotografiile.

Oricum, mie mi- a înveselit dimineaţa, asta e clar!

Ce m- a învăţat pe mine Celeste Barber?

Să râd mai des. Şi poate că nu e o idee rea să introduc o porţie de râs în rutina de dimineaţă.
Aşa că, să nu ne mai luăm atât de mult în serios şi să nu ne limităm capacitatea de a găsi partea amuzantă chiar şi în situații mai dificile.
Şi am mai învăţat că să ai puterea să râzi de tine, parcă îţi mai ia o parte din tensiunea de pe umeri,  îţi permite să fii mai autentic şi să tranformi ceva ce părea negativ, într-un rezultat pozitiv.

Cât despre mesajul transmis de Celeste Barber, cred că fotografiile ei vorbesc cel mai bine.

2B61957200000578-3198981-image-a-4_1439624357303

foto

Mai multe fotografii poţi găsi pe Instagram https://www.instagram.com/celestebarber/  (sursa foto)

Twitter https://twitter.com/hashtag/celestechallengeaccepted?src=hash

Facebook https://www.facebook.com/Celeste-Barber-1476112139374414/

Se pare că Jerry Seinfeld avea totuși dreptate: „People who read the tabloids deserve to be lied to!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here